- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Ben beyaz tenli kumral sacliyim, o ise bugday tenli kizil sacli. Bilemedim ki iki elbise de balik model:26:
Koskoca fatih gelinlikciler ve abiyeciler carsisinda 4 saat girmedik yer birakmadim, sadece burda dantel kollusu vardi. Bu modelin diger renklerinin bedeni yoktu, olanin da rengini begenmedim, cingene pembesiydi..
Bunun kirmizisi çok hoş durur.
Ben de bundan cekiniyorum, o bisey demese bile mutlaka baskasi der..
Bilmiyorum ama ben aynısını giymezdim
Siyah düz bir elbise yokmu
Inanmiycaksiniz ama gelinin annesi (halam) ve diger iki kuzen hepsi kirmizinin tonlarini giyecekBen sona kaldim, dona kaldim.
Ayni modelin siyahi vardi ama siyah giymek istemiyorum..
Inanmiycaksiniz ama gelinin annesi (halam) ve diger iki kuzen hepsi kirmizinin tonlarini giyecekBen sona kaldim, dona kaldim.
Merhaba hanimlar, dert sayilmaz pek cok sukur ama yorum yaparsaniz sevinirim. Kuzenimin dugunu var ve kuzenimin kizkardesi ( yani benim de kardesim sayilir), dugun elbisesini aldi. Ben de bugun elbise denedim ve onunkiyle ayni renk ve hatta benzer model bi elbise begendim. Benim elbise secme kriterim cok zor oldugu icin koskoca carsida bi tek kriterlerime uyan o elbise vardi ve kucuk kuzenimin elbisesiyle ayni renk. Henuz almadim, satilnazsa haftaya kadar dusuncem ama icime sinmiyo, ayip gibi geliyo. Kendisini aradim sordum, istedigini al hic takilmam ben dedi ama kibarliktan olabilur. Yani akrabalar laf fln ederse veya kuzen uzulur sinir olursa diye cekiniyorum ama cok da begendim elbiseyi
Tesekkur ederim herkese, cogunluk giymemem yonunde yorum yapti.. Aslinda ben de onun yerinde olsam istemezdim ayni giyilmesini. Haftaya baska yerlere bakacagim, Bakirkoyde de varmis sanirim abiyeciler. Cok da begenmistim ama keske gecen hafta alsaymisim, kismet degilmis..
Begendigin elbiseyi giy canim, kim ne dermis ne yaparmis dusunme, kendini mutlu hissedecegin elbiseyi al giy. Istedigin elbiseyi giymek seni mutlu eder. Benim kinamda gorumcem de bindalli giydi, kiz istemiyordu, ben de istemiyordum, kaynanam zorla giydirdi, neymis onlarda adetmis, eskiden kalma bir adet oysa, kimse yapmiyor artik. Bu yaz gorumcemin dugunu var, kinasinda kendi bindallimi giyecegim, hatta tacimi bile takacagim, kimse de umrumda degil. Dugunune de beyaz abiye almayi dusunuyorum, inat degil ama ben beyaz abiyeyi begendim, begendigimden de sasmam. Yani demek istedigim bu kadar hassas dusunme, gelinle bile ayni giyinen var bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?