Düğün takıları ve ev

Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
altınları bile geçtim birlikte yaşamak ne ya? tavrını koy ve diğer arkadaşların dediği gibi altınları eşinin bilmediği bir kasaya koy yoksa senden habersizde alır verir bu.
ailesine çok meraklıysa evlenmeseydi otursaydı annesinin dizinin dibinde

Yani benim ona destek olacağımı dusunmus. Onlara da yardımcı olmak istemiş ama asıl istediği zaten onlara yakın olmak. Ben de çok anlaşamıyorum ailesiyle
Allah korusun kötü bir durum olsa hadi tamam destek olunur ama bu keyfi bir şey ve ne olursa olsun evlilikte ailelerle yaşamak o evliliği bir süreden sonra bitirir. Sağlıklı bir şey değil bu

E niye o zaman telefonda annesine altınları veririz beraber de oturururz demiş
Tüm sırrı bozuyorsunuz ama siz şimdi. Niye soruyorsunuz böyle sorular? Konu sahibinin son konuşmayı yaptığına pek inanmadım. Hala sormamışsın, bu ne pasiflik vs gibi yorumlar gelince yaziverdi bence. Ha eğer gerçekten konuşup bu cevabı aldıysa, eşi hiç önemsemiyor, yav he he deyip geçiştirmiş.

Aynı evde oturursanız zaten boşanacaksınız. Altınlar size ait, vermeyin sakın.

Anonim insanlarız ne gerek var da yalan söyleyeyim pardon 😅 uzun uzun konuştuk ben anlattım o anlatti. Beni sevdiğini söylüyor ama ben boşanmak istersem yok da demez, kendisi dava açmaz. Aslında biraz işine gelirse böyleye getirdi

Aslında biraz işine gelirse böyleye getirdi
Sayfalarca burada size yazılan da bu değil mi zaten? Siz diyorsunuz zor evlendim, millet ne der, ailem istemedi, kardeşiniz olsa hemen boşan mı dersiniz vs vs vs. Ee noldu şimdi? Eşiniz demiş işine gelirse bende böyle yoksa boşan diye, biz demişiz çok mu ?

Yani benim ona destek olacağımı dusunmus. Onlara da yardımcı olmak istemiş ama asıl istediği zaten onlara yakın olmak. Ben de çok anlaşamıyorum ailesiyle
Ailesiyle çok anlaşamıyorsunuz ama eşiniz annesine birlikte yaşama sözü veriyor. Ayrıca ister sadece size ait altınlar olsun ister ortak birikim olsun size danışması gerekirken kendi kendine planlar yapıp annesine söylüyor.

Konuştuğunuzda işine gelirsin demeye getiriyor.

Siz tüm bunlarda sorun görmüyor musunuz?

Kendinize bunu reva görüyorsunuz demek ki.

Parayı geçtim de nasıl size sormadan böyle bir karar verebiliyor ? Aklım almıyor 😔 Açık açık söyleyin istemediğinizi niye sessiz kalıyorsunuz ki ?

Arkadaşlar söyledim ve bunu normal karsilamiyorum ve kabul etmiyorum. Şu an için kafam karışık. Ayrılmam gerekiyor gibi hissediyorum

Aslında bu meslekle ilgili değil bence. Ben evlenirken ailem uzun süre istemedi çok sorun yasaya yasaya evlendim. Ve ailemde boşanan kimse yok. Ya da ben bununla evlenecek hadi beni evlendirin diyen de yok. Ailemden ayrı şehirde yaşıyorum ve pek onlara yansıtmıyorum yaşadıklarımı. Şimdi yazılanları okuyorum acaba gerçekten böyle mi düşünülüyor diye düşünüyorum. Yani sizin kız kardesiniz boyle sorun yaşasa ona da hemen bosan mi dersiniz diye düşünüyorum. Olması gereken bu mu, bu kadar basit mi, siz mi abartiyorsunuz ben de mi problem var 😑😑 kafamda deli sorular
Her şeyden önce kendinizi düşünün nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz kayınvalidenizle yaşamak istemiyorsanız bunu açık ve net bir şekilde söyleyin sizin düşüncenize duygularınıza değer vermeyen bir eş görüyorsanız da karşınızda ona göre eşinize karşı bakış açınızı değiştirin kimse vazgeçilmez değildir bunu eşinizin görmesi lazım siz ailenize rağmen mücadele ettiyseniz sonrasında da yaşayacaklarınızda o gücü kendinizde bulabilirsiniz ben şahsen değer göremediğime ikna olursam gemileri yakarım tek başına da olsa hayatımı kurarım ayrıca evlenmek kadar boşanmak da bir hak ve doğal bir durum bunu kabul etmeyenler hayatlarını zindana çevirip mutluymuş gibi davrananlar daha acınacak durumda emin olun. Asla boşanın demiyorum sadece ne istediğinizi yüksek sesle ve net bir şekilde dile getirin istediğiniz ve istemediğiniz her ne varsa...

Back
X