- 3 Kasım 2017
- 45
- 27
- 8
- 31
- Konu Sahibi papatyaa51
kayınvalidem düğünde takılan bileziklerimi borç olarak istedi 2 sene olucak hala vermedı ses seda yok nası konusunu acıp ıstemeliyim. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bardak bile değil sürahi lazımSen onlarin ustune bi bardak su ic canim.. sen birebir konusma kocanla konuş o istesin.. eger yok illa ben soylicem dersen de tek seferde ve net sekilde konus.. ustune soyleyecek laf bulamasinlar.. net ol artik verir misiniz musait zamaninizda bize de lazim de haber bekliyorum de..
Valla üzülüyorum böyle seylere ama malesef genelde aliyorlar..Bardak bile değil sürahi lazım![]()
Bir bardak soğuk su iç bencekayınvalidem düğünde takılan bileziklerimi borç olarak istedi 2 sene olucak hala vermedı ses seda yok nası konusunu acıp ıstemeliyim.![]()
tamamen anlatıyım o zaman :) baska sehırde evlerı var o evın borcu bıtsın satıp sıze ev alıcaz dedıler benım takılarımla borc odendı. ev hala satılıga cıkarılmadı. bız sımdı esımle kendımız almaya karar verdık. esımede soyledım madem almıcaklar ev soyle annene versın borcunu dedım. sen ıste dedı oda.Borç niyetinde geri almış onlar bence o altınları. Vereceklerini sanmıyorum ama eşin konuşsun bence eşine neden sormadın hiç
iyi fikirsen de borç olarak geri iste![]()
ayy insallah yaNiye veriyosunuz ki ? Hayatta vermem. Kesseler yine vermem. Yeni evli bi çifte en çok para lazım. Ne demek borç istemek ? Ben güvende dursun diye emanet olarak verdim. Takmak icin bi kac parcasini istedimde onu bile zorla aldim. Sonra gıcık oldum hepsini aldım. Bidaha değil borç emanet bile vermem. İnşallah alabilirsiniz.
Sen niye isteyip kötü olacakmışsın o istesin kendi annesi. Işte takıları almak için bahane bulmuşlar gibi geldi bana biraz.tamamen anlatıyım o zaman :) baska sehırde evlerı var o evın borcu bıtsın satıp sıze ev alıcaz dedıler benım takılarımla borc odendı. ev hala satılıga cıkarılmadı. bız sımdı esımle kendımız almaya karar verdık. esımede soyledım madem almıcaklar ev soyle annene versın borcunu dedım. sen ıste dedı oda.
cok ofkelıyım ya hakkımı bıle helal etmicem.Bardak bile değil sürahi lazım![]()
bencede cok sınsıdır zaten kendısı :)Sen niye isteyip kötü olacakmışsın o istesin kendi annesi. Işte takıları almak için bahane bulmuşlar gibi geldi bana biraz.