- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bizde öyle diyoruz da heves varya içinde ondan anlamıyor bunlarıAnnesi babası yokmuş eniştenizin ee tüm düğün masraflarını da kendi karşılayınca doğal olarak maddi anlamda yapamamış olabilir ki elinden gelenide yapmış gibi duruyor.Bence kendini Böyle düşünüp üzmesin evliliğinin en güzel zamanlarında kuzeniniz , evlilik ilerledikçe huzursuzluklar çıktıkça ortaya altın,para,eşya lüks filan görmüyor insanın gözü huzurdan ve huzurlu bir mutluluktan daha güzel bişey olmadığı dank ediyor insana
İşte bana göre değil.Onlara göre değer vermek onlar adetlerine göre yapmışlar
Heves ediyormuş baska gelinlerde dirseklerine kadar altın görünceYazmayayım dedim ama duramadım
Bu zamanda adam anasız babasız desteksiz düğün yapmış üstüne aslanlar gibi düğün hediyesi de takmış
Bu fedakarlığa sevgiye kıymete insan hala bilezik takı altın diyorsa kezbandır
Söz konusu kuzen çalışıyormuş bir de ben inanmadım bu ne açlık hiç mi ailesinden görmemiş. bu ne beleş para aşkı böyle bir erkeğin değerini gölgeliyor????
Pırlantaya da bahane buldu hanımefendi Taşı ufakmışİşte bana göre değil.
Bana göre benim beğenime ve isteklerime saygı duyulması, değer vermeyle eştir.
Sizin kuzeninize göre de takı takmak değer vermekmiş, ama ona da yapılmamış.
İnşallah bundan sonra akraba eş-dostun tavrı parayla ölçülemeyecek kadar iyi olur da bu günleri çabuk unutur.
Dediğim gibi eşi takmış parmağına pırlantayı, emin olun bin bileziğe bedel onlar.
Çünkü her bir taş eşsizdir, dünyada bir tane daha yoktur aynısından el işçiliği olduğundan.
Daha ne ister ki insan?
Derdi parası altınların Değeri
Yazmayayım dedim ama duramadım
Bu zamanda adam anasız babasız desteksiz düğün yapmış üstüne aslanlar gibi düğün hediyesi de takmış
Söz konusu kuzen çalışıyormuş bir de ben inanmadım bu ne açlık hiç mi ailesinden görmemiş. bu ne beleş para aşkı böyle bir erkeğin değerini gölgeliyor????
Bilezikte değilmiş parasındaymış
Anne babasından kalan bir Kısım para varken o parayla ev almış adam kalanıyla da düğününü yapmış kuzen bilezik istemiyor sadece düğünde bana takılmadı diye üzülüyorYa ev almış.
Kira vermiyor.
Her ay 1000 lira kira verir gibi ayırsın madem alsın sıra sıra bilezik.
Adam ayrıca ev de almış bunca şeye rağmen.
Kuzeniniz çakıl taşı haketmiyor maalesef!Pırlantaya da bahane buldu hanımefendi Taşı ufakmış
Aslında iyi kızdır ama saçmaladı bu aralar işteMadem parasındaymış, açık artırmaya çıksaymıș evlenmeden önce. Kim daha çok para bayılırsa ona varacağım deseymiș, ne zannediyor acaba evliliği düğünü? Ya da kendini ne zannediyor? Para karşılığı alınan bir şey mi acaba kendisi?
Midem bulandı cidden. Adama da üzüldüm.
Ya ev almış.
Kira vermiyor.
Her ay 1000 lira kira verir gibi ayırsın madem alsın sıra sıra bilezik.
Adam ayrıca ev de almış bunca şeye rağmen.
Eşine hissettirmemeye Çalışıyor ama üzülüyor durumaKuzeniniz çakıl taşı haketmiyor maalesef!
Adam bütçesine göre almış işte daha ne!
Ha ekonomik durumu çok iyiyken atıyorum 10-20 ye alabilecekken 1-2 ye alsa tamam bozulsun ama, elindeki imkanlarla o olduysa acilen boşansın bence.
Adamın zaten ailesinden yüzü gülmemiş, tüm hayatı eşinden ibaret olacak, bari o sağlam olsun yahu!
Nasip kısmet herkes hak ettiği Kişiyi mutlaka bulur sonunda hakkınızda Hayırlısı :)Gece gece bir hoş oldum valla. Bende mi bir gariplik var bu kadar çiğ, boş, maddeci insanlara bile bunca değeri veren erkekler varken benim değerimi bilen çıkmadı??? Dünyanın çarkına tükürüyorum burdan ve bu konuya son mesajımı yazıyorum.
Anne babasından kalan bir Kısım para varken o parayla ev almış adam kalanıyla da düğününü yapmış kuzen bilezik istemiyor sadece düğünde bana takılmadı diye üzülüyor
Bırakın üzülsün, hatta siz de gazı verin 'ay evet şuna şunu takmışlar, bunun pırlantası 2 karatmış' vs diye.Eşine hissettirmemeye Çalışıyor ama üzülüyor duruma
Aslında iyi kızdır ama saçmaladı bu aralar işte
Yazmayayım dedim ama duramadım
Ben de yazdım yazdım sildim. Hamileyim kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Sanki belasını arıyor gibi geldi bana. Affet beni konu sahibi, kötü niyetim yok ama kuzenin ki dert değil inan. Kuzenine söyle mutlu mu, sağlıklı mı gerisi dert değil. Yaşadığı güne şükretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?