Tabiki de avukay parası 200 gr altin kadar tutmaz.Yani tam olarak bilmiyorum bir kaç kişiyi arayıp bilgi almak lazım. Etrafımda boşanan tanıdıklarda hep onu gördüm, hem senelerce sürdü davaları hem de altınları karşı taraf verdiğinde neredeyse hepsini avukata verdiler kendi ellerine azıcık bi para kaldı. Değdi mi senelerce o adamların soyismini taşımaya..
Abartma istersen.
Avukatlar %10-15 arasında alıyorlar.
Hadi olsun %20.
40.000 takısı olsa avukatın alacağı para 8.000 tl dir.
Ben hiç çok fazla aldıklarını duymadım.
Daha doğrusu dava da kazanılan paraya eşdeğer oranda oluyor aldıkları.
Konuyla ilgili bilgim yok konu sahibi.
Sadece takılan tüm takıların kadının olduğunu biliyorum.
Kadın ailesi ile olunca nafaka neden almasın ki,birde çalışmıyorsa.Bir arkadaşım çalışmıyordu, ailesinin evinde kalıyordu çocuğu ile ikisi ayrı evde yaşamadığı için nafaka davasında tahsis etmediler avukat.
bunu en iyi avukat bilir siz gidip u konu ile ilgili görüşünAvukatlar çok mu istiyor
Kadın ailesi ile olunca nafaka neden almasın ki,birde çalışmıyorsa.
eğer ederi 80.000 üstü ise%12 80.000 altı ise %15 çok değil kızlarAbartma istersen.
Avukatlar %10-15 arasında alıyorlar.
Hadi olsun %20.
40.000 takısı olsa avukatın alacağı para 8.000 tl dir.
Ben hiç çok fazla aldıklarını duymadım.
Daha doğrusu dava da kazanılan paraya eşdeğer oranda oluyor aldıkları.
Konuyla ilgili bilgim yok konu sahibi.
Sadece takılan tüm takıların kadının olduğunu biliyorum.
O maaşı alan zaten anne yada babadır sonuçta,burada mağdur olan kadın neden nafaka almasın ki şimdi.Eski eşi çocuğun nafakasını ödemiyordu. Onunla ilgili baro ile görüşmüştü, ikametgahlarının bulunduğu eve maaş girdiği için kabul görmedi baro tarafından. bahsettiğim beş sene önce idi. Belki şu an değişmiştir.
Üslubunuz yakın arkadaşa kullanılabilecek bir üslup.
Öte taraftan ben zorlu olan bir kaç davanın nihayetinde ki gördüğüm tecrübeyi anlattım. Senelerdir süren, erkek tarafının ciddi zorladığı davalardı. İç durumunu ayrıntıları ile elbette bilemem ama anlatılanları aktarabilirm burada ancak.
Peki ücretli tutarsam çok mu tutar bu konularda hiç bilgim yok
eğer ederi 80.000 üstü ise%12 80.000 altı ise %15 çok değil kızlar
Peki avukatlar bu sorularımın cevaplarını görüşmek için yine de ücret alıyorlar mı, danışmak için yani
arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi değil ben avukat katibiyim görebiliyorumEe tabi ama Baro'dan gelirse ona bile gerek yok.
Sanki mal varlığını avukatla paylaşıyor dava açanlar :))
İlk defa duydum avukatların altınlardan yüzde aldığını. Ben boşandığımda avukat tuttum ücretim şu dedi işte o zaman 2013 filan 1.500 TL verdim. Sonra altınların hakkım olduğunu bildiği için istedi aldı aynen bana verdi. Gramajını söyledim aynen o gramajı aldı. Ben hiç eski eş kişisiyle muhatap olmamıştım.
canım öyle hepsi almaz benim 5 tane avukatım var büroda konu hakkında eğer kesin dava açaçcaksan seninle görüşürler ama öyle ayak üstü bilgi alım dersn kimse ilgilenmez seninle gideceksin avukat tutacaksın davadan davaya ücret değişir arkadaşlar gözünüde abartıyorlarPeki avukatlar bu sorularımın cevaplarını görüşmek için yine de ücret alıyorlar mı, danışmak için yani
Peki avukatlar bu sorularımın cevaplarını görüşmek için yine de ücret alıyorlar mı, danışmak için yani
O maaşı alan zaten anne yada babadır sonuçta,burada mağdur olan kadın neden nafaka almasın ki şimdi.
Sonuçta kendi hayatını idama ettirmek zorunda ..
Mantıklı olan çalışmayan kadına nafaka verilmesi değilmi zaten.O dönem epey uğraşmıştık. Bir başka avukat arkadaş yardımcı olmuştu ücret almaksızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?