Dugunde gelinin kizkardesiyle ayni renk giymek ayip mi?

hem renk hem model benzerliği pek hoş olmaz sanki

Son düzenleme:
kızılay dağıtmış gibi olur başka bulmaya calışın en iyisi

Kuzeninize elbiseyi gösterdiniz mi? Ben pek tercih etmezdim, çünkü benim kuzenim elbiselerimiz çok alakasız olduğu halde ikimizinki de kırmızı diye pişti olduk demişti. Çok güvenilmez yani :)

Ayip olmasin diye demistir, sonucta onunda ablasinin dugunu, ozel olmak ister, ozendigi bir kiyafetin bir benzerini gormek illa ki canini sikar, o bir sey demese bak bilmem kim de kiskanmis almis denir, bilmezmiyim, 5 kiz kuzen olunca
Ayni ortamda hastalansan bak kiskandi da hastalandi derlerdi, hey allahim...
Eminim biraz daha farkli bir elbise bulabilirsin, hic olmadi o siyah ayakkabi giyiyorsa sen bordo giy, yani en azindan aksesuarlarin farkli olsun...

Uzun ugraslar sonucu tel-bilgisayar aktarmasini saglayip eklemeye calistim. straplez olani netten aldim, kuzeniminki oyle olacak.

Eklentiler

• $2014-02-22_21-14-38.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $New_elbise.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 68
Bence olur .
Bariz bir benzerlik yok bence .
Birde ten renginiz sac renginz nasil ?
Farkliysa hic dert etme.

Son düzenleme:
Onun elbisesinin üstüne dantel geçirilmiş gibi seninki.. renkler de aynı olunca çok benzer olur.. mutlaka değiştir bence..

Bence alma, sonuçta gelinin kız kardeşi bir de, yani ben olsam bana sorulsa ben de kibarlıktan sorun olmaz derdim, ama istemezdim aynı olmasını.

Ben de bundan cekiniyorum, o bisey demese bile mutlaka baskasi der..

Başka model renk yok mu? ?
Ben olsam aynı olmazdim

Koskoca fatih gelinlikciler ve abiyeciler carsisinda 4 saat girmedik yer birakmadim, sadece burda dantel kollusu vardi. Bu modelin diger renklerinin bedeni yoktu, olanin da rengini begenmedim, cingene pembesiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…