• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün takılarım

papatyaa51

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
45
27
8
31
kayınvalidem düğünde takılan bileziklerimi borç olarak istedi 2 sene olucak hala vermedı ses seda yok nası konusunu acıp ıstemeliyim. :KK34:

Sen onlarin ustune bi bardak su ic canim.. sen birebir konusma kocanla konuş o istesin.. eger yok illa ben soylicem dersen de tek seferde ve net sekilde konus.. ustune soyleyecek laf bulamasinlar.. net ol artik verir misiniz musait zamaninizda bize de lazim de haber bekliyorum de..

Niye veriyosunuz ki ? Hayatta vermem. Kesseler yine vermem. Yeni evli bi çifte en çok para lazım. Ne demek borç istemek ? Ben güvende dursun diye emanet olarak verdim. Takmak icin bi kac parcasini istedimde onu bile zorla aldim. Sonra gıcık oldum hepsini aldım. Bidaha değil borç emanet bile vermem. İnşallah alabilirsiniz.

Sen onlarin ustune bi bardak su ic canim.. sen birebir konusma kocanla konuş o istesin.. eger yok illa ben soylicem dersen de tek seferde ve net sekilde konus.. ustune soyleyecek laf bulamasinlar.. net ol artik verir misiniz musait zamaninizda bize de lazim de haber bekliyorum de..
Bardak bile değil sürahi lazım :cry:

Borç niyetinde geri almış onlar bence o altınları. Vereceklerini sanmıyorum ama eşin konuşsun bence eşine neden sormadın hiç

Ben anlamıyorum neden bilezikleri borç istiyorlar? Durumlarını düzeltmek için çocuklarının evlenmesini mi bekliyor bu insanlar?
Ayrıca bi bardak su için üstüne hayatta vermez. Bi de Yaman gelin olun mesela abim evlendi annem altın hiçbir şey görmedi yengem hepsini kendi annesine vermişti bizi kendileri gibi bildiler herhalde ondan. Neyse sonra Yenge hanımın elinde para kalmayınca herhalde anneme iftira attı 4 altınımı aldın ver diye. Anneme her yerde söyledi. Annem de dedi ki ben böyle rezillik görmedim, kendimi küçültecek değilim al sana 5 tane altın dedi gitti aldı verdi, hayır annemin ihtiyacı olsa, görmemiş olsa, paraya tamah eden bir insan olsa diyeceğim ki evet aldı. Kadın altınları gözlerimizin önünde kendi annesine verdi sonra kalkıp öyle dedi.
İşte rezil olmayınca yürümüyor bu işler maalesef.
Bazısı var almadığın halde aldın der zorla alır, bazısı var aldığın halde diyemez. Ne b.ktan dünya ya!

Onlar alırken nasıl istediyse aynen sen de isteyeceksin.Vermeyin altınlarınızı baştan kızlar.Onlar sizin hakkınız.Kanunen de böyle.Bu aileler de bir garip.Borca giren oğlunu mu evlendiriyor nedir altın gelecek diye:olamaz:

Borç niyetinde geri almış onlar bence o altınları. Vereceklerini sanmıyorum ama eşin konuşsun bence eşine neden sormadın hiç
tamamen anlatıyım o zaman :) baska sehırde evlerı var o evın borcu bıtsın satıp sıze ev alıcaz dedıler benım takılarımla borc odendı. ev hala satılıga cıkarılmadı. bız sımdı esımle kendımız almaya karar verdık. esımede soyledım madem almıcaklar ev soyle annene versın borcunu dedım. sen ıste dedı oda.

Niye veriyosunuz ki ? Hayatta vermem. Kesseler yine vermem. Yeni evli bi çifte en çok para lazım. Ne demek borç istemek ? Ben güvende dursun diye emanet olarak verdim. Takmak icin bi kac parcasini istedimde onu bile zorla aldim. Sonra gıcık oldum hepsini aldım. Bidaha değil borç emanet bile vermem. İnşallah alabilirsiniz.
ayy insallah ya

Bende böyle bir şey olmadı hepsi bizim borçlara gitti zati:D o iş yaş biraz geri alabilirsen eksiksiz tebrik ederim :sampiyon::KK9:

tamamen anlatıyım o zaman :) baska sehırde evlerı var o evın borcu bıtsın satıp sıze ev alıcaz dedıler benım takılarımla borc odendı. ev hala satılıga cıkarılmadı. bız sımdı esımle kendımız almaya karar verdık. esımede soyledım madem almıcaklar ev soyle annene versın borcunu dedım. sen ıste dedı oda.
Sen niye isteyip kötü olacakmışsın o istesin kendi annesi. Işte takıları almak için bahane bulmuşlar gibi geldi bana biraz.

Back
X