Düğün yok

Eski konularına bakınca çocuğun bu cümlelerine şaşırmadım. Evlenecegın kişinin maddi durumunu bılıyorsun. Madem beklentilerin var ve bunlar ıcın olay yapacaksın, tartısacaksın evlenmeye kalkmasaydın.
Senin annenler, senden para ıstemekten, boşyere ortam germekten, olay cıkartmaktan, nısanlına laf sokmaktan, nısanlını dugun dugun dıye sıkıstırmaktan baska ne yapıyor acaba?? O çocuk çooook ıyı bıle dayanmış, ciddiyim. Burada herkes küfüre takılmış ve yok guzelce söyleseydı bılmem ne demiş ama kımbılır tartışma ne kadar uzadı ki bu duruma gelindi, herkesinde bir sınırı var. Önceki olaylarla birleşince böyle davranması gayet normal.

Düğün evet belki içiniz de heves olabilir ama bence yazık 3 4 saat oynamak için dünyanın parası veriliyor düğün salonlarına bende nişanlıyım ağustos da düğünüm var bana kalsa bi nikahla bitiririm salona vereceğim parayla da güzel balayı yaparım ama işte aileler istediği için salonda yapıyoruz gelelim nişanlınızın Tavrına : üslup hiç hoş değil ama şöyle de bir durum var bu adam herşeyi kendisi yapıyor belki de çok stres altında sizin isteğinizi yerine getiremediği için eziliyor böyle de acısını çıkarıyor olabilir elbette böyle saygısızca konuşmasını gerektirmez size küfür etmeye asla Hakkı Yok ama bence güzelce konuşmakta fayda var diye düşünüyorum böyle bir adamla ömür geçer mi düşünmelisin eğer gerçekte böyle bir insan değil düğün vs stresinden dolayı bunları dedi diyorsanız bence nikahla da bitebilir bu iş ne olacak ki gelinliğinizi giyeceksiniz sonuç olarak , ve huzurunuz önemli ama bu adamın tavrı her olayda böyleyse bi kere daha düşünün derim
Her ikinizin gözünden de bakmaya çalıştım ikinizde sinirlisiniz çok normal bu dönemlerde hele ki para yoksa...

Bu sozlerden sonra sali gunu gidecek misin ölüm fermanini imzalamaya???

Belkide bu yaşananlar senin bazı şeyleri gözden geçirmen için Vesile olur.evt düğünün olmasını çok istemek hayal etmek senin hakkın ama daha evlenmeden sana çokta şeyimde diyen bir erkeği hakediyor musun yoksa o seni hakediyor mu bunu düşün !! Ama biliyorum evleneceksin o hödükle(yani nişanlın ama hakediyor o laftan sonra kusura bakma) ve inş her başı sıkışıp içinden çıkamadığı bir surumda bu şekilde muamele etmez sana

Adam resmen terbiyesiz.simdiden boyle cokta umurum da diyen adam evlenince ilk kavgada defol git der iyi dusun

Başını yakmadan ayrıl

O nasıl bir düğün yapamam deme şeklidir ,karşısındaki üç gün sonra eşi olcak ,yazık gerçekten..
Bu lafların üzerine ben olsam devam etmezdim,ileride nasil bi koca olacağını belli etmiş ,vaktin varken iyi düşün,sonra dönmesi daha zor olur,sana değer vermeyen bir adam için kendini uzme,yol ver gitsin,zaten umrunda degilmissin.

Eski konulara şimdi baktım

Adam çok bile sabretmiş sonunda patlamış ne yapsın evliya değil ya

Ben olsam para para diye gezen kezbanla nişanı aylar önce bozardım

siz evlendikten sonra da bu küfürleri aynı devam edecek bu tavrına değişmeyecek o zaman da eşim beni umursamiyor takmıyor diye konu açacaksın maalesef

Ocelikle soyle dusun dunyaya bikere qeliyoruz ve belkide bir kere evleniceksin hadi sonra yaoarim ederim diye dusunursen is isten qecer onunda bi anlami kalmaz Bana kalirsa her qenc kiz duqunu hakeder...haaa bence senin duqunden once dusunmen qereken baska seyler var birkere esin olacak insanin uslubu hic quzel deil cok ama cok yanlis...belki benim basima bole bisey qelse parasi olmadiqi icin mahcupca bana solese kabul ederdim ama bole bi insan icin asla hayalimden vazqecmezdim yani her qenc kizin hayalidir bu...!
Iyi dusun belkide Rabbim bi dusu diye vesile etmistir parasizliqi ne dersin?

Evlenme bence şimdi bu lafı eden evlenince öldürür seni terbiyesiz manyak

İlerde çok fazla sıkıntı yaşayacaksın bu adamla emin ol,7 neyse 70 de odur seviyorum ayrılamam filan deip ağlıyorsundur şimdi ama ilerde bu ağlayışlarını bile özlersin çünkü şuan bu tavırdaysa gelecekte seni neler bekliyor tahmin edebilirsin .. Pişman olursun dönüşüde olmaz hayata bi kez geliyorsjn bence evlilik kararını tekrar düşün kendini önemse ezdirme !!!

Düğün saLonuna veriLen para FuzuLi geLecek iLerde nikahLa evLenmis biri oLarak yaptığım en akiLLica seydi diyebiLirim . MiLLete gösteriş için hep bunLar düğün oLmazsa duL kadın misin derLer buda sacmaaLik !! BunLar sorun değiL de es adayın gerçekten boyLe soyLediyse iLerde çok daha kötüLerini soyLer evLiLik çok farkLi bişey çünkü . Seni umursamayanı da kendine Layik görme ..

Dugun cok onemli degil bir nikahta yeterli esasen ama seni "şeyi" kadar onemsemeyen bir "erkek" le evlenmeye hala kararli misin. Daha evlenmeden bu sekilde davraniyorsa sonrasini dusunemiyorum bile umarim bir aydinlanma yasatir sana bu olanlarda hayatini ziyan etmezsin.

Ne demek sali gunu nikah kiyalim demek. Yangindan mal kacirir gibi. Si.. git diyen bir erkegi nasil mideniz alacak sizin. Bugun si.. git diyor. Yarin neler diyecek yapacak kimbilir..

İfade biçimi çok yanlış fakat; madem düğün yapmaya gücü yok ,yapacak bişi yok nikah olsun.
Davullu zurnalı evlenenler çok mu matah sanki.
Siz nikahla evlilik yapın fakat huzurunuz mutluluğunuz olsun...
Bence daha fazla üstüne gitmeyin. babası yok aile desteği yok ne yapsın adam !size belli etmiyor fakat eminim oda bu duruma çok içerlemiştir
Bu noktaya kadar gelmişsiniz emek vermişsiniz lütfen ılımlı olun
Dünyanın sonu değil !

Söyledikleri çok kötü. Düğün yapamamanın yetememenin hırsını böyle çıkarmış gururu incinmiş. Tabi düğün çok güzel bi şey ama biz düğünden sonra olmasada olurmuş demiştik. Düğün güzel geçiyor ama ne biliyim artık nikahtan gidende çok var şimdi moda heralde

Hiç kimse hiç bişey vaz gecılmıcek degıldır dertsiz basına dert alıyon onla evlenerek balık bastan kokarmıs kendını bellı edıyo bile bile lades demeyin lutfen bir sey olmuyorsa inceldıgı yerden kopsun bana oyle bişe dıcek sevdıgım adam mı be o imkanı yokmus evlenınce evı nasıl gecındırcek kendını hazır hıssetmıyısa evlenmesın kardesım senınde gunahına gırmesın cektırmesın sende gozunu ac dedıgı lafa bak ınsan sevdıgıne onu dıyebılır mı

valla kız evi naz evi bizde erkek evi diye birsey tanımıyoruz oda senı tanımıyor bak anında vazgecmıs herseyı gectım ınsan gibi adam gibi soyler insan affedersın de bu lafları bıle yuzugu suratına atmam ıcın ıdeal olanak sağlarrr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…