Dügün videosu var mı ? Eğer İspatlarsanız isteyebiliyorsunuzKızlar merhaba, boşanma aşamasındayım avukat tutucam. Düğünde takılan altınları mı istiyorum. Zaten o gün için taktılar geri aldılar düğünün ertesi günü. 2,5 yıldır evliyim. Ben bu altınları isteyebilir miyim bu birinci sorum. Diyelim ki istedim karşı taraf ödeyemem diyebilir mi hakime ödeyemem derse ne olur.hakim ne karar verir. Eğer aramızda avukat arkadaşlar varsa ya da bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
Var evetDügün videosu var mı ? Eğer İspatlarsanız isteyebiliyorsunuz
Avukatlar çok mu istiyorEvet isteme hakkınız var. Ancak genelde avukata ödenen para o takılan altınlarla eşdeğer oluyor.
Uğraşmaya yüzünü defalarca görmeye değer mi
200 gr altın kadar ücret mi alacak avukat bilmiyorumEvet isteme hakkınız var. Ancak genelde avukata ödenen para o takılan altınlarla eşdeğer oluyor.
Uğraşmaya yüzünü defalarca görmeye değer mi
Çalışmıyorsanız baro size ücretsiz avukat temin ediyor.Avukatlar çok mu istiyor
Avukatlar çok mu istiyor
Peki ücretli tutarsam çok mu tutar bu konularda hiç bilgim yokÇalışmıyorsanız baro size ücretsiz avukat temin ediyor.
Çalışmıyorsanız baro size ücretsiz avukat temin ediyor.
Hakim eğer zeten kadının hakkıdır diyorsa yine mi sürüyor davaYani tam olarak bilmiyorum bir kaç kişiyi arayıp bilgi almak lazım. Etrafımda boşanan tanıdıklarda hep onu gördüm, hem senelerce sürdü davaları hem de altınları karşı taraf verdiğinde neredeyse hepsini avukata verdiler kendi ellerine azıcık bi para kaldı. Değdi mi senelerce o adamların soyismini taşımaya..
200 gr altın kadar ücret mi alacak avukat bilmiyorum
ÇalışıyorumAncak onda farklı şartlarda var. Evde çalışan kimse olmaması vb..
Hakim eğer zeten kadının hakkıdır diyorsa yine mi sürüyor dava
Kadının zaten geliri yok bu durumda.Ancak onda farklı şartlarda var. Evde çalışan kimse olmaması vb..
Yani tam olarak bilmiyorum bir kaç kişiyi arayıp bilgi almak lazım. Etrafımda boşanan tanıdıklarda hep onu gördüm, hem senelerce sürdü davaları hem de altınları karşı taraf verdiğinde neredeyse hepsini avukata verdiler kendi ellerine azıcık bi para kaldı. Değdi mi senelerce o adamların soyismini taşımaya..
Bunu ben de merak ediyorumbenim bu konuda merak ettigim bir sey, altinlari alinan bayan altinlarinin alindigini kendisine verilmedigini nasil ispatliyor?
yani her altinlarimi aldilar diyene sartsiz kosulsuz inaniliyormu
Kadının zaten geliri yok bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?