Düğünde Takı takılmadı ?

Işte ona hiç bilezik yapılmadı Takı şeti vs hiçbirşey sadece Kocasının aldığı Yüzük görünmesinin taktığı kolye

Yok hiç görüşülmemiş sadece sana yüz görümlüğü takacağım Demiş o kadar
Yüz görümlüğü gerdek gecesi takılır.
Onu anladım.
Lakin altın konusu en önemli konuydu düğün öncesi.
O konuşmasa dahi babası annesi konuşabilirdi.

Evet çovuk düğününü bile kendi yaptı

Halama düğününde trabzon set+ 8tane bilezik 22 ayar (bayağı kalındı)+ 2 metre zincir takıldı.
Balayı dönüşünde eski! eniştem hepsini elinden alıp borçları kapatacağını söylemiş.
4 ay sonra boşandılar. Takıldı da ne oldu ?
Huzur olduktan sonra altın, malk, mülk boş geliyor.

Bu forumu takip etmeye başladığımdan beri deger yargilarimizin ne kadar degistigini görüyorum ve bu benim ciddi anlamda moralimi bozuyor.

Enistenizin ne kadar iyi biri olduğunu söyledikten sonra eklediginiz 'ama' moralimi bozmakta haksız olmadığımı gosteriyor.

Değer vermek bu değil ki. Durumu olur anası babası başında olur da yapmazlar o zaman anlarım. Ama şu an bu düşünceler anlaşılacak gibi değil..

Sevdim evlendim diyorsa gerisi ne? Diğerlerine alınan bileziklerin kim tarafından ve nasıl alındığının da bir önemi yok.

Umarım kuzeniniz bakış açısını degistirir. Yoksa esine de kendine de eziyet olacak.

Takmak için değil bi Değeri olsun o aileye karsı diye taksalardı o da alır paraya çevirirdi zaten

O da doğru ama altın kadının namusudur gibi bir algı varya ondan dedim

Biz de aynı şeyi söylüyoruz sevildiğinin değer verildiğinin farkında ancak evlenen kişilerde mutlaka bilezik Takı set görünce benim neden yok diyormuş

Allahtan evleri falan kira değil kendilerine yetiyorlar ama işte heves
Düğünde para takıldı demissiniz onlarla bilezik alsin o zaman, hem beş taş tek taş falan alınmış diyosunuz, onlarda ucuz şeyler degil ki Allah bilir kaç bin tutmuştur keşke onların yerine bilezik aldırsaydı o zaman.
Hem şükür ki evleri varmış, bir-çok insan takılan tüm takılarını verip ev peşinatı yapmak zorunda kaliyor. Kuzeninizin şükredecek çok şeyi var, lütfen söyleyin böyle üzülerek hayatını zindan etmesin hem eşinede yazik.

Adamın anası babası yokmuş. Ne altını olacak ki. Yani olsa da ne kadar olabilir ... Onun ruhunu doyurur mu ? Ya da kimi kv ve kpderin bilezikleri takip düğün sonrası kolundan isteyip alması daha mi hoş? Aman boşverin kimseden bir sey beklemeyin istemeyinde..

Eşine şimdilik belli etmemeye Çalışıyor tektaş beştaş alyans Herşeyi eşi kendisi yaptı kuzenimde bşye dokunmadı çantasını Aldı geldi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…