Düğünde takılanları kv alacakmış!

Öyleyse iyi cesaret valla bile bile bu evliliği yapmak. Seni böyle hasta eden, yataklara düşüren kadın ilerde neler yapmaz. Yol yakınken vazgeç derim. Değmez sağlığından olmaya.

Ama seviyorum nişanlımı işte gerektiğinde annesine tavır alabiliyor bu olayda olmadı ama

Geçmişimizi anlatıyım biraz

Ben sırf memleketlerinden değilim diye annesi istememişti beni nişanlım o zaman 2.5 ay konuşmadı annesiyle sonra ne olduysa annesi kabul etti istediler beni özürler diledi haksızlık ettim seni tanımadan dedi oğlumdan çok seviyorum gibi gibi ....

Annesi çok zorluk çıkarttı ama nişanlımın o 2.5 ay konuşmama kararı beni ilerde annesine karşı koruyabileceğini hissettirmişti o yüzden böyle bi annesi olmasına rağmen kabul ettim

Şu Seviyorum Ayaklarını Bırakın Pısırık Adamları Ve Dengesiz Sinir Küpü Kaynanatörleri Sevmeyin Arkadaşım Yaa

annen baban yok mu senin?
ne diye sahipsiz gibi ezdiriyorsun kendini yahu..
şimdiden dişini gösterdin gösterdin, yoksa yandın!

Var annem babam çok şükür ama napcaklarını şaşırdılar arada aşk var diye

Annem beni dolduruyor abim anneme kızıyor kızı doldurma diye babam uzakta 3gün sonra gelicek gelince iki aileyi buluşturmayı düşünuorum

Sen evlendiğinde evde mi oturacaksın yoksa çalışacakmısın?

Gitmeseymis dugunlerede takida takmasaymis kimseye, gunemi gittigini saniyo

Bizde takilanlar bizim oldu ev alirken boduk.
Tabi biz kullandik diye anne babalarimiz dugunlerede bizim taki yapacagimizi ima etti. Cok sukur Allah yardim ettide yapabildik.

Bizimkide sizinkinin farkli modu pesin yedik vadeli odedik

Sizin mevzuyu cevremde cok duyar oldum ama. Demekki buyuklerimiz dugunlere yatirim amacli gidiyor

kendi taktığı bilezikleri setide mı alacakmış yoksa akrabaların taktığı çeyrek yarımlık onları mı almak istiyor.

kendi taktