- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi papatyaa51
Bana da düğünden sonra vermeyeceklerdi eşim sağ olsun dedim kendin yokluk gıtlık çekersin yola geldicok ofkelıyım ya hakkımı bıle helal etmicem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da düğünden sonra vermeyeceklerdi eşim sağ olsun dedim kendin yokluk gıtlık çekersin yola geldicok ofkelıyım ya hakkımı bıle helal etmicem.
Resmen konmuş boşver bu Dünya'nın öbür Dünya'sı da varbencede cok sınsıdır zaten kendısı :)
Eşinizde alem, ne demek sen iste. Size ev alıcaz demişler, anne şu evi satın da evimizi alalım desin. Eşinizle konuşun. Bana böyle böyle dediniz , ben sana güvendim , şimdi ya altınlarım ya ev deyin.tamamen anlatıyım o zaman :) baska sehırde evlerı var o evın borcu bıtsın satıp sıze ev alıcaz dedıler benım takılarımla borc odendı. ev hala satılıga cıkarılmadı. bız sımdı esımle kendımız almaya karar verdık. esımede soyledım madem almıcaklar ev soyle annene versın borcunu dedım. sen ıste dedı oda.
Aynen biraz sert olmak LazımEşinizde alem, ne demek sen iste. Size ev alıcaz demişler, anne şu evi satın da evimizi alalım desin. Eşinizle konuşun. Bana böyle böyle dediniz , ben sana güvendim , şimdi ya altınlarım ya ev deyin.
"Biz ev almaya karar verdik. Size verdiğim altınlara ihtiycımız var. Ne zaman verebilirsiniz?"tamamen anlatıyım o zaman :) baska sehırde evlerı var o evın borcu bıtsın satıp sıze ev alıcaz dedıler benım takılarımla borc odendı. ev hala satılıga cıkarılmadı. bız sımdı esımle kendımız almaya karar verdık. esımede soyledım madem almıcaklar ev soyle annene versın borcunu dedım. sen ıste dedı oda.
kayınvalidem düğünde takılan bileziklerimi borç olarak istedi 2 sene olucak hala vermedı ses seda yok nası konusunu acıp ıstemeliyim.![]()
Şimdi yerinizden kalkın mutfağa gidin ve bir bardak soğuk su için.kayınvalidem düğünde takılan bileziklerimi borç olarak istedi 2 sene olucak hala vermedı ses seda yok nası konusunu acıp ıstemeliyim.![]()
O altın hesabı ortak bile olmasın hatta, direkt gelinin adına olsun:) Biz altınları ortak kasaya koymuştuk bankaya, boşanma aşamasında gidip çalmış koca olacak armut...Bundan sonra evlenecek çiftler bankada altın hesabı açtırsın da davetiyeye hesap numarasını yazsın. Konuklar oraya yatırsın ne takacaklarsa. Bu nedir artık ya?
Aaa utanmaz. Naptınız peki alabildiniz mi hakkınızı?O altın hesabı ortak bile olmasın hatta, direkt gelinin adına olsun:) Biz altınları ortak kasaya koymuştuk bankaya, boşanma aşamasında gidip çalmış koca olacak armut...
Vermeyin, vermeyin, vermeyin hiç birşeyinizi!!! İyi niyetimizin kurbanı oluyoruz sonra.
Alacağım :)Aaa utanmaz. Naptınız peki alabildiniz mi hakkınızı?
Abla bugüne kadar kaynananin aldığı altının geri geldiği gorulmemis...
Geçmiş olsun...![]()