Çünkü bir hatırası var ve inan geri gelmiyor ve her ne kadar Birgün yapacağız deseler de yapmıyorlar onlar hiç yerine konmuyor . Sende çalışıyorsan o da çalışıyorsa eviniz kira değilse yaza kadar biter zaten 5 ay kaldı baksana yazapeki neden..
ben karasızlıkta nirvanadayım şuan
valla ne demek istediğini anlamadım?konu sahibi bakin kuzenim cok altini vardi bir ev alacak kadar ..kocasiyla gezmisler altinlarin cogu gitti 30binlik altin kalmis 85bin cektiler ... simdi 1800 maasi var kocasinin her ay 1200 oduyorlar ... babasi zengindi evin icini de yaptirdi babasina guvenip aldilar...siz yiyorsunuz uzerine kimsede yardim etmiyor ...altini bozdurup o parayla gezersiniz ...
evimiz kira 1100 tl..Çünkü bir hatırası var ve inan geri gelmiyor ve her ne kadar Birgün yapacağız deseler de yapmıyorlar onlar hiç yerine konmuyor . Sende çalışıyorsan o da çalışıyorsa eviniz kira değilse yaza kadar biter zaten 5 ay kaldı baksana yaza
ben almadım eşimin tarafı aldılar.Bozdurma ihtimalinin varsa keşke set almasaydın. Çok değer kaybediyor yazık günah.
Senetlerinizi protesto etmediler mi ?senetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
valla ne demek istediğini anlamadım?
Kiranız çok pahalıymış . Peki maaşlarınız ne ve hangi Şehir ?evimiz kira 1100 tl..
ev kira olmasa zaten sıkıntımız olmaz
eşimin ailesinin 2 evi var biri kendilerinde biri kiracıda
oraya tanışacaktık ama onlar istemedi oradan kira alıyorlar çünkü biz taşınsak alamazlar
istanbul.Kiranız çok pahalıymış . Peki maaşlarınız ne ve hangi Şehir ?
hayır..çünkü 3 ay öncede yüklü ödeme yapmıştmSenetlerinizi protesto etmediler mi ?
tamam sağol hadi by.diyorum ki elinizdeki parayi planlamadan harcayip setimi satayim diyrosunuz ... boclarimiz çok diyorsunuz bunlari planlamadiniz mi...kuzenim de gezip elindeki altinlari yemisti parasini harcardi bitirirdi sonra altin bozdururdu...
Onların da parasına yazık. Ben evlenirken set istemedim. Sonuçta düğün takılarına yatırım olarak bakıyordum. Onun yerine beşli mi ne deniyor ondan taktılar. Bozdururken değer kaybetmiyor. Şimdi böyle yapıyor bizim buralarda çoğu insanben almadım eşimin tarafı aldılar.
neyin borcu var bu kadar . diger takilanlari borca verdiniz sanirim . bozdurursaniz seti bir daha gelmez o .Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
Biliyorum canım İstanbul malum zatenistanbul.
istanbulda kiralar hep böyle..
Bozdurma. Ordan gelecek 1500 2000 tl sizi zengin etmez, borçlarınız bir iki ay rahatlatır. Akrabadan borç alsanız? Parasını vadeliye koymayan kişiler oluyor, sonra ödersiniz.Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?