Dugunde gelinin kizkardesiyle ayni renk giymek ayip mi?

Koskoca fatih gelinlikciler ve abiyeciler carsisinda 4 saat girmedik yer birakmadim, sadece burda dantel kollusu vardi. Bu modelin diger renklerinin bedeni yoktu, olanin da rengini begenmedim, cingene pembesiydi..

Bilmiyorum ama ben aynısını giymezdim
Siyah düz bir elbise yokmu

Ben de bundan cekiniyorum, o bisey demese bile mutlaka baskasi der..

Fotograflara baktim da hakikaten benziyorlar...
Epey karakteristik bir elbise cunku...
Bence sen biraz daha gezin, mesela farkli renk baska bir model bul, dantel kismi olmasa da omuzlarina bir sey atarsin...

ikisinin arasindaki fark burdaki gibiyse bence bariz bi benzerlik yokmus :26:

Hoş elbise ama diğerinin üstüne tül dikilmiş gibi ,
Çok benzer, bu tarz dantel kollu elbiseler çok moda, rahatlıkla başka birşey bulabilirsiniz bence.
Ben olsam rahatsız olurum şahsen, kuzeninizde benzerliğin bu derece bariz olduğunu tahmin etmemiş olabilir.
Bu arada fiziğiniz abiye giymeye müsait maşallah, her tür modeli gayet hoş taşırsınız

Inanmiycaksiniz ama gelinin annesi (halam) ve diger iki kuzen hepsi kirmizinin tonlarini giyecek Ben sona kaldim, dona kaldim.

Kaynana siyah giyer benim bilidğim ,
Benimki söz, nişan, düğün hep siyah giymişti,
Matem tutar gibi
Ama kırmızı ruj sürmüştü

Son düzenleme:
Kuzeninizin elbisesi üzerine dantel geçirmiş gibi olmuşsunuz, bari farklı rengini alsanız.
Çok benzer bu elbiseler

kesin ve net çözüm düğüne gitmeyin benzemiyor modelleriniz giyin bence aynı değil

Çok gereksiz...ben alacak olsam bile başka birisi ayn giycek diye kesinlikle vazgeçerdim..başka elbisemi kalmadı allah aşkına..

canım gelinin damadın yakınlarının kıyafetlerine herkes dikkat ediyor
bence benzer bişey alma çok iyi hissetmessin çünkü
kaynımın nişanında kaynımın bi arkadaşıyla pşti oldum renk farrklıydı ama model aynıydı
biraz kötü hissediyor insan

Kuzeniniz belki sizi kırmak istemediği için de öyle söylemiş olabilir. Kriterlerinize uyan başka elbiseler muhakkak ki vardır. Farklı yerlere de gidin bakın.

Tesekkur ederim herkese, cogunluk giymemem yonunde yorum yapti.. Aslinda ben de onun yerinde olsam istemezdim ayni giyilmesini. Haftaya baska yerlere bakacagim, Bakirkoyde de varmis sanirim abiyeciler. Cok da begenmistim ama keske gecen hafta alsaymisim, kismet degilmis..

Evet Bakırköy de çok var abiyeci rahatlıkla gönlüne göre birşey bulursun
Bu elbisenin başka rengini bulma ihtimalin bile çok yüksek.

Son düzenleme:
Begendigin elbiseyi giy canim, kim ne dermis ne yaparmis dusunme, kendini mutlu hissedecegin elbiseyi al giy. Istedigin elbiseyi giymek seni mutlu eder. Benim kinamda gorumcem de bindalli giydi, kiz istemiyordu, ben de istemiyordum, kaynanam zorla giydirdi, neymis onlarda adetmis, eskiden kalma bir adet oysa, kimse yapmiyor artik. Bu yaz gorumcemin dugunu var, kinasinda kendi bindallimi giyecegim, hatta tacimi bile takacagim, kimse de umrumda degil. Dugunune de beyaz abiye almayi dusunuyorum, inat degil ama ben beyaz abiyeyi begendim, begendigimden de sasmam. Yani demek istedigim bu kadar hassas dusunme, gelinle bile ayni giyinen var bak.

üstteki tül olmasa aynı elbise :26:
rengi farklı olsa belki olabilirdi ama bence almamalısın :26:

Beyaz abiye biraz gereksiz olur bence. Sonuçta bu, onun özel günü. Eminim sizin de hoşunuza gitmezdi düğününüzde birinin bembeyaz gelmesi. Bazen fedakarlık yapmak gerekiyor bana göre.

Konu sahibi; elbise size çok yakışmış işin doğrusu ama başınızı ağrıtabilir bu elbise. Kuzeniniz bir şey demese bile diyen birisi illa ki çıkacaktır. Bakırköy'de, Kadıköy'de bir sürü abiyeci var, eminim size yakışan başka elbiseler de bulabilirsiniz, zaten ne giyseniz yakışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…