Dugunde gelinin kizkardesiyle ayni renk giymek ayip mi?

Tabikide hayir 😳😳

Elbise güzel. Aynı rengin sorun olacağını sanmam. Model çok benziyorsa o zaman ayıp değil de hoş olmaz, pişti gibi bir şey olur.
Ama bazı insan takar böyle şeyleri. Neymiş aynı renk olmayacakmış bla bla, renk dağıtımı var sanki. Aynı renk giymek istemeyenlere sözüm yok, ama 'benim elbisem yeşil, sen de yeşil giyemezsin' dediler mi ben bir tuhaf oluyorum.

Gelinin kardesi olmasaydi o kadar takmazdim. O saks mavisi giydi, ben turkuaz giydim sorun cozuldu, buna ragmen fotolari gorenlerden yine de " aa pisti olmussunuz" yorumu yapanlar oldu :)

Gelinin kardesi olmasaydi o kadar takmazdim. O saks mavisi giydi, ben turkuaz giydim sorun cozuldu, buna ragmen fotolari gorenlerden yine de " aa pisti olmussunuz" yorumu yapanlar oldu :)
Model farklıysa nasıl pişti oluyor? Renk tonları da farklı. Birebir aynı model veya renkten bahsediyorum ben =)

nısanımda kız kardesımle bende aynı renk gıymıstım o benım ıcın sorun olmamıstı zaten kardesım sormustu bana abla sorun olurmu dıye bende olmayacagını soledım onunkı elbıse benımkı nısanlıktı , ama o gun eltımde aynı renk gıymıstı ona cok sınır oldum bıde ne renk gıycemı bılmıyormus gıbı ay bızde pıstı olduk demezmı

Ben de sinir olurdum o durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…