Düğün takıları ve ev

Boşanma durumunda evlenirkenki takılar benim zaten. sonra aldiklarimizi bolusuruz. Yani benden alıp zorla kaçırmaz altınları. Ailesi onun için benden daha önemli.

Bosanma durumunda takilarin sizde olmadigini, harcandığını ispat etmek zorundasiniz. Aksi halde takilar kadinda kabul ediliyor. Tapusunda hakkiniz olmayacak eve takilari vermeyin.
Verecekseniz eve sizi ortak yapsinlar.

Altinlarini kimseye verme sakin ha sakinnn aman akilli ol ben 2 yildir alamadim mahkeme mahkeme ugratik ..bebeğimle ortada kaldim altinlarimi simdide kadinlarla yiyormus onuda öğrendim hergecwn gun bisey öğreniyorum bi hayattta paran varsa sen varsin yoksa ilk tekmeyi yakinindaki atiyor

Arkadaşlar elimden zorla almaz, boşanma durumu olursa adil şekilde düğünde takılanlar benim sonradan alınanlar ortak bölünür benim derdim o değil. Ailesiyle yaşamak istememem. Telefonla konuşmasını kapıdan dinledim, benim yanımda değildi konuşurken. Eşimi gerçekten seviyorum. Ailem evlenmemi istemedi ilk istediler babam vermedi. Çok zor evlendim gerçekten. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi? Eşim de beni seviyor biliyorum ama ailesini daha çok seviyor galiba sorun bu. Korkuyorum galiba ayrılmaktan da, insanlara bu durumu anlatmaktan da

Arkadaşlar elimden zorla almaz, boşanma durumu olursa adil şekilde düğünde takılanlar benim sonradan alınanlar ortak bölünür benim derdim o değil. Ailesiyle yaşamak istememem. Telefonla konuşmasını kapıdan dinledim, benim yanımda değildi konuşurken. Eşimi gerçekten seviyorum. Ailem evlenmemi istemedi ilk istediler babam vermedi. Çok zor evlendim gerçekten. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi? Eşim de beni seviyor biliyorum ama ailesini daha çok seviyor galiba sorun bu. Korkuyorum galiba ayrılmaktan da, insanlara bu durumu anlatmaktan da

Esin seni seviyor, ama fikrini sormuyor önemli konularda, cünkü hayirli evlat olmasi daha önemli onun icin. Bunlar nasil seviyor muamma ama yasayan siz siniz. Farkindaysaniz aileniz vermemekte hakliymis

Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Eşine söyle senin olan takıları kendinin miş gibi gidip milelte sözler vermesin , sonra altında kalır

Seninde tercihini sorsa keşke onlarla beraber oturmak isteyip istemediğini,

Ne kadar iyi olursa olsunnn kv kp le aynı binada istemem

Bu sebep sizce boşanmaya kadar giderse değer mi buna?
Bu sebep dediğin para değil ki. Adamın senin fikrini bile önemsemeden kendi ailesine senin altınlarını verecek olması. Senin onlarla yasamak isteyip istemediğini onemsememesi, fikrinin sayılmaması...
Bu da küçük bir sebep değil
Bence eşin seni sevmiyor, hiç de sevmedi. Ailecek ev yaptırmayı düşündüler, bir yatırım aracı olarak oğullarını evlendirdiler.
Böylece kredi cek , peşinat yap falan filan. Bu masraflardan kurtulmuş oldular.
Malesef böyle çok aile var, altın için çocuk evlendiren..görücü usulü mu tanıştınız?

Beş seneye yakındır evliyim, ben de geçen yaz biraz daha anladım neden evlenmemi istemediklerini 😑
Tum altinlari vericen, uzerine kayinvalide ile yasayip, muhtemelen evin kolesi, kaynananin hizmetcisi bakicisi vs vs olacaksin....neticesinde, surekli seni elestiren begenmeyen kayinvalide sayesinde sinir hastasi olmus bir sen olacaksin. Ayrica seni hice sayip, annesiyle plan yapan o kocayi da Allah islah eylesin! He bir de ustune cocuk olur, al sana evlilik hayati.

