Düğünde takılan para

Çeyrek taksaydınız da şanınız yuruseydi, en azından Gram bile olurdu. Şahsen ben öyle yapiyorum. 50 az olmus bence.

50 daha mı versem diyor ya :KK70: ne tatlısın kurban olurum:KK48:
50 lira para mı diyorsun ya, o açıdan düşün. Onun için elli lira tüy gibi üf deyince uçuyorsa sizin için de öyle. Markete giriyorsun iki ekmek süt yumurta elli liraya çıkıyorsun. İyi olmuş az olmamış :anne:

Yaa su dugunler kaldirilsin artik
Dugun yapan para bulamaz ama millet ne der diye 10 yillik borca sokar kendini, dugune giden takı derdine duser, takı takan bana geri takacak mi diye telaslanir 🤣🤣
Bosver arkadasim 50 tl vermissin cok da samimi degilmissiniz. Diger komsun da 50 vermis

Çeyrek taksaydınız da şanınız yuruseydi, en azından Gram bile olurdu. Şahsen ben öyle yapiyorum. 50 az olmus bence.
Neye göre şanı yürüyecek konu sahibinin. Kime göre. Samimiyeti olmadığı birine gram niye taksın ya. Hani zengin olsa bile çok eli açık zengin insan desinler diye mi.el elalem için millete gram mı dağıtıyorsunuz siz sırf sizi konuşsunlar diye. Şaka gibi 😏

Neye göre şanı yürüyecek konu sahibinin. Kime göre. Samimiyeti olmadığı birine gram niye taksın ya. Hani zengin olsa bile çok eli açık zengin insan desinler diye mi.el elalem için millete gram mı dağıtıyorsunuz siz sırf sizi konuşsunlar diye. Şaka gibi 😏
Kime ne ?siz neden bu kadar tepki gosterdiniz ki yorumuma? Size ne oldu yani? Şanı yurusun desinler diye değil kendine yakışani yap manasında dedim. Evet ben gittigim yerlerde en kotu gr takarim arkamdan cumbur cemaat geldiler 50tl yakip gittiler yedikleri bile degil dedirtmem. Siz 50 takarsiniz herkes kendine simdirebildigini yapar. Bunun konusulmak istemekle alakasi yok, durumun iyiyse tabiki takmalisin, iyiligin dokunsun karsiliksiz fena mı.

Son düzenleme:
Kime ne ?siz neden bu kadar tepki gosterdiniz ki yorumuma? Size ne oldu yani? Şanı yurusun desinler diye değil kendine yakışani yap manasında dedim. Evet ben gittigim yerlerde en kotu gr takarim arkamdan cumbur cemaat geldiler 50tl yakip gittiler yedikleri bile degil dedirtmem. Siz 50 takarsiniz herkes kendine simdirebildigini yapar. Bunun konusulmak istemekle alakasi yok, durumun iyiyse tabiki takmalisin, iyiligin dokunsun karsiliksiz fena mı.
Celallenmeyin hanımefendi 😁 hiç samimi değilsiniz.

Ben 100den asagi takmaya utaniyorum acikcasi. Ben evlenirken de koca koca adamlar 20-30 takmisti epey ayiplamistim. Tamam takmak zorunda degil ama hic gelmese daha iyi yuk olmaz en azindan bu tarz etkinliklerin amaci belli.
Artik takmissin dert etme cok icine sinmezse ev hediyesi al.

cok problem yaptiysaniz ceyizlik ufak parca birsey alip onuda annesine iletin

verme bi samimiyetiniz yokmuş ne gerek var? hediye sonradan para vermek falan da saçma uğraşmayın

Bence gayet yeterli samimi komşuyla aynı takmissiniz hatta bu durumda fazla bile

Takacak bir konu değil bence neden bu kadar kastınız kendinizi

Back
X