Düğünde ne takılır bu kişiye?

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.520
1.990
83
Benim görüştüğüm kişi vardı , onun en yakın arkadaşları evleniyor ikisi de bizim arkadaşımız yani aslında görüştüğüm kişinin arkadaşları bunlar. Haftaya düğünleri var ne takılır bilmiyorum gerçekten çeyrek yarım falan ima ettiler, yani bilemiyorum bu kişiler benim düğünüme gelmediler o zaman arkadaş değildik çünkü. Para taksam az derler altın da çok pahalı. Taktığım şey geri gelmez diye düşünüyorum sizce ne yapayım ben

Düğüne gidecek kadar yakın değilmişsiniz, gitmeyedebilirsiniz.

kımın ne takacagına kım karısabılır kı? anne babam bıle sunu tak dıyemez ıma edemez. ne alaka cok yakın akrabam ve cok yakın arkadasımdısında altın takmam . bazen durumu yoktur o ayrı 7 kat ele de takabılırım ama o an benım durumum varsa . durum yoksa ısterse kardesım evlensın yoksa yoktur :))

Yani şöyle durumum yok değil ama takmak da istemiyorum yani. Çünkü benim bişeyim değiller, ama ara sıra oturuyoruz ama görüştüğüm kişinin en yakın arkadaşı

Yani şöyle durumum yok değil ama takmak da istemiyorum yani. Çünkü benim bişeyim değiller, ama ara sıra oturuyoruz ama görüştüğüm kişinin en yakın arkadaşı
Gorustugunuz kisiyle hala gorusuyor musunuz?
Gorusuyorsaniz dugune onla katilirsiniz zaten o takar takisini onun arkadaslari
Ilerde bu kisiyle evlenirseniz gelir onlar da size takar
Bu kisiyle ayrilirsaniz zaten arkadaslari da bi sure sonra sizi arayip sormazlar
Aranizda alacak verecek de olmaz

Takı beklentilerini ima ettiklerine göre hatta sipariş verdiklerine göre nasıl olsa yarın öbür gün görüşmeyeceğinizi ve takının yanlarına kar kalacağını mı öngördüler? Beni yıllardır görüşmediğim bir arkadaşım düğününe davet etmişti, o zamanın parasıyla beni üzmeyecek bir miktar takmış ve düğününden sonra bir daha görüşmediğimiz için kendi düğünüme davet etmemiştim. Şimdi de birinin düğününe giderken beni üzmeyecek ve geri beklemeyeceğim bir tutar takıyorum. Taktığım hediyemin miktarına laf edecek insana ben laf sokar bir daha da görüşmeyebilirdim sanırım.

Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ilerde evine hediye alabilirsin
300 tl zarfa koyup düğünde kutuya atabilirsin sonuçta çeyreği artık çok yakınlar takıyor 300/500 gibi zarfa koymak yeterli ..

Altın ima edenler kimler düğün sahipleri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…