Bence kaybetsekte pek birşey kaybetmeyiz :) Düğün çiftlere hiçbir katki saglamiyor aksine zorluklara surukluyor ve akrabalari eglendirmeye yarıyor. Düşünüyorum 15 bin tl dugune harcayarak nasil mutlu olabilirim ki çektiğim eziyet o düğün ortamna katlanmakta cabasiiste bu dusunce ilerde genc kizlar tarafindan benimsenecek bence..bir gelenegimizi daha kaybetmek uzereyiz..
Kesinlikle tam istediğim gibi sevdigimde güzel bir balayi ve kalaniyla ev almak için biriktirmek istiyor. Eminim evlendigimiz günden sonra ilk 1 ay içinde muhteşem bir düğün yapilsa da bu şekilde guzel bir kina ardından nikah eglence seklinde yapilsa da unutulacakBenimde eşimin ve benim isteğim üzerine kına gecesi ve salonda nikah oldu. Kına zaten evde küçük bir düğün gibiydi. Dışardan gelenlere 2 gün yemek verildi. Düğün parasıyla sıfır araba almıştık..Nikahtan 15gün sonra. Hiç bir zaman keşke demedim.
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Benimle aynı düşünen bu kadar çok insan olacağını tahmin etmemistim inanilmaz mutlu oldum :))İsteyip istememek sevip sevmemek de tercih meselesi,neden saygı duymuyorsunuz? İlla olmak zorunda değil kimse bir gece için binlerce lira ödemek zorunda da değil.
Konu sahibi şimdiden hayırlı olsun,düğün sevmeyenlerdenim bende nikah sonrası restorantta kutlama planı yapıyorum. Milleti eğlendirmektense o parayla güzel bir balayı yapabilirsiniz :)
eyvah .korktugum.nesil yayilmaya baslamis..haydi hayirli ugurlu olsun..alni sanli dugunleri tuylerimiz diken diken olupta gururla izleyemeyecz galina artikİsteyip istememek sevip sevmemek de tercih meselesi,neden saygı duymuyorsunuz? İlla olmak zorunda değil kimse bir gece için binlerce lira ödemek zorunda da değil.
Konu sahibi şimdiden hayırlı olsun,düğün sevmeyenlerdenim bende nikah sonrası restorantta kutlama planı yapıyorum. Milleti eğlendirmektense o parayla güzel bir balayı yapabilirsiniz :)
Yorumum fazla olmuş şizofren gibi oldum silmeyide bilemedim ayrıca bi arkadaşım 15 bin tl ye yemekli bir düğün yaptı geçen onunla konuşuorum bak hala düğünüm yemekliydi diye övünmeye devam ediyor ama gel gör ki kaynanasıyla aynı evde yaşıyor. düğün yapmak istememene anan baban karışmazken boş boş konuşacak insanlar cok olacak hiiiiç iplemeBu arada düğünlerde kimseyi memnun edebileceğini sanmıyorum sen istekli ol ya da olma göbek atanda yarın unutacak ık mık eden cok olacak ay gelin beni niye öpmedi hiç yanımızda oynamadı olan cebe olacak.
He dersen bu kınada da olur organizasyon şirketi ayarlarsan o fotoğraf merasimlerini abartanlardan seni bi güzel kaçırıolar vs :)
haddinizi bilin.ben böyle düşünüyorum.günahımı almayınYakınım el alem değildir benim için.Bugün ben onun ihtiyacına koşarım yarın o bana.Paylaşmanın anlamı budur.Böyle fesat düşünceyle düşünecekseniz günahınızı bile vermeyin siz.
Ben ikisini de yaptım:)Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?