Düğünde ne takılır bu kişiye?

sacmalama ya bana halam ceyrek takmayacak sen arkadasinin arkasasina ceyrek diyorsun dugun yemekliyse 1000, degilse 500 tl tak, düz nikahsa hic gitme
kız ne 1000 i 500 ü çeyrek görünümlü 1 lira bunların hakkı yok valla tam takıyo edasıyla 100 taksın gitsin bidaha zaten görüşmeyecekler yazık kızın parasına

İlla birşeyler takmak istiyorsanız ne altın ne para arası bi döviz takın isterseniz
50 dolar yeter altından ucuz,TL’den havalı

Sen niye takıyorsun görüştüğün taksın. Sende takmak istiyorsan 50 dolar tak geç. Herkese ne senin bütçenden elinde ne varsa o

kız ne 1000 i 500 ü çeyrek görünümlü 1 lira bunların hakkı yok valla tam takıyo edasıyla 100 taksın gitsin bidaha zaten görüşmeyecekler yazık kızın parasına
aynen oyle ben hayatta takmam
bir de görüştüğüm kisi demis, benim düğünüm demis anlamadim durumunu
eger bu kisiler sevgilisinin arkadaşlariysa zaten beraber gittiigj sevgilin takar, senlik birsey yok.
ay millet ne acgozlu ya, ben de evleniyom tüm kankalarimi tembihledim " on kisi birlesmiyorsaniz altin maltin almayin, kabul etmem" diye. bunlar idisinin didisindan altin bekliyorlar.

*yemekli dugunse ama en azindan yediğimin parasi kadar takmak isterim. o da ortalama 500- 1000 liraya falan tekabul ediyor normal yerlerde :) guncel kura hakimim

valla biz anne babalarımız hala amca dışında altın görmedik, kuzenler hatta gelip 100 lira takmadılar annem birinin 2 kez nişanında çeyrek takmıştı. paraları da hep elalem diye tabir ettiğimiz kişiler taktı o zamanın parası 2 kiramız çıkıyodu o yüzden rahatım ben kimseye takı takmak zorunda değilim kafam rahat

Şu kısmı açıklasanız daha önce görüştüğünüz biri vardı ortak arkadaş edindiniz flörtle ayrılınca siz başkasıyla evlendiniz ve onlar düğününüze gelmediler mi? Flörtten önceki evlilikse zaten bu çiftle tanışmıyor olursunux düğününüze nasıl gelmiş olsunlar anlamadım gitti..

benim de hayat mottom buydu..bugune kadar kimseye cok cok cok icimden gelmedikce asla birsey takmadim, gittim keyifle eslik ettim mutlu gunune, iltifatlar ettim geldim. o yuzden kimseden en ufak bir beklentim yok. taktigima da zaten cok icimden geldiginden takmksimdir, onlardan asla karsilik beklemem
tek beklentim super mario gibi altin taka taka bu yasa gelmis ailemin taktiklarindan nasiplenmek ama bizim sülale tirt biraz. cok umudum yok acikcasi

sülaleler genelde tırt olur zaten

Siz evli degilmissiniz ki düğünüme demişsiniz nasıl oluyo
düğünüme gelmediler arkadaş değildik çünkü diyo. mantıklı düşünmeye çalışıyorum önceden evliymiş ayrılınca bu kişiyle görüşmüş haliyle bu kişinin arkadaşları önceki düğüne gelememişler tanışmadıkları için çok saçma ifade edilmiş, benim de oğlum nikahıma gelemedi çünkü o zaman daha doğmamıştı

Açılın ben çözdüm kismen.
Konu sahibi subat 2024te bosanmis ve eski görüştüğüm kişi dedigi kisiyle iliskiye baslamis. Yakin zamanda da ayrılmış.

Ben kısa bir evlilik yapmıştım sonra anlaşmalı olarak boşandıktan bu süreç çok üzücüydü ama geçti gitti diyelim artık

Bir arkadaşım sayesinde biriyle tanıştık birkaç ay önce.

benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırıldım arkadaşım tarafından. Uzun süredir görüşüyoruz sevgili olarak.

1.5 senedir bir ilişkim vardı. önceki konularımı okuyanlar bilir.

Açılın ben çözdüm kismen.
Konu sahibi subat 2024te bosanmis ve eski görüştüğüm kişi dedigi kisiyle iliskiye baslamis. Yakin zamanda da ayrılmış.
Konu sahibi daha önce boşanmıştı ve birisiyle görüşmeye başlamıştı. Geçenlerde ayrılsam mı ayrıldım vicdan yapıyorum minvalindeki başlıklarla ayrıldığını öğrenmiştik ama galiba görüşmeye devam ediyor görüştüğüm kişi dediğine göre. Yoksa kimse görüşmeyi kestiği kişinin arkadaşının düğününe gitmeyi düşünmez diye düşünüyorum. Sorulara ısrarla cevap vermiyor ayrılıp tekrar birleşme linci yememek için sanırım ama kime ne yani der geçerim ben olsam ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…