Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2senelik sorunsuz bir ilişkimiz vardı, evlilik kararından sonra birbirimizi yemeye başladık. kayınvalidem hiç bir konuda bize karar fırsatı tanımadı, düğünümüz için biyere taktı kafayı, geldi gitti sordu geldi gitti sordu,sanki koca istanbulda başka yer yokmuş gibi, sonunda sözlüm dayanamayıp tamam olsun demiş, sonra bana geldi, herkes orayı istiyo senin kararını bekliyoruz dedi herkesin içinde, ben de evet demek zorunda kaldım. orası da kışın boşmuş, biz eylülde evlenme kararı almıştık, kış olmasına da ben tepki gösterdim, sözlüm düğünü biz yapıcaz annem orayı istiyo o yüzden kışın olucak tavırları takındı. ben de isyan edip seneye yaza erteledim düğünümüzü. depresyona girdim ilaç kullanmaya başladım, kendimi çok değersiz hissettim. hatta evlenmekten bile vazgeçtiğim zamanlar oluyor. sözlüm gezip düğün yeri bakmak istemiyor, herşeyin hazırına o kadar alışmış ki, en kolay yoldan halletmek istiyor herşeyi, ailesi de onun alması gereken sorumlulukları bile almaya hazır, arada bana oluyor olan. bunun daha evi var eşyası var, çocuğu var.. evlenmekten çok korkuyorum.. emrivakilerden nefret ediyorum. kullandığım ilaç baya bi cesaret verdi :) açık açık herkesi karşıma alıp konuşucam, ya beni anlayışla karşılayıp isteklerime saygı gösterip oğullarının sorumluluk almasına ve kararlarımızı kendimiz vermemize izin vericekler, ya da ayrılıcaz. siz olsanız ne yapardınız bu durumda? dertleşmeye çok ihtiyacım var.
2senelik sorunsuz bir ilişkimiz vardı, evlilik kararından sonra birbirimizi yemeye başladık. kayınvalidem hiç bir konuda bize karar fırsatı tanımadı, düğünümüz için biyere taktı kafayı, geldi gitti sordu geldi gitti sordu,sanki koca istanbulda başka yer yokmuş gibi, sonunda sözlüm dayanamayıp tamam olsun demiş, sonra bana geldi, herkes orayı istiyo senin kararını bekliyoruz dedi herkesin içinde, ben de evet demek zorunda kaldım. orası da kışın boşmuş, biz eylülde evlenme kararı almıştık, kış olmasına da ben tepki gösterdim, sözlüm düğünü biz yapıcaz annem orayı istiyo o yüzden kışın olucak tavırları takındı. ben de isyan edip seneye yaza erteledim düğünümüzü. depresyona girdim ilaç kullanmaya başladım, kendimi çok değersiz hissettim. hatta evlenmekten bile vazgeçtiğim zamanlar oluyor. sözlüm gezip düğün yeri bakmak istemiyor, herşeyin hazırına o kadar alışmış ki, en kolay yoldan halletmek istiyor herşeyi, ailesi de onun alması gereken sorumlulukları bile almaya hazır, arada bana oluyor olan. bunun daha evi var eşyası var, çocuğu var.. evlenmekten çok korkuyorum.. emrivakilerden nefret ediyorum. kullandığım ilaç baya bi cesaret verdi :) açık açık herkesi karşıma alıp konuşucam, ya beni anlayışla karşılayıp isteklerime saygı gösterip oğullarının sorumluluk almasına ve kararlarımızı kendimiz vermemize izin vericekler, ya da ayrılıcaz. siz olsanız ne yapardınız bu durumda? dertleşmeye çok ihtiyacım var.
okuyorum yorumlarınızı, ben de her olasılığı düşünmeye çalışıyorum, orkide yazdıklarına katılıyorum. ev hanımı ve sürekli konu komşu akraba oturup sürekli bu konuda plan yapıyolar, hatta nişan için bile tarih konuşuyolar, nişanı biz yapıcaz onun tarihiyle ilgili bile plan yapıyolar. hem panik atak hem dominant bir kadın, hem de oğlunun ne kadar rahat olduğunu bildiği için onun yerine herşeyi yapmak için çırpınıyo. ama ben de ömrümü paylaşacağım adamın annesinden bağımsız, 2kişilik bir aileye sahip çıkabilecek bir adam olmasını istiyorum, annesinin yanında pasif kalan ya da aradaki dengeyi kuramayan bir adamla ömrümü geçirebileceğimi düşünmüyorum. illa annemlerin istediği yer olucak illa kış olucak diye inatlaştı benimle, ben de 2013 yazına kadar uzattım, en az 6 ay hiç kimseyle evlilik düğün yeri vs hakkında konuşmamaya karar verdim onların ailesinden. biz size haber veririz karar verince, yer konusunda da karar vericez ben kır düğünü istiyorum diycem.
istanbuldayım :) çok güzel deniz manzaralı mekanlarda ya da polonezköyde butik otellerde evlenen arkadaşlarım oldu, ben de öyle bişey istiyorum.
istanbuldayım :) çok güzel deniz manzaralı mekanlarda ya da polonezköyde butik otellerde evlenen arkadaşlarım oldu, ben de öyle bişey istiyorum.
ben böyle durumda olmamak ve bu sorunların hiç birini yaşamamk için, düğünüde, eşyalarıda, iğneden ipliği herşeyi ikimiz yapma kararını uyguladım ve çok şükür hiç sorun yaşamadık..parasını vererek istediğimiz yeri tuttuk, eşyaları alıyoruz bazı şeylerden fedakarlık edip kısıyoruz ama en azından kafam rahat..madem düğünü biraz daha ertelediniz çalışarak ikinizde para biriktirebilir ve düğününüzü yapabilirsiniz, içinde kalmaz üstelik..düğünde takılan para kısmındanda borçlarınızı ödersiniz olmaz mı![]()
maddi olarak bir sıkıntı yok, zaten kayınvalidemin kafayı taktığı yer de şık biyer, aynı paraya hatta daha ucuza çok güzel bir kır düğünü yapılabilir, biraz da gösteriş seven bir kadın, istediği yer de baya gösterişli bir yer..