Düğünde Takı takılmadı ?

Ya işin doğrusu alınabilirmiş bilezik. Artık gençler ailenin takacağı takıyı da kendi alıyor çünkü.
Ama işin gerçeği şu ki onlar da sonra bozdurulup düğün borcuna gidiyor.

Bot: düğün borcum olmamasına rağmen bilezikleri satıp çatır çatır yedim. Yaşlı mıyım takayım onları be sünnet annesi gibi.

Aynen öyle bu devirde kendin ne yaparsan o ama anlatamıyoruz ki

Ayyy cok boss bırsey ıcın uzmesın bana takıldada noldu hepsı gıttı esım sagolsun 1 ver 2 koyucam dıye dıye bıtırdı:))tabı evımız ıcın ama s

Eşine şimdilik belli etmemeye Çalışıyor tektaş beştaş alyans Herşeyi eşi kendisi yaptı kuzenimde bşye dokunmadı çantasını Aldı geldi aslında
Hicbiseye dokunmadi diyosunuz maddi olarak tüm eşyalarıda esi karsiladi o zaman, bu devirde bundan buyuk fedakarlik sevgi gostergesi var mi? Kocasinin kiymetini bilsin, hem yetim hem öksüz üzmesin eşini, çok mutlu olurlar insallah.

O da öyle diyor olsa satardım diyor

Takmak için değil bi Değeri olsun o aileye karsı diye taksalardı o da alır paraya çevirirdi zaten
İnanın değer hiç mi hiç onlarla ölçülmez.
Bana gerçekten inanılmaz takı takıldı eşimin ailesi tarafından, adetleriymiş yaptılar.
Ama gram önemi yok bende çünkü her seferinde 'ben altın sevmem, istemem' dedim.
Benim beğenimi çiğneyip yapıldı onlar.
Sizce bu değer vermek mi?

Eşi tek yaşıyordu evi de vardı eşyaları da ama evi yeni almıştı eşyalarında bir bölümü yeniydi kuzenim yatak odası bile almadı yani komple yeni eşya alınmadı hazır eve gitti

Eşiyle mutlu da hiç bir tane bile bilezik olmadan gittim diye üzülüyor

O zaman önce bilezikleri görelim, sonra gelirim diyecekti. Bu nedir allasen rehine fidye takası gibi?

Çok istiyorsa bilezik ay ay biriktirip yapsınlar, onun bunun kolundakine gözlerini dikip hayıflanacağına, kendi huzuruna baksın. Ne saçma memnuniyetsizliktir, ne kof düşünce tarzıdır bu böyle.

Ya ilginç. Annesi babası desteği yok adamın. Çalışmış çabalamış düğününü yapmış. Hediye elinden geldiğince almış. Ekonomik durumu çok iyi değil diyorsunuz. Evlenmeden önce de biliyordur heralde.Gücü bu kadarına yetmiş. Bence eşi kendini değersiz hissetmeli asıl böyle bir görüş karşısında. Alabilecek durumdayken almadığını düşünüyorsa da keşke düğünden önce belirtseydi fikrini. Insanın değeri de bilezikle falan ölçülmez.

Onlara göre değer vermek onlar adetlerine göre yapmışlar

Bilezikte değilmiş parasındaymış

Annesi babası yokmuş eniştenizin ee tüm düğün masraflarını da kendi karşılayınca doğal olarak maddi anlamda yapamamış olabilir ki elinden gelenide yapmış gibi duruyor.Bence kendini Böyle düşünüp üzmesin evliliğinin en güzel zamanlarında kuzeniniz , evlilik ilerledikçe huzursuzluklar çıktıkça ortaya altın,para,eşya lüks filan görmüyor insanın gözü huzurdan ve huzurlu bir mutluluktan daha güzel bişey olmadığı dank ediyor insana

En azından benimde birkaç bileziğim olsaydı diyor işte

Yazmayayım dedim ama duramadım

Bu zamanda adam anasız babasız desteksiz düğün yapmış üstüne aslanlar gibi düğün hediyesi de takmış

Bu fedakarlığa sevgiye kıymete insan hala bilezik takı altın diyorsa kezbandır

Söz konusu kuzen çalışıyormuş bir de ben inanmadım bu ne açlık hiç mi ailesinden görmemiş. bu ne beleş para aşkı böyle bir erkeğin değerini gölgeliyor????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…