Düğünde takılan altın

Size cok yanlis ve yalan anlatmışlar. Söylediğiniz şeyin imkanı yok.

Bu yorum için kendi adıma teşekkürler ben de boşanma aşamasındayım dava açmadım ama açacağım takilarim karşı tarafta malesef ben de almayı planlıyorum ama avukata verilirse hepsi cidden değmez..ama o kadar para alıyor mu avukat

Mantıklı olan çalışmayan kadına nafaka verilmesi değilmi zaten.

Mantıklı olan elbette o ancak adam değil eski eşine, kendi çocuğuna bile biçilen 100-200 tllik nafakayı vermediği için mecbur tekrar dava açılmıştı. Allah kötüye çattırmasın gerçekten, evlilikte zehir boşanma da zehir.

Sıkıntı adamda hiç mi düşünmüyor çocuklsrını öyle ..
Birde böyle sorunlarla uğraşmakta insanı gerer rahatsız eder.

Sıkıntı adamda hiç mi düşünmüyor çocuklsrını öyle ..
Birde böyle sorunlarla uğraşmakta insanı gerer rahatsız eder.

Öyle, arkadaşım yıllarca çalıştı adamın vermediği nafakayı bile gözüne getirmedi. Ancak bir dönem işsiz kalınca mecbur kaldı. Adam doğduğundan beri 1 kez bile görmedi ki çocuğu. Vicdansıza kötüye ne yapsan çare yok.

Adam zaten ne eş olmuş nede baba olmuş,sorumsuz bir tipmiş.

Çeyrekdir paradır onları istemiyorum. Ben sadece bana takılan bilezik ve kolye istiyorum

Avukata gittim kızlar az önce geldim. 9000+1500harc parası istedi. Altınlar senindir diyo. Düğün videosu ya da fotoğraf yeterlidir dedi. Peki karşı taraf buna itiraz ederse ödeyemem falan derse dedim o da üzerinde malı varsa belli geliri varsa geliri kadar ödemek zorunda dedi. Arabası da var evi de var belli geliri de var

Çeyrekdir paradır onları istemiyorum. Ben sadece bana takılan bilezik ve kolye istiyorum
Benden geri alındığına dair herhangi bir ispatım yok bunu nasıl kanıtlayabilirim diye de sordum avukata, ülkemizde genelde düğün altınları ya borca gidiyor ya da düğün masrafı karşılanıyor dedi. Hakimler bunu bildikleri için bu karar oluşturuluyor ve konuda kadın ne derse o haklıdır dedi. Yani aldılar diyorsan almışlardır hakim bunu böyle kabul eder dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…