düğün yeri yüzünden ayrılma noktasına geldik

bu arada tektaşımı da kayınvalidem aldı, benimki düşünmediği için böyle şeyleri.. ben de takmıyorum ben senin annenle mi evlenicem dedim çıkardım.

alttan alttan yapamıyorum çünkü benimki hazır yer var işte beni uğraştırma mekan mekan gezemem ben bi haftasonum var zaten kafasında takılıyo. ayyy sinir oluyorummmmm. yüzüklerimizi biraz dolaşıp da alalım dedim, ne gerek var annemin tanıdığı yerden alcaz dedi kestirip attı, 3ümüz beraber gittik, annesi zaten önceden gidip bizim yerimize bi model beğenmiş, onu aldık. sinirden patlıycam bu kadar sorumsuz bi adamla ömür geçer mi yaaaa?

oooo yüzükleri bile kayınvaliden mi seçmiş, e siz niye aldınız onun begendigini, ben olsam kayınvalidemin begendigi yüzügü begensem bile inadına başka model alırdım..
bu arada sizin karıda bayaaa maydonozmuşş :)))

canım o zaman demek ki o da heves etmiş. Bana kızma ama düğün dernek aslında aileler için yapılıyor bir yerde.zaten heyecandan hatırlamıyorsun bile
şimdiki kızlar maalesef evlenmeyi -düğün, gelinlik vs -olarak görüyor. Evlenmek düğün dernek değildir canım o bir gün sürer , eğer nişanlından eminsen ve mutlu olacağınıza inanıyorsan bu tip şeylere takılıp kendini yıpratma oluruna bırak bu güzel günleri böyle harcama zaten bir anı olarak kalıyor emin ol. Ne düğün yapılan yeri hatırlıyorsun ne pastayı, ne şekeri:16::16:

katılıyorum sana canım. Düğün dediğimiz şey 5saatlik ama evlilik birömür. Böyle şeyler için nişanlınız ile kötü olmayın derim aynı dert bendede var hayırlısı olsun diyelim biraz sabır diliyelim

hayırlısı olsun güzelim benim mekanım belli Allah kısmet ederse temmuzda evleniyorum ankarada şehri sima diye bi yerde, sende kalbinden geçeni yaptır

sanırım siz düğününüzü şehri sima da yaptınız. bizde anlaşıcaz onlarla ama sizin fikriniz nedir?nasıldı düğününüz,yemekler,serviz memnun kaldınız mı????benim için çok önemli.

Back
X