düğün setim...

Seti bozdurayım mı

• Bozdur borcun varken evde dursa ne anlamı var yenisini borcun bitince alırsın

OY: 108 50,5%
  • Sakın bozdurma herşey zamanında olur borç ödenir elbet

OY: 106 49,5%

• Ankete Katılan
    214
peki neden..
ben karasızlıkta nirvanadayım şuan
Çünkü bir hatırası var ve inan geri gelmiyor ve her ne kadar Birgün yapacağız deseler de yapmıyorlar onlar hiç yerine konmuyor . Sende çalışıyorsan o da çalışıyorsa eviniz kira değilse yaza kadar biter zaten 5 ay kaldı baksana yaza

valla ne demek istediğini anlamadım?

değeri çok düşüyor ve severek aldığım için setimi bozdurmamıştım.

2 ay sonra da hop çantamdan çaldırmıştım.

yani kısmet bazı işler.

en iyisi ihtiyaç varken işinizi görün, ilerde alabilirseniz alırsınız.
ben cebimde on lira varken açıkçası anı manı da dinlemem bozdururum.

evimiz kira 1100 tl..
ev kira olmasa zaten sıkıntımız olmaz
eşimin ailesinin 2 evi var biri kendilerinde biri kiracıda
oraya tanışacaktık ama onlar istemedi oradan kira alıyorlar çünkü biz taşınsak alamazlar

Senetlerinizi protesto etmediler mi ?

Kiranız çok pahalıymış . Peki maaşlarınız ne ve hangi Şehir ?

diyorum ki elinizdeki parayi planlamadan harcayip setimi satayim diyrosunuz ... boclarimiz çok diyorsunuz bunlari planlamadiniz mi...kuzenim de gezip elindeki altinlari yemisti parasini harcardi bitirirdi sonra altin bozdururdu...
tamam sağol hadi by.

ben almadım eşimin tarafı aldılar.
Onların da parasına yazık. Ben evlenirken set istemedim. Sonuçta düğün takılarına yatırım olarak bakıyordum. Onun yerine beşli mi ne deniyor ondan taktılar. Bozdururken değer kaybetmiyor. Şimdi böyle yapıyor bizim buralarda çoğu insan

Hatirasi olan seylerinm satma taraftari degilim tabii cok zordaysaniz olabilir .Ama yenisini alip koymak isini gecin bence erkekler oyle diyor bozdurulan seyler geri konulmuyor

neyin borcu var bu kadar . diger takilanlari borca verdiniz sanirim . bozdurursaniz seti bir daha gelmez o .

Bozdurma. Ordan gelecek 1500 2000 tl sizi zengin etmez, borçlarınız bir iki ay rahatlatır. Akrabadan borç alsanız? Parasını vadeliye koymayan kişiler oluyor, sonra ödersiniz.
Bizimde sıkıştığımız çok zaman oldu. Hiç bir takımı bozdurmadım. Eşim ek iş yaptı kapattık borçları. Heleki setim... Benim için çok özel. Belkide düğünümden kalan eşimin aldığı son şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…