Düğün yok

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
29
Merhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin

Canim sen bilirsin ama benim iki tane dugunum oldu mesela, ben cok mu cok pismanim o dugunler icin. Simdiki aklim olsa bir nihahla cikardim. Cok bos geliyor bana dugun olayi. Hem de var ya bir suru kavga, sikinti, bunalim, heyecan, stres falan dilan ne gerek ya. Ne bileyim benim esimle en cok kavga ettigim zamanlar hep dugune 1-2 hafta kalan zamanlardir. Hani bunun icin bosuna uzulme, kendini kasma.

Ben hep düğünüm olsun isterdim. Söyleyiş tarzına çok kırıldım çok kararsızım salı günü nikah için öyle hevesli öyle mutluydum ki.. Gerçi hayat bu istediğim planladığım gibi olmadı hiçbir şey

Canım çok üzüldüm tabi ki her kızın hayali düğün,ama durumlar yoksa ve sevildiği takdirde malesef katlanılmak zorunda kalınıyor.Amaaa..
Sizin nişanlınız asla katlanılacak biri değil öyle bir kelime karşısında hala nişanlı kalabilmene şaşırdım ben,uzak dur yakma geleceğini

İnsanın gücü olmayabilir bunu son anda söylemesi hiç hoş değil.şahsen para yoksa bende ille düğün demem çok hevesin varsa nikahtan sonra gelinliğinle git bi clupte eğlen birkaç arkadaşınla.ama gel gelelim hepsi bi yana nişanlının tavrı hiç hoş değil.hatta aşırı çirkin ben böyle bi adamla evlenmezdim Sanırım insan gücü yoksa bunu tatlı dille ikna edici şekilde anlatır

yoksa yoktur !

Adam durumum yok düğün yapamam demiş. Daha neyin çabası? Borç mu bulsun, mutlu mu olacaksınız o zaman? Baba yok diyorsunuz, ailesinin destegi yok diyorsunuz. Herkes adamın kufrune takılmış ama kim bilir o raddeye gelene kadar ne tartıştınız.
Hem bu kadar çok düğün istiyorsanız, imkanı varsa sizin aileniz yapsın olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…