Cehennem kapisi gorunmus ucundan. Akilli mantikli hareket et

Üniversitede tanıştık, onun ailesi de beni pek istemedi o yüzden yatırım aracı olarak gormemislerdir. İnsanların fikrini çok önemsemiyorum gibi hissediyordum ama ailemde boşanan kimse yok. Tepkiler ne olur birilerine bu konuyu anlatmalı miyim bilmiyorum

Boşanmaktan biraz korkuyorum ama bu şekilde yaşamak daha zor. Yani ordada bir şey yok şu an ama isterlerse verecek. Evin reisi erkek ve işine geliyorsa bu diyecek bana muhtemelen. Ailesi çok sıkıştırıyor seni özlüyorum bilmem ne. Yarın öbür gün ailesinden birine bir şey olsa sanki aramiz hepten bozulacak gibi hissediyorum çünkü aram iyi değil onlarla
Sakın böyle düşünme. Eşini kendine çek sen cekmezsen ailesi çekecek bu zamana kadar ailesinin yanında değil miydi bu özlem nerde geliyor evlendi gitti herkesin ailesi özlüyor sakın aynı evi tercih etme herşeyi sıkıntılı başta sana derler güzel olur birarada oluruz diye sakın kanma en basiti rahat giyinemeyceksin eşinle rahat televizyon keyfi yok rahat banyo gir çık yok mutfakta eşine canın istedi mi biseyker yapmak yaparsan hepsine yapacaksın bunu eşine söyle şimdiden daha çok şey var birara iyi değil ha hastalık olmuş dardalar o ayrı ama böyle olmaz be bak sende istemiyorsun sen şimdik başta sessiz kalırsan herşeyi kabullennmis olmuşsun demektir sonu ne olursa olsun bu ciddiyetini hiç bozma sürekli ailesinin yanında eş üstüne ev olmaz de

Beş seneye yakındır evliyim, ben de geçen yaz biraz daha anladım neden evlenmemi istemediklerini 😑
neyi anladınız biraz açıklarsanız, belki biz de net olabiliriz?

eşiniz -bir ihtimal- telefonda ailesine "errrkeklik" taslıyor olabilir
işte size sormadan etmeden tüm param pulum sizin birlik otururuz vs
ama iş gerçeğe dökülecek olsa gerçekten bunları yapar mı yapacak biri mi?

bazı erkekler böyledir asar keser erkkkeliği tutar ama sonra pısar.
iş eyleme gelmez

bu da hoş değil ama idare edilebilir istenirse

ha yok gerçeğe de dökecek biriyse 5 senedir zaten sizi hep yok saymıştır. birden böye olmamıştır herhalde?

Bir kısmı evde, bir kısmı bankada. Bu sebep sizce boşanmaya kadar giderse değer mi buna?
Bunun için boşanma noktasına getirecek adamla bugün olmazsa yarın zaten her türlü boşanmaya gidersiniz. Direk kavga gürültü yerine önce bi sakince durumu anlatın. Baktınız olmuyor olmazsa olmasın beni, mutluluğumuzu huzurumuzu kaybetmeye değiyorsa dilediğini yap. Ama altınların hepsi mahkemede beniö bunu unutma de.

Üniversitede tanıştık, onun ailesi de beni pek istemedi o yüzden yatırım aracı olarak gormemislerdir. İnsanların fikrini çok önemsemiyorum gibi hissediyordum ama ailemde boşanan kimse yok. Tepkiler ne olur birilerine bu konuyu anlatmalı miyim bilmiyorum
Ailenden önce eşinle konuşmalısın. Telefon konuşmasını duyduğunu söyle yada altınları bozup araba almayı düşünüyorum gibi bi konu aç bakalım ne diyecek.

Back
X