iyi geceler,
Eşim ailesinin arsasına tabi ki de ailesine de pay vermek sureti ile bir bina inşaatına başladı. Ama acele etmeyecek parası oldukça yapacaktı. Benden düğünde takılan altınlarımı istemişti, ben de o altınlar hastalıkta doğumda vs lazım olur sen işlerini ayarlayamıyorsan inşaata girişme o zaman, onlar yokmuş gibi davran demiştim. Altın fiyatları yükselince biraz katkı olsun diye altınları bozdurup vadeli hesaba yatırmak istediğimi söyledim hemen kabul etti, gittik kuyumcuya bozdurduk. Çıkışta bana, bir aylığına bu parayı verir misin ben 1 ay sonra yerine koyarım dedi. Ben de işlerinin kötü olduğunu söylüyordu heralde ödemesi geldi durumu sıkışık diye düşünüp tamam dedim. Aldı paraları gitti. Meğer inşaata malzeme almış, tören gibi anne babasıyla inşaata gidip bi kurban kesmedikleri kalmış. Ben bunu daha sonra kv'lere yemeğe gittiğimizde onlardan duydum. Delirdim ama eşime bişey söylemedim para muhabbeti yapmış olmamak için. Sen o parayı unut, benimesabımdaki para ikimizin öyle düşün hep diyor şimdi de bana. Kendimi salak gibi hissediyorum. Bugün de gelmiş kıbrıs'a gitcem diyor. Madem o kadar paran vardı ne istedin benim çocuğumun parasından diyemedim. Ben çocuğuma istediğim mobilyayı alamıyorum bana çok pahalı diyor aynısını yaptırırz diyor. Kendi ihtiyaçları için hiç dokunmaması gereken parayı beni kandırarak gitti harcadı. Abartıyor muyum sizce ne yapmalıyım? Hesabını sormalı mıyım yoksa sineye mi çekmeliyim?