- 21 Aralık 2012
- 892
- 320
- 73
- 38
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
İyi ki arnavut falan değilsin. Bizde bindallı değil de çityan denen bir giysi vardır. Kınada tüm evli görümceler, eltiler, kızkardeşler kendileri evlenirken alınan çityanları giymek zorundadır. Gelinin esamesi okunmaz arada
Keşke en başından görümcenin gönlünü yapsaydınız. Birlikte baksaydınız iki ayrı model seçerdiniz. Sizinki daha gösterişli olan olurdu.
Evet arnavut dugununu biliyorum ama orada gelin 4-5 kere kiyafet degistirmiyor mu zaten? Eee daha ne olsun gelin icin?
Ya gorumceyle anlastik zaten o giymeyecegim dedi, elbise bile almisti kina icin. Ama son gun mu ne zorla aldirmis abisi, tam kina gunu gordum, birsey diyemedim, benimki zaten aylar oncesinden alinmisti. Bir de ben kinada sadece bindalli giydim, abiye istemedim, ne de olsa abiyeyi her akraba dugununde giyiyoruz, bindalliyi bir kere giyecegim dedim. ikimiz de bindalliyla dolandik ortalikta, abiye giyseydim bari degisik olurdu.
Gelin değiştiriyor da eltiler değiştirmiyor mu sanıyorsun. :)
Evet biraz talihsiz olmuş sizin durum. Açıkçası ben hep öyle gördüğüm için tuhaf gelmedi giyilmesi söylediğim gibi. Ama buralarda görmedim tabi görümcenin eltinin bindallı giydiğini.. Keşke abiyen de olsaymış. Bindallıyı kına yakarken giyseymişsin..
ben arada hiç bir benzerlik falan göremedim renk dışında.
bence gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz.kuzeniniz nasıl karakterde bir insan bilemiyorum ama bu durum bende olsa kuzenim beni arasa "havvasi seninle aynı model bir elbise giysem bozulurmusun"dese benim net cevabım "evet bozulurum"olur.hatta benden kopya çekti derim.
ama siz yinede ikilemde kaldıysanız gidin başka abiyelerede bakın.mesela benim yaşadığım ülkede de hemen hemen bütün elbiseler baya baya açık ama her elbiseye yeniden kol falan dikiyorlar aldığımız mağazada.yani sizde açık bir elbiseyi profosyönel bir terziye diktirebilirsiniz ve kapalı bir hale getirebilirsiniz.mesela ben öyle yaptım.benimde ablamın düğünü var.aldığım elbise baya açıktı ama ben kapattım.çünkü açık giyemiyorum.
hazır böyle bir konu açılmışken bende sorayım.
ben gelinin kardeşi olucam düğünde.aldığım elbise gri renkte.kırmızı düşünüyordum ama allah kahretsin bu olan kilolarımı
o yüzden gri aldım.sizce bir kardeş gri bir elbise giyer mi kendi ablasının,kardeşinin düğününe?:44::26:
Gri biraz soğuk kalır bana göre, ama elbisenin bütünü önemli :) Yani grinin tonu nasıl, taşı var mı, tülü var mı, danteli var mı :) Aslında kırmızı daha iyi olurdu sanki.
Bence gri olur, acigi da koyusu da. Ama aksesuarlarla renklendirilse daha iyi olur,
dugun olunca civilti ariyor insan.
şartmı yani onu almak ben olsam almazdım bile bile. çok sinir bi durum çünkü bide orda küçük kız çocukları gibi ikiz ikiz dolaşcağınızı düşün biraz itici bi durum
Sart degil elbette, zaten almadim haftaya biraz daha bakicam. Eski sezondan yakalayabilsem iyi olacak. Su an eski sezon indirimleri var, yeni sezon elbiselerin fiyati cok fazla..
elbisem baştan sona kadar pullarla işlenilmiş balık model ama gri renkte.arkasından uzun kuyruğu var.omuz kısımları ve yaka kısmı büyük süslü taşlarla işlemeli.kırmızı istiyordum ama malesef bulamadım.diktirmekten korktum açıkçası.ya istediğim gibi dikemezlerse diye.
artık kırmızı elbiseyide kendi nişanımda giyerim.
teşekkür ederim.kolye kullanamam ama büyük bir küpe kullanırım güzel bir bilezik ve yüzük.
