Düğün takılarım

Altın borç değil emanet bile verilmez diyenlerdenim bende.. Şahsen gorumcemle ortak kasa kiralamis zekatimi hesaplatmak için tattirmak istiyorum dediğimde size güvenmiyorum bozdurcaksiniz siz hadi git sikiyosa al cevabını almış ve dogruca kvye ispiyonlanmis kapima dayanip benim onlar kime ne dedigim için gorumcemi çok uzmekle suçlanmış esimdende sana onları kim takti seklinde yorum almış oldugum bir nerdeyse ayrılık eşiğim var benim.. Sonuç olarak o altınlar bankadan alindi hamilelik surecimde çatır çatır harcandı herşeyin en pahalisi alınıp dibi bulundu oh dedim içime bi huzur doldu..

tamamen anlatıyım o zaman :) baska sehırde evlerı var o evın borcu bıtsın satıp sıze ev alıcaz dedıler benım takılarımla borc odendı. ev hala satılıga cıkarılmadı. bız sımdı esımle kendımız almaya karar verdık. esımede soyledım madem almıcaklar ev soyle annene versın borcunu dedım. sen ıste dedı oda.
evet eşinin sen iste dediğine göre işin zor eşinin de alası yok o altınları
benimde iki sene geçti yapmadılar eşim anne babasına imada bulundu onlarda senet yaptılar
senin altınları da eşinin istemesi gerekiyor ama eşin senin tarafında değil
senin istemen kötü olur evlatları istese kızarlar sonra unuturlar ama gelin isterse düşman olurlar unutmazlar
eşini istemesi için ikna et

O senden nasıl istediyse sende öyle iste.Aslında eşin konuşup istese daha mantıklı.

Back
X