- 4 Mayıs 2022
- 1.520
- 1.990
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Düğüne gidecek kadar yakın değilmişsiniz, gitmeyedebilirsiniz.Benim görüştüğüm kişi vardı , onun en yakın arkadaşları evleniyor ikisi de bizim arkadaşımız yani aslında görüştüğüm kişinin arkadaşları bunlar. Haftaya düğünleri var ne takılır bilmiyorum gerçekten çeyrek yarım falan ima ettiler, yani bilemiyorum bu kişiler benim düğünüme gelmediler o zaman arkadaş değildik çünkü. Para taksam az derler altın da çok pahalı. Taktığım şey geri gelmez diye düşünüyorum sizce ne yapayım ben
Gitmezsem sonra çok darılırlar ve hep lafını ederler biliyorumDüğüne gidecek kadar yakın değilmişsiniz, gitmeyedebilirsiniz.
kımın ne takacagına kım karısabılır kı? anne babam bıle sunu tak dıyemez ıma edemez. ne alakaBenim görüştüğüm kişi vardı , onun en yakın arkadaşları evleniyor ikisi de bizim arkadaşımız yani aslında görüştüğüm kişinin arkadaşları bunlar. Haftaya düğünleri var ne takılır bilmiyorum gerçekten çeyrek yarım falan ima ettiler, yani bilemiyorum bu kişiler benim düğünüme gelmediler o zaman arkadaş değildik çünkü. Para taksam az derler altın da çok pahalı. Taktığım şey geri gelmez diye düşünüyorum sizce ne yapayım ben
Laf ederlerse etsinler. Siz adamdan ayrılmıştınız en son. Adam sebebiyle tanıştığınız insanlarla görüşmeye devam etmeniz mantıksız.Gitmezsem sonra çok darılırlar ve hep lafını ederler biliyorum
Yani şöyle durumum yok değil ama takmak da istemiyorum yani. Çünkü benim bişeyim değiller, ama ara sıra oturuyoruz ama görüştüğüm kişinin en yakın arkadaşıGorustugunuz kisiyle artik gorusmuyorsunuz sanirim
Peki bu arkadaslarla sonrasinda gorustunuz mu? Gorusmeye devam edecekseniz gidip takinizi takarsiniz
Para taksam az derler demissiniz oyle tiplerse bence gitmeyin de birsey de takmayin zaten dugune gitmediniz diye gozden cikarirlar sizi
Gorustugunuz kisiyle hala gorusuyor musunuz?Yani şöyle durumum yok değil ama takmak da istemiyorum yani. Çünkü benim bişeyim değiller, ama ara sıra oturuyoruz ama görüştüğüm kişinin en yakın arkadaşı
Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ilerde evine hediye alabilirsinBenim görüştüğüm kişi vardı , onun en yakın arkadaşları evleniyor ikisi de bizim arkadaşımız yani aslında görüştüğüm kişinin arkadaşları bunlar. Haftaya düğünleri var ne takılır bilmiyorum gerçekten çeyrek yarım falan ima ettiler, yani bilemiyorum bu kişiler benim düğünüme gelmediler o zaman arkadaş değildik çünkü. Para taksam az derler altın da çok pahalı. Taktığım şey geri gelmez diye düşünüyorum sizce ne yapayım ben
Bende anlamadım, görüştüğü kişi, görüştüğünün arkadaşı, ortak arkadaş, beni düğünüm vs. Error verdimayrıca anlamadım gorustugun kısı sevgılı mı yanı eskı sevgılının arkadasları mı?
Altın ima edenler kimler düğün sahipleri miBenim görüştüğüm kişi vardı , onun en yakın arkadaşları evleniyor ikisi de bizim arkadaşımız yani aslında görüştüğüm kişinin arkadaşları bunlar. Haftaya düğünleri var ne takılır bilmiyorum gerçekten çeyrek yarım falan ima ettiler, yani bilemiyorum bu kişiler benim düğünüme gelmediler o zaman arkadaş değildik çünkü. Para taksam az derler altın da çok pahalı. Taktığım şey geri gelmez diye düşünüyorum sizce ne yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?