Kesinlikle alma. Sanki o elbisenin aynısını almış sonra açık bulup terzide üstüne tül diktirmiş gibi duruyo.
Ayrıca konuda kendi mutluluğun için isteklerinden ödün vermemelisin denmiş ama düğünde açıkcası beyaz abiye giyip ortalıkta dolananlara gelinden çok belki de ben saydırıyorumdur.
Ben de beyaz renge aşık gibiyim ama parayla verseniz birinin düğününe beyaz giyip gitmem bana çok garip geliyo başka renk yok gibi:26:
Konuya dönersek fiziğin iyi illa ki bulursun bi'şey:)
Bence 2 model birbirinden çok farklı. tonları da farklı bir de sizinkinin üstünde siyah dantelleri var falan. sorun olmaz.
ben biriyle aynı giyinmekten hiç rahatsız olmam ama kuzeni bilemeyiz tabi. kuzenle aranızdaki samimiyet nasıl çok samimiyseniz oda sorun etmez bellki , bence öyle çokta benzemiyo danteller değişik bi hava katmış
alma bence.. uzak biri de değil.. elbet yanyana geleceksiniz resimlerde falan da.. kötü bir görüntü oluşturur ikiz gibi :/
şahsen ben olsam çok kızardımmm çünkü bile bile alıosun o elbiseyeee o kadar elbise varken neden aynısını giyesin ki cnm o bence kibarlık etmiştir ... fikrimi sorarsan almaaa
Baskasinin yorumuna yorum yapmak adetim degildir ama dayanamadim.
Milleti kendinize guldurmeyin bence. Baskasinin kinasinda bindalli ve uzerine tac, dugununde beyaz abiye.Hadi dugun dalginliga gelmis olsa... Baskasinin kinasinda bindalliyla tac takmak nedir ya... "Gorumcesi evleniyor da buna ne oluyor" der gulerler. Kiskancliktan, dikkat cekmek icin ugrasiyor gibi gorunursunuz. Arkanizdan hos konusmazlar, hazirlikli olun, ya da bir daha dusunun. Gorumce icin de sinir bozucu bir durum tabii. Onemli olan sizin mutlulugunuz kadar, o kinanin, dugunun bas karakterinin de mutlulugu. Dunya sadece sizin etrafinizda donmuyor zira. Kiskanclik varsa, torpuleyin, ya da en azindan bu kadar belli etmeyin nolur.
Uzun ugraslar sonucu tel-bilgisayar aktarmasini saglayip eklemeye calistim. straplez olani netten aldim, kuzeniminki oyle olacak.
Resimleri goremiyorum ama benziyorlarsa giymeyin bence okadar guzel modeller varki muhakkak bulursunuz biseyler
Merhaba hanimlar, dert sayilmaz pek cok sukur ama yorum yaparsaniz sevinirim. Kuzenimin dugunu var ve kuzenimin kizkardesi ( yani benim de kardesim sayilir), dugun elbisesini aldi. Ben de bugun elbise denedim ve onunkiyle ayni renk ve hatta benzer model bi elbise begendim. Benim elbise secme kriterim cok zor oldugu icin koskoca carsida bi tek kriterlerime uyan o elbise vardi ve kucuk kuzenimin elbisesiyle ayni renk. Henuz almadim, satilnazsa haftaya kadar dusuncem ama icime sinmiyo, ayip gibi geliyo. Kendisini aradim sordum, istedigini al hic takilmam ben dedi ama kibarliktan olabilur. Yani akrabalar laf fln ederse veya kuzen uzulur sinir olursa diye cekiniyorum ama cok da begendim elbiseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?