Düğün yok

Valla düğün bence de çok gereksiz bir olay ama madem sen çok istiyorsun, bütün imkanları zorlamadan, hiçbir çare aramadan bu tarz bir söylemle, bir de ister evlen ister evlenme diyen bir adamla evlenme bence. Bir yola girince kadınlar sanıyor ki erkekler hep benim hayatımdaki erkek gibi, bu düzgün bir erkek daha iyisini mı bulucam falan filan... Sevdiği kadına adam gibi değer veren en hoduk erkek bile böyle konuşmaz. Ben olsam evlenmezdim.
 
sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi

Şu lafın üstüne evleneceksiniz yani?
Ne kadar ağır tartışsanız da bu laf söylenmez. Daha evlenmeden "Yol var gidersen" diyen adam, evlendikten sonra her anlaşmazlığınızda kapıyı gösterir, söylemedi demeyin.
 
Düğüne gerek çok da yok bende düğünlerden pek hoşlanmam ama senin nişanlında öyle nikahtan gitmeye değecek adam değil güzel güzel hayatım imkanım yok bir nikah yapalım seni üzmek istemem ama biran önce seninle evlenmek yuva kurmak istiyorum ileride telafi ederiz nikah tazeleriz şeklinde söylese amenna insan koşa koşa gider ama bu gün bunu diyen adam ileride sana neler der onu bir düşün
 
Salı günü olacak nikaha güvendiği için böyle edepsizce hayasızca konuşup,canını sıkıyor.
İnsan kredi çeker bi şekilde yine uygun bi cafe gibi bi yerde yapar düğününü.
Sen çok istiyorsun belli ki,haklısın da..
Zor bir durum geri adım atmamanı tavsiye ederim,hoş nasıl yapacaksın bilmiyorum salı günü nikahın var.
Şimdiden mutluluklar,dilerim istediğin hayal ettiğin gibi bir törenle evlenirsin.
 
Dugun ordu evinde olmasa da illa bir yerde ucuza yapilirdi ama nisanlinin ugrasmamasina sasirmadim. Ben sana birikir birikir bir yerde patlar demistim. Nisanlinin konusma tarzini tasvip etmiyorum ama sen cok cok hatalisin. Nisanlinin ailesinden de kim yardimci olacak anlamadim bir kiz kardesi var bir dul anasi. Sen de onlara devamli kulp takiyorsun konularinda onlar da hissediyordur. Imkan olsa bile yapmamalari cok normal. Annenler gibi para istemediklerine sukret.
 
Düğün olsada olur olmasada çok gerekli değil bence. Ama nişanlınızın sizinle saygısızca konuşması çok büyük problem.
Sen zaten durumunu biliyorsun. Canım bende çok isterim içinde kalmasın düğün ama durumunda biliyorsun imkanım yok demesi doğru olan ama o küfürlü konuşmayı tercih ettiği gibi çok da meraklı değilim demiş. Hayat seninhayatın tabi seçim senin ama bence yanlış. Şimdiden böyle konuşan evlenince ufacık krizde ben seni zorlamı aldım da der daha fazla küfürde eder iyi düşün kendi geleceğin için.
 
Düğünü yapacak maddi imkanı yoksa ne yapsın? En başından Ordu evi diye konuşulmuş komşuya bırakmasaydınız önemli işinizi, en başından ayarlardınız ya da aynı ayarlarda başka şey ayarlanırdı.
Bunlar bir tarafa nişanlının tavrı çok ucuz, çok terbiyesizce bana kalsa böyle adamla Çırağan'da bile evlenilmez.
 
Düğün olmazsa olmaz, önemli olan mutluluk huzur, herşey dört dörtlük olacak diye birşey yok. Ama tabii bu mutluluk huzur da saygı, sevgi olduktan sonra oluyor. Adam küfür etmiş, terbiyesiz.
 

Valla 30 yaşındayım ama düğüne ben de hevesliyim :)

Maddi gücü olmamasını anlarım babası da yokmuş ama söyleme biçimi çok çok çirkin. Pişman oldu mu?
 
Insan evlenecegi bayana
Boyle cirkin bir soz soyler mi aklim almiyor.
Evlensen de bu evlilikten ne hayir bekleyeceksin canim.
Boyle olacaksa evlilik olmaz olsun inan..
 
Düğün yoksa yok, abartmışsınız siz.

Ama düğünsüz de evlenmeyin o adamla.
Salı günü de nikah kıymayın mesela.

Evlenmezsen evlenme, şeyimde değil diyen bir pislikle evlenmek hata olmaz mı sizce de?
Çünkü yarın bir kavgada "evlenmeseydin, b.k mu vardı" diyecektir, muhtemelen...


 
Bu adama mahkum mu oldun canım sen. Sanki bu adamla evlenmek zorundasın da nasılsa zorunda diye böyle pisliğe davranır gibi davranmış sana.
Boşver kimseye mecbur hissetme kendini. Yol ver gitsin bir daha da yüzünü görme.
 
Nişanı at..! Net canım bir insan şimdiden bunu dediyse seni gözden çıkarmış demektir kaybetme korkusu yok.. Evlendiğinizde nolacak
 
Canım keşke düğün için üzerine gitmeseydin. Maddi destek için kimsesi de yokmuş. Evlenmenin amacı düğün değilki. Olsaydı iyi olurdu, ama olmuyorsada zorlamasaydın keşke. Belki içinde düğünün olmadığı için bir ukde kalacaktı. Ama küsüp ayrılmaktan da iyidir değil mi, eğer seviyorsan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…