Düğün olmadan bosanmak

Ben yaşadım, tayin için nikahımız kıyılmıştı sonra kv belasını anlayınca arkama bakmadan kaçmıştım, anlaşmalı boşanma için başvurdum avukata, hakime hanım çok tatlıydı nişanlı-nikahlıymışsınız hakkınızda hayırlısı diyip 3 dk da bitirdi. Şahitler vardı ama çokta önemli olmadı.

Aradan 4-5 ay geçti, eşimle tanışıp evlendim, 1 gün bile lafını etmedi, hiç kimseden de boşanmış bilmem ne muhabbeti duymadım, neticede kağıt üstünde bi olaydı ve bitti gitti.

Nikah iptali olmuyor maalesef, boşanma durumu var, bu olayın üstünden 5 yıldan fazla geçti, sanırım 1 yıldan az sürede anlaşmalı olmuyor, ama nişanlı nikahlı durumu belki durumu değiştirebilir.

Allah yolunuzu açık etsin.
Siz 1 yıl olmadan davayı çekişmeli mi açmıştınız

Evlendi tabi kolay bir şey değil birde çevre insanların bakışlarıda ayrı bir etkiliyor insanı ama zararın neresinden dönersen kar nişanlısından ayrıldığına değil boşa giden zamanına emellerine üzüldü
Şimdiki eşi yada ailesi sorun yaptı mi ben en çokda bundan korkuyorum

Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Benim yakın bir arkadaşım bu şekilde ayrıldı. Tuttukları evin perdelerini astıkları gün.
Yaklaşık 2 yıl sonra aynı okuldan bir başkasıyla evlendi gayet de mutlu oldular.

her şey insanın başına gelebilir bu hayatta .kınayarak bakanlar , başlarına gelmeden olmeyeceklerini bilsinler. Ayrılacağını bilse , kim bu yola girer ki?
Arkadaşım sen bu milletin lafını düşünme, gelecekte kaybedeceğin günler ve uzuntulerden kurtulduğunu için mutlu ol.

her şey insanın başına gelebilir bu hayatta .kınayarak bakanlar , başlarına gelmeden olmeyeceklerini bilsinler. Ayrılacağını bilse , kim bu yola girer ki?
Arkadaşım sen bu milletin lafını düşünme, gelecekte kaybedeceğin günler ve uzuntulerden kurtulduğunu için mutlu ol.
Teşekkür ederim moral oldu yazdiklariniz

Var oyle bir tanidigim düğün olmadan ayrıldılar.
Tayin icin nikah yapmışlardı
Kiz sonra baska kimseyle evlenmedi
Oğlan evlendi ve boşandı başkasıyla
Aralarindaki sorunu hala tam bilmem ama oglan biraz zampara bişeydi
Kız sonra neden evlenmedi dersen zaten mukemmeliyetci birisiydi ve çalışıyor senelerdir bende anlamadim belki evlenir
Eskide kaldi o laf sozler
Herkes kendi kilodundaki pislige baksın
Kimseyi ilgilendirmez
Millet neler neler yapiyor ama deger goruyor su toplumda
Bosanmak bir yerde medeniyettir
Olmuyorsa olmuyor
Zor ama hayat bu
Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi

Arkadaşım aynı şeyi yaşamıştı. Nikah oldu, düğünden önce çocuk vazgeçmişti. Arkadaşım yıkıldı resmen. Şahit ile başvurup nikahın iptalini istediler. İptal edilmişti. Bi araştır istersen.

Var oyle bir tanidigim düğün olmadan ayrıldılar.
Tayin icin nikah yapmışlardı
Kiz sonra baska kimseyle evlenmedi
Oğlan evlendi ve boşandı başkasıyla
Aralarindaki sorunu hala tam bilmem ama oglan biraz zampara bişeydi
Kız sonra neden evlenmedi dersen zaten mukemmeliyetci birisiydi ve çalışıyor senelerdir bende anlamadim belki evlenir
Eskide kaldi o laf sozler
Herkes kendi kilodundaki pislige baksın
Kimseyi ilgilendirmez
Millet neler neler yapiyor ama deger goruyor su toplumda
Bosanmak bir yerde medeniyettir
Olmuyorsa olmuyor
Zor ama hayat bu
Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi
Amiin

Arkadaşım aynı şeyi yaşamıştı. Nikah oldu, düğünden önce çocuk vazgeçmişti. Arkadaşım yıkıldı resmen. Şahit ile başvurup nikahın iptalini istediler. İptal edilmişti. Bi araştır istersen.
Iptali olmuyor malesef. Arkadaşınız evlendi mi bir daha

Evet evlendi, ama o da sizin gibi el alem ne der diye kendini çok yıpratmıştı. Hiç bir önemi yok aslında. Açıklaması zor şeyler değil bunlar. İnsan olan anlıyor zaten. Olmayana da ihtiyacınız olmasın.

Esimin kuzeni dugun olmadan bosandi.zor elbette ama ilerledikten sonra boşanmaktan iyidir buna emin olun

Benim bir arkadaşım da düğünden 1-2 gün önce aileler büyük kavga ettiği için ayrılmıştı. 1 kez davaları oldu. 2 tarafta bir şey talep etmediği için kolay boşandılar.

Psijolojik olarak 2-3 ay kötü günler geçirdi. Bir de kimlik o zaman eski kimliklerdendi, orda dul yazısını görünce nüfus müdürlüğünün bahçesinde oturup ağlamış. Sonra düzeldi aradan 1-2 sene geçince sevgilisi oldu, onunla evlendi. Şu an bildiğim kadarıyla mutlular.

normalde pek konulara bsy yazmiyorum ama ayni durumu yaşadığımdan dolayi gönlünü ferahlatmak istedim..Olanda var bir hayır diyerek önüne bak. Düğüne birkac gün kala ayrildik başta cok zor gunler gecirdim ama geçti. Nisanda mahkemeye verdim aralıkta tüm baglantimiz kopmuştu .1 bucuk sene sonra eşimle tanıştım evlendim cok şükür cok mutluyum. Hersey geciyor herkes unutuluyor.

Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Nikah olmuş diye , aynı evin içine girip daha fazla acı çekmeye hiç gerek yok. Bu kişiyle boşanma kaçınılmazsa zararın neresinden dönerseniz kardır. Ayrıca evlilik iptalı başka bir konu. Ortada resmi bir evlilik var . Düğün yapılmaması aynı evde yaşanmaması iptal nedeni değildir . Boşanma davası yolu ile boşanacaksınız . Hakkınızda hayırlısı olsun .

Kuzenim nikah iptali yaptırmıştı. Doktor raporu ile evlilik gerçekleşmedini ispat etmisti diye hatirliyorum. 12 yil oldu . Bir arastirin

normalde pek konulara bsy yazmiyorum ama ayni durumu yaşadığımdan dolayi gönlünü ferahlatmak istedim..Olanda var bir hayır diyerek önüne bak. Düğüne birkac gün kala ayrildik başta cok zor gunler gecirdim ama geçti. Nisanda mahkemeye verdim aralıkta tüm baglantimiz kopmuştu .1 bucuk sene sonra eşimle tanıştım evlendim cok şükür cok mutluyum. Hersey geciyor herkes unutuluyor.
Eşiniz sorun yaptı mi yada ailesi

Back
X