OnlardaE takılara ne oldu sonuç?
İlk günden misafir garip ama sonuçta kendi evinde kalmayacaklar miydi
Onlarda
Surekli farkli bisyden bisy bulup aile.e laf ediyorlar cunku unutmak mumkun degilKırgınsınız demek peki anlıyorum ama bu kırgınlığınızı yansıtmak için geç kalmamış mısınız? Geçmiş üstünden üç buçuk sene. Hoş sizin yansıtmak gibi bir isteğiniz yok zaten öyle bir şey yazmamışsınız. Kendi kendinize üzülüp duruyorsunuz bunun kime ne faydası var?
yazınız pek anlaşılmıyo biraz daha düzenleyin noktalama işareti koyun.Ben konu actim daha once yine acmak istiyorum. 3.5 yil gecti ve travma oldu resmen atlatamadim. Dugune kadar aileler arasinda sorun yoktu bilezikleri napicagimiz konusunda surekli bisyler diyordu esimin ailesi alicaklarini anlayip aileme soyledim.sadece esimle konustular esimde almaz ailem dedi.. sonra dugun gunu geldi takidan sonra ailemden kimseyi gelin odasina almadilar takilanlari da direkt bi cantaya topladilar. Dugun sonu geldi regldim ben.annemde tuttu " x akraba akraba sende kalsin baban tarafindan bizde kalmaz biz bosandik babanda evli" diyerek.tamam dedim. Sonra kiyamet koptu bu nasil olur vs. Diye.. Esimin akrabalarinda biri aileye dahil degil bu arada o kadar buyuttu ki aglamaya basladim bilezikleri cikarmaya calisip " alin herseyinizi istemiyorum ben ailemle gidicem"dedim oyle deyince herkes bi susmaya basladi.her neyse esimle evimize donduk arabayla 1 saat sonra ailem musaitsen gelelim dedi korkmuslar herkesin icinde kavga cikinca kizimiza vururlar bisy olur vs. Diye kaynanamda disarda bizi gozluyomus. Geldi kavga cikti k.peder esimi dovecekti bizimkiler tuttu herkes gitti kaynanam biz yatana kadar beklemis hatta yattigimiz saati soyledi. Sonra ertesi gun bileziklerimi de aldilar ustune ailen hirsiz oyuzden geldiler vs. Dediler bileziklerim orada kaldi yillarca aileme mana bulup durdular.. benim annem hatali ilk gecede tabiki misafir kalmaz ama bunu buyutup herkese lanse etmek yerine anneme olmaz diyebilirlerdi ve olayda kapanirdi. Ama kapanmadi ve her seferinde illa ki aileme bi konuda mana buluyorlar. Bu arada ailem geldi cunku ben dugunde esimle gitmek istemedim zaten dugune kadar da aileme yalvardim ben ailesiyle yapamam dugun olmasin diye cok karisiyolardi cunku herseye ama laf gelir olmaz dediler dugunde hersey buyutulunce vicdan yasadilar. Herkes kendince hakli ama ben savununca inanmayip ustelediler illa ki hayir diye gercegi anltamadim.laf duydukca kinle doldum onlara karsi icimde bi affedememe durumu var herseyi buyutmek yerine guzelce konusulsa nolurdu kim hayir olamaz derdi sanki bilmiyorum cok kirginim herkese kendi aileme de.
Konusu bile acilmadi en ufacik seyde ailemin hirsiz oldugu vs soylendiNeden onlarda istedin mi?
Surekli farkli bisyden bisy bulup aile.e laf ediyorlar cunku unutmak mumkun degil
Ben olsam takılarımı isterdim heleki bileziklerimi size ne kocam aileme karışmıyor hayır bilezikler zaten benim hakkım ister yerim ister satarım istersem çalarlar madem o bilezikleri sadece oğlunuza takacaktınız ne diye gelin aldınız alın oğlunuza takın derim biraz laf söylemeyi bilin lütfen bu kadarda sessiz olunmazBen konu actim daha once yine acmak istiyorum. 3.5 yil gecti ve travma oldu resmen atlatamadim. Dugune kadar aileler arasinda sorun yoktu bilezikleri napicagimiz konusunda surekli bisyler diyordu esimin ailesi alicaklarini anlayip aileme soyledim.sadece esimle konustular esimde almaz ailem dedi.. sonra dugun gunu geldi takidan sonra ailemden kimseyi gelin odasina almadilar takilanlari da direkt bi cantaya topladilar. Dugun sonu geldi regldim ben.annemde tuttu " x akraba akraba sende kalsin baban tarafindan bizde kalmaz biz bosandik babanda evli" diyerek.tamam dedim. Sonra kiyamet koptu bu nasil olur vs. Diye.. Esimin akrabalarinda biri aileye dahil degil bu arada o kadar buyuttu ki aglamaya basladim bilezikleri cikarmaya calisip " alin herseyinizi istemiyorum ben ailemle gidicem"dedim oyle deyince herkes bi susmaya basladi.her neyse esimle evimize donduk arabayla 1 saat sonra ailem musaitsen gelelim dedi korkmuslar herkesin icinde kavga cikinca kizimiza vururlar bisy olur vs. Diye kaynanamda disarda bizi gozluyomus. Geldi kavga cikti k.peder esimi dovecekti bizimkiler tuttu herkes gitti kaynanam biz yatana kadar beklemis hatta yattigimiz saati soyledi. Sonra ertesi gun bileziklerimi de aldilar ustune ailen hirsiz oyuzden geldiler vs. Dediler bileziklerim orada kaldi yillarca aileme mana bulup durdular.. benim annem hatali ilk gecede tabiki misafir kalmaz ama bunu buyutup herkese lanse etmek yerine anneme olmaz diyebilirlerdi ve olayda kapanirdi. Ama kapanmadi ve her seferinde illa ki aileme bi konuda mana buluyorlar. Bu arada ailem geldi cunku ben dugunde esimle gitmek istemedim zaten dugune kadar da aileme yalvardim ben ailesiyle yapamam dugun olmasin diye cok karisiyolardi cunku herseye ama laf gelir olmaz dediler dugunde hersey buyutulunce vicdan yasadilar. Herkes kendince hakli ama ben savununca inanmayip ustelediler illa ki hayir diye gercegi anltamadim.laf duydukca kinle doldum onlara karsi icimde bi affedememe durumu var herseyi buyutmek yerine guzelce konusulsa nolurdu kim hayir olamaz derdi sanki bilmiyorum cok kirginim herkese kendi aileme de.
Konusu bile acilmadi en ufacik seyde ailemin hirsiz oldugu vs soylendi
Ne değişik aileler var. Düğün günü eşime ufak bir meseleden dolayı kızdım (geleneklere ilgili bir şeydi) annem istersen bırakalım dedi mesela düğüne saatler kalmışken. Aileniz sizi gerçekten önemsememiş insanlar ne der diye hayat mı yaşanır. Ama keşke ailenizi dinlemeseydiniz bu sizin hayatınız. Anne baba diye mutlak doğru kabul edilmemeli kimseBen konu actim daha once yine acmak istiyorum. 3.5 yil gecti ve travma oldu resmen atlatamadim. Dugune kadar aileler arasinda sorun yoktu bilezikleri napicagimiz konusunda surekli bisyler diyordu esimin ailesi alicaklarini anlayip aileme soyledim.sadece esimle konustular esimde almaz ailem dedi.. sonra dugun gunu geldi takidan sonra ailemden kimseyi gelin odasina almadilar takilanlari da direkt bi cantaya topladilar. Dugun sonu geldi regldim ben.annemde tuttu " x akraba akraba sende kalsin baban tarafindan bizde kalmaz biz bosandik babanda evli" diyerek.tamam dedim. Sonra kiyamet koptu bu nasil olur vs. Diye.. Esimin akrabalarinda biri aileye dahil degil bu arada o kadar buyuttu ki aglamaya basladim bilezikleri cikarmaya calisip " alin herseyinizi istemiyorum ben ailemle gidicem"dedim oyle deyince herkes bi susmaya basladi.her neyse esimle evimize donduk arabayla 1 saat sonra ailem musaitsen gelelim dedi korkmuslar herkesin icinde kavga cikinca kizimiza vururlar bisy olur vs. Diye kaynanamda disarda bizi gozluyomus. Geldi kavga cikti k.peder esimi dovecekti bizimkiler tuttu herkes gitti kaynanam biz yatana kadar beklemis hatta yattigimiz saati soyledi. Sonra ertesi gun bileziklerimi de aldilar ustune ailen hirsiz oyuzden geldiler vs. Dediler bileziklerim orada kaldi yillarca aileme mana bulup durdular.. benim annem hatali ilk gecede tabiki misafir kalmaz ama bunu buyutup herkese lanse etmek yerine anneme olmaz diyebilirlerdi ve olayda kapanirdi. Ama kapanmadi ve her seferinde illa ki aileme bi konuda mana buluyorlar. Bu arada ailem geldi cunku ben dugunde esimle gitmek istemedim zaten dugune kadar da aileme yalvardim ben ailesiyle yapamam dugun olmasin diye cok karisiyolardi cunku herseye ama laf gelir olmaz dediler dugunde hersey buyutulunce vicdan yasadilar. Herkes kendince hakli ama ben savununca inanmayip ustelediler illa ki hayir diye gercegi anltamadim.laf duydukca kinle doldum onlara karsi icimde bi affedememe durumu var herseyi buyutmek yerine guzelce konusulsa nolurdu kim hayir olamaz derdi sanki bilmiyorum cok kirginim herkese kendi aileme de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?