Takılar gelinindir erkeğin değil! Kocana tekrar hatırlat bu arada ne kadar iyi olursa olsun kayınvalide ile aynı evde olmazAz önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Altınlar nerde ?Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Evet boşanmaya değerBir kısmı evde, bir kısmı bankada. Bu sebep sizce boşanmaya kadar giderse değer mi buna?
Eşin size daha danışmadan yanlış konuşmalar yapmış ev üstüne ev olmaz altınlar da senin eşinin değil bide ailesini sevmiyorsun eşin nasıl böyle bişey yapar şimdiden kendine kırmızı çizgi çek direk yok de başta ne dersen o olurAz önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ailesi size ev yapsın o zaman. Sakın takı falan vermeyin. Birlikte oturmayı da köşk falan yaptırmıyorlarsaAz önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Bir kısmı evde, bir kısmı bankada. Bu sebep sizce boşanmaya kadar giderse değer mi buna?
Telefonu kapatır kapatmaz ağzının payını veremedin mi? 'Altınlar ve birlikte oturma sözü verirken bana neden sormuyorsun' diye.Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Hem altın vercem hem kayınvalideyle oturcamBir kısmı evde, bir kısmı bankada. Bu sebep sizce boşanmaya kadar giderse değer mi buna?
İşime gelmiyor, kapı orada demelisin. Ekonomik özgürlüğün var, altınlar onların değil, sakın altta kalma, bunun için boşanılır. Mahkeme de boşanma sebebi olarak kabul ediyor bunu. Bu konuyu konuştuğunuz zaman ses kaydı al, mahkemede delil olarak kullanırsınBoşanmaktan biraz korkuyorum ama bu şekilde yaşamak daha zor. Yani ordada bir şey yok şu an ama isterlerse verecek. Evin reisi erkek ve işine geliyorsa bu diyecek bana muhtemelen. Ailesi çok sıkıştırıyor seni özlüyorum bilmem ne. Yarın öbür gün ailesinden birine bir şey olsa sanki aramiz hepten bozulacak gibi hissediyorum çünkü aram iyi değil onlarla
Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Bir kısmı evde, bir kısmı bankada. Bu sebep sizce boşanmaya kadar giderse değer mi buna?
Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ne demek beraber otururuz, sen nesin bostan korkuluğumu?Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?