- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
kendiside biliyormu aynı elbiseyi giyeceyinizi ,bilmiyorsa bir duyuru verin bakalım, belki kendisi giymek istemez ,böylece sende kurtulmuş olursun
Mesela soyle fark var, benim begendigim uzun kollu ve gogsu siyah dantel kapli. Ama onunki straplez ve tek renk.
Gelinin nedimeleri gibi olursunuz.
Evet ben de oyle dusundum ama benimki uzun kollu ve siyah dantelleri var. Onunkiyse tek renk ve straplez. Gideri yok mu diyosunuz
O zaman aynı elbisenin başka rengini tercih edin , aynı kumaştan iki elbise çıkarmış gibi olmasına gerek yok
Ayni modelin kirmizisi vardi, gelinin annesi kirmizi giyiyo :) Beyazi zaten olmaz, zumrut yesilinin de bedeni kalmamisti.. Ah ah.. Asik oldum elbiseye, magazaya iki kez girdim denedim gozum kaldi..
Yok canım şaka yaptım ben. Rengi de benzer sadece, birebir aynı olamaz bence. Giy ne olacak sanki. Boşver elalemi. Kuzenin önemli değil dediyse giy gitsin. Tahminimce kapalısın, o yüzden seçeneklerin sınırlı. Öyle mi?
netten bulamaz mısınız iki elbiseyi de resmini görsek daha net karar verirdik :26:
Cidden foto atsaniz .
Ayni modelin kirmizisi vardi, gelinin annesi kirmizi giyiyo :) Beyazi zaten olmaz, zumrut yesilinin de bedeni kalmamisti.. Ah ah.. Asik oldum elbiseye, magazaya iki kez girdim denedim gozum kaldi..
Tamam ama benimkini bilgisayarda duzenlemem vakit alir biraz, karsilastirmali koymaya calisacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?