Dugunde gelinin kizkardesiyle ayni renk giymek ayip mi?

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhaba hanimlar, dert sayilmaz pek cok sukur ama yorum yaparsaniz sevinirim. Kuzenimin dugunu var ve kuzenimin kizkardesi ( yani benim de kardesim sayilir), dugun elbisesini aldi. Ben de bugun elbise denedim ve onunkiyle ayni renk ve hatta benzer model bi elbise begendim. Benim elbise secme kriterim cok zor oldugu icin koskoca carsida bi tek kriterlerime uyan o elbise vardi ve kucuk kuzenimin elbisesiyle ayni renk. Henuz almadim, satilnazsa haftaya kadar dusuncem ama icime sinmiyo, ayip gibi geliyo. Kendisini aradim sordum, istedigini al hic takilmam ben dedi ama kibarliktan olabilur. Yani akrabalar laf fln ederse veya kuzen uzulur sinir olursa diye cekiniyorum ama cok da begendim elbiseyi

Edit: Dugunde ne giydigimi 10. Sayfada paylastim, sevgiler..

Son düzenleme:
Bence alma o elbiseyi..İkiz gibi olacaksınız ben olsam hiç bir şekilde almazdım..Anlayışla da karşılamazdım şahsen kuzeninizin yerinde olsam

kendiside biliyormu aynı elbiseyi giyeceyinizi ,bilmiyorsa bir duyuru verin bakalım, belki kendisi giymek istemez ,böylece sende kurtulmuş olursun

Mesela soyle fark var, benim begendigim uzun kollu ve gogsu siyah dantel kapli. Ama onunki straplez ve tek renk.

kendiside biliyormu aynı elbiseyi giyeceyinizi ,bilmiyorsa bir duyuru verin bakalım, belki kendisi giymek istemez ,böylece sende kurtulmuş olursun

Telefonda sordum hiic sorun olmaz alabilirsin, eger sen rahatasiz olmazsan tabii dedi. Ama bilmiyorum, tamamen kibarliktan olabilir..

Aynı renk olmasından sorun olmaz da onun elbisesine cok benzerse modeli ben olsam almazdım:26:

Mesela soyle fark var, benim begendigim uzun kollu ve gogsu siyah dantel kapli. Ama onunki straplez ve tek renk.

O zaman aynı elbisenin başka rengini tercih edin , aynı kumaştan iki elbise çıkarmış gibi olmasına gerek yok

Son düzenleme:
netten bulamaz mısınız iki elbiseyi de resmini görsek daha net karar verirdik :26:

Evet ben de oyle dusundum ama benimki uzun kollu ve siyah dantelleri var. Onunkiyse tek renk ve straplez. Gideri yok mu diyosunuz

Yok canım şaka yaptım ben. Rengi de benzer sadece, birebir aynı olamaz bence. Giy ne olacak sanki. Boşver elalemi. Kuzenin önemli değil dediyse giy gitsin. Tahminimce kapalısın, o yüzden seçeneklerin sınırlı. Öyle mi?

O zaman aynı elbisenin başka rengini tercih edin , aynı kumaştan iki elbise çıkarmış gibi olmasına gerek yok

Ayni modelin kirmizisi vardi, gelinin annesi kirmizi giyiyo :) Beyazi zaten olmaz, zumrut yesilinin de bedeni kalmamisti.. Ah ah.. Asik oldum elbiseye, magazaya iki kez girdim denedim gozum kaldi..

Kapali degilim ama acik da giymiyorum, ne tam tesettur ne de tam acik elbise bulamiyorum, yok yok.. Bu sektore girip ben uretcem artik

Bence baska bi modele bakin.. Kuzen belki kirilmayin diye sorun degil demis olabilir,
bile bile almayin bence elbet yine gonlunuze uyan birsey bulursunuz ayni modelin baska rengini tercih edin yada...

Ayni modelin kirmizisi vardi, gelinin annesi kirmizi giyiyo :) Beyazi zaten olmaz, zumrut yesilinin de bedeni kalmamisti.. Ah ah.. Asik oldum elbiseye, magazaya iki kez girdim denedim gozum kaldi..

İnsan bir elbiseyi çok beğenince diğerlerini de gözü görmüyor zaten.
Bende öyleyim
Ama düğünde çok benzer şeyleri , aynı renkleri çok tercih etmemek lazım
Aynı rengin farklı tonu olabilir ama
Belki başka mağzada bulursunuz

Son düzenleme:
Tamam ama benimkini bilgisayarda duzenlemem vakit alir biraz, karsilastirmali koymaya calisacagim.

hiç vaktinizi almaz aslında sadece yüzünüzü karalarsınız koyarsınız.
çok merak ettim elbiseleri

bilinçli almak bir yana, herhangi bir yerde benim elbisemin aynısını giymiş biri ile denk geldiğimde bile sinir olurum o anda
o yüzden bile bile asla almazdım aynı renk ve benzerlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…