kızlar cok pardon elli mesajı doldurmam gerek 000
kızlar tam olarak evlenmedim 2 düğünüm olacak biri oldu dinende nikahlıyız. neyse ben evime geldim müstakbel eşimde geldi o benimle yaşamıyor ailesinin yanında şuan. buradaki düğünde bitince birlikte yaşayacağız inşallah. neyse canımı sıkan bir hal var. önceden nişanlımı arzuluyordum istekliydim. ama düğünden sonra puffff herşey uçtu gitti. ne oldu anlayamadım eşim diyeyim artık istekli ama bende tık yok. adam sarılıyor öpüyor içimden birşey gelmiyor. biraz denemede yapdık yatak odası konusunda. ama başarısızdı. böyle şeyler yaşayacağımı inanın düşünmezdim. kasıldım sonra ağlamaya başladım hiçbirşey yapamıyorum konsantre olamıyorum. ee ne olacak böyle kızlar. canım sıkıldı. eşim boşver geçer 2. düğünden sonra rahatlarsın diyor ama ben olayları algılayamıyrum. bu durum hakikaten kötüymüş. ben ağrı eşiği yüksek pek korkmayan biriydim ama olmuyor. inanılmaz derecede zorlanıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum..
Ben evleneli 10 ay oldu..
Nişanlıyken çok istekliydim..
Evleninince istek bitti..
Ben de anlamıyorum nedenini..
Burada konu açıp sordum..
Sağolsun 2 kişi cevap verdi.. Demek ki cinselliği bilmeyen çok kadın var..
Zamanla daha iyi olacakmış..
Zamanla zevk alacakmışım..
Cinselliği öğrenemedim hala..
Cinsellik bana cazip gelmiyor.
Böyle giderse ileride yine konu açacağım...
Senin konun iyi oldu, umarım bilenler anlatır bize...
bugün biraz istekliydim. eşime söyledim oda hemen hazırlandı ön sevişmeyide uzun tuttu ama yine olmadıbirkaç kez denedik sonra ben yorgunum dedim içimden sadece uyumak geldi adamı öylece bıraktım. neyse devam devam devam.
Istek olsa da zevk olmuyor..
Yani bende böyle..
Çok sıkıntı veriyor bana bu durum..
Doktora gitmeyi bile düşünüyorum..
valla ben cinsellikten çok zevk alacağımı düşünmüştüm. şuan durum pek iç açıcı değil. eğer cinsel hayat böyleyse harbiden boşmuş.
valla ben cinsellikten çok zevk alacağımı düşünmüştüm. şuan durum pek iç açıcı değil. eğer cinsel hayat böyleyse harbiden boşmuş.
kızlar tam olarak evlenmedim 2 düğünüm olacak biri oldu dinende nikahlıyız. neyse ben evime geldim müstakbel eşimde geldi o benimle yaşamıyor ailesinin yanında şuan. buradaki düğünde bitince birlikte yaşayacağız inşallah. neyse canımı sıkan bir hal var. önceden nişanlımı arzuluyordum istekliydim. ama düğünden sonra puffff herşey uçtu gitti. ne oldu anlayamadım eşim diyeyim artık istekli ama bende tık yok. adam sarılıyor öpüyor içimden birşey gelmiyor. biraz denemede yapdık yatak odası konusunda. ama başarısızdı. böyle şeyler yaşayacağımı inanın düşünmezdim. kasıldım sonra ağlamaya başladım hiçbirşey yapamıyorum konsantre olamıyorum. ee ne olacak böyle kızlar. canım sıkıldı. eşim boşver geçer 2. düğünden sonra rahatlarsın diyor ama ben olayları algılayamıyrum. bu durum hakikaten kötüymüş. ben ağrı eşiği yüksek pek korkmayan biriydim ama olmuyor. inanılmaz derecede zorlanıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum..
canım yanlış anlayacaksın belki ama yinede söyleyim
tek çözüm var oda psikoloj.
abimin eşinde yaşadık bizde benzer bi durumu aslında kadın doğuma gitti onlar sevketti psikologa.
Konunun tamamını okumadım ama korkuyomusun...
Seni çok iyi anlıyorum..
Canımm hiç dert etme olur öyle. Sonra açılınca sen bile şaşırıcan. İlk evlenince herkese olan bir şey. Ben de birkaç ay yapamadım. Yapamayınca da iyice soğudum nefret ettim. Bunu zorunluluk olarak görme öncelikle. Bir de çok gevşemen stresten uzak olman lazım. 2. düğünü geçir bakalım. Yerleşin evinize :)
Öncelikle alkol kullanıyor musun? Kullanıyosan bu işini kolaylaştırır :)
Yine sitede zeytinyagı ile vajinismusu yenenler diye bir topik var. Orayı oku canım. Bana çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.
yapabildiğimi gördükçe istek günden güne arttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?