düğün oldu ama bende istek gitti :((

Pek normal bir durum değil , korkmak ayrı , soğumak çok çok ayrı bir durum ? Böyle heyecanlı en keyif alacağın zamanda ? Hadi 3,4 yıllık evli biri için normal de .,

valla ayni sende ben gibisin sevmiyorum cinselligi nefret ediyorumm bende sebebi hormonel mi psikolojik mi esimden kaynakli mi bilemedim 4 senelik evliyimbenim talep ettigim pek olmamistirbende diyodum ben gibi var midir aceba

4 senedir hiç yardım almadın mı?
En azından bi kadın doğuma gitseydin..
Çok uzun bir zaman bu..

Madem alkol alıyorsun abartmadan seni gevşeticek bir şeyler iç mutlaka. Ben çok uzun süre alkolsüz yapamadım yavaş yavaş alkol oranını azalttım :)))

Daha çok yeni. Aceleye gerek yok. Kayganlaştırıcı da çok işe yaramıştı ama mesela ilk başlarda penis girse bile hareket ettirmesine izin veremiyosun. Sadece içinde beklese yeterli. Sonra hafif hareketlerle oluyor. Bu arada erkekler için de zor sonuçta penis sevişmeye hazır hale geliyor ama giremeyince sertlik gidiyor. O yüzden şak diye girmesi lazım. Biraz dayan. İlk aylar senin alışma dönemim normal bi cinsellik hayatınızın olmaması normal.

Bu dönemde senin soğukluk yaşaman da çok normal. Soğukluk normal değil diyenlere kulak asma derim ben. Çünkü aynı senin tarif ettiğin gibi çok istekliydim. Ama cinsellik yaşamaya başlayınca bende her şey gitti. Yapamamak çok büyük bir moral bozuklugu. Ama isteksizliğin yapamamaktan oldugunu da anlayamıyosun. O kadar da güzel bir şey değilmiş diye kendimi kandırıyodum.

Ben jinekoloğa da gitmiştim. Çünkü vajinamın normalde küçük oldugunu düşünüyodum bu durumdan dolayı. Hayır vajinanda fizyolojik bir sorun yok cevabını almak beni rahatlatmıştı.

Denemeye devam :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…