kızlar tam olarak evlenmedim 2 düğünüm olacak biri oldu dinende nikahlıyız. neyse ben evime geldim müstakbel eşimde geldi o benimle yaşamıyor ailesinin yanında şuan. buradaki düğünde bitince birlikte yaşayacağız inşallah. neyse canımı sıkan bir hal var. önceden nişanlımı arzuluyordum istekliydim. ama düğünden sonra puffff herşey uçtu gitti. ne oldu anlayamadım eşim diyeyim artık istekli ama bende tık yok. adam sarılıyor öpüyor içimden birşey gelmiyor. biraz denemede yapdık yatak odası konusunda. ama başarısızdı. böyle şeyler yaşayacağımı inanın düşünmezdim. kasıldım sonra ağlamaya başladım hiçbirşey yapamıyorum konsantre olamıyorum. ee ne olacak böyle kızlar. canım sıkıldı. eşim boşver geçer 2. düğünden sonra rahatlarsın diyor ama ben olayları algılayamıyrum. bu durum hakikaten kötüymüş. ben ağrı eşiği yüksek pek korkmayan biriydim ama olmuyor. inanılmaz derecede zorlanıyorum.
Pek normal bir durum değil , korkmak ayrı , soğumak çok çok ayrı bir durum ? Böyle heyecanlı en keyif alacağın zamanda ? Hadi 3,4 yıllık evli biri için normal de .,
valla ayni sende ben gibisin sevmiyorum cinselligi nefret ediyorumm bende sebebi hormonel mi psikolojik mi esimden kaynakli mi bilemedim 4 senelik evliyimbenim talep ettigim pek olmamistirbende diyodum ben gibi var midir aceba
2. düğünde bitti artık 15 günlük evli bir çiftiz. zeytinyağı denedim ama eşimle beceremedik. bugün kayganlaştırıcı kullandım gerçi eşim okşarken ıslanmada gayet iyi düzeyde oldu bu beni rahatlattı yani kısa sürede bu işi çözebilirim gibime geliyor. elşimde de hata görüyorum ama o bunu kabul etmiyor. o illaki p..s şak diye girsin istiyor bense bunu beceremiyorum sonra ondaki istek gidiyor bence az az girdirmeli gerçi p...s başıda girmişti önceden ama yarısını bile girdiremedim. alkolu balayında aldım ama olmadı. deneyecek kadar ayık değildim.
Madem alkol alıyorsun abartmadan seni gevşeticek bir şeyler iç mutlaka. Ben çok uzun süre alkolsüz yapamadım yavaş yavaş alkol oranını azalttım :)))
Daha çok yeni. Aceleye gerek yok. Kayganlaştırıcı da çok işe yaramıştı ama mesela ilk başlarda penis girse bile hareket ettirmesine izin veremiyosun. Sadece içinde beklese yeterli. Sonra hafif hareketlerle oluyor. Bu arada erkekler için de zor sonuçta penis sevişmeye hazır hale geliyor ama giremeyince sertlik gidiyor. O yüzden şak diye girmesi lazım. Biraz dayan. İlk aylar senin alışma dönemim normal bi cinsellik hayatınızın olmaması normal.
Bu dönemde senin soğukluk yaşaman da çok normal. Soğukluk normal değil diyenlere kulak asma derim ben. Çünkü aynı senin tarif ettiğin gibi çok istekliydim. Ama cinsellik yaşamaya başlayınca bende her şey gitti. Yapamamak çok büyük bir moral bozuklugu. Ama isteksizliğin yapamamaktan oldugunu da anlayamıyosun. O kadar da güzel bir şey değilmiş diye kendimi kandırıyodum.
Ben jinekoloğa da gitmiştim. Çünkü vajinamın normalde küçük oldugunu düşünüyodum bu durumdan dolayı. Hayır vajinanda fizyolojik bir sorun yok cevabını almak beni rahatlatmıştı.