Düğünde takılan altın

Zhrmhtp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
12
0
1
42
Kızlar merhaba, boşanma aşamasındayım avukat tutucam. Düğünde takılan altınları mı istiyorum. Zaten o gün için taktılar geri aldılar düğünün ertesi günü. 2,5 yıldır evliyim. Ben bu altınları isteyebilir miyim bu birinci sorum. Diyelim ki istedim karşı taraf ödeyemem diyebilir mi hakime ödeyemem derse ne olur.hakim ne karar verir. Eğer aramızda avukat arkadaşlar varsa ya da bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

Dügün videosu var mı ? Eğer İspatlarsanız isteyebiliyorsunuz

Evet isteme hakkınız var. Ancak genelde avukata ödenen para o takılan altınlarla eşdeğer oluyor.
Uğraşmaya yüzünü defalarca görmeye değer mi

Evet isteme hakkınız var. Ancak genelde avukata ödenen para o takılan altınlarla eşdeğer oluyor.
Uğraşmaya yüzünü defalarca görmeye değer mi
200 gr altın kadar ücret mi alacak avukat bilmiyorum

isteme hakkın var zaten o takilar senin hakkın
mihir denen bir şey vardır
mihirde kadının sonuna kadar hakkıdır

Avukatlar çok mu istiyor

Yani tam olarak bilmiyorum bir kaç kişiyi arayıp bilgi almak lazım. Etrafımda boşanan tanıdıklarda hep onu gördüm, hem senelerce sürdü davaları hem de altınları karşı taraf verdiğinde neredeyse hepsini avukata verdiler kendi ellerine azıcık bi para kaldı. Değdi mi senelerce o adamların soyismini taşımaya..

Hakim eğer zeten kadının hakkıdır diyorsa yine mi sürüyor dava

benim bu konuda merak ettigim bir sey var, altinlari alinan bayan altinlarinin alindigini kendisine verilmedigini nasil ispatliyor?
yani her altinlarimi aldilar diyene sartsiz kosulsuz inaniliyormu

Abartma istersen.
Avukatlar %10-15 arasında alıyorlar.
Hadi olsun %20.
40.000 takısı olsa avukatın alacağı para 8.000 tl dir.
Ben hiç çok fazla aldıklarını duymadım.
Daha doğrusu dava da kazanılan paraya eşdeğer oranda oluyor aldıkları.

Konuyla ilgili bilgim yok konu sahibi.

Sadece takılan tüm takıların kadının olduğunu biliyorum.

benim bu konuda merak ettigim bir sey, altinlari alinan bayan altinlarinin alindigini kendisine verilmedigini nasil ispatliyor?
yani her altinlarimi aldilar diyene sartsiz kosulsuz inaniliyormu
Bunu ben de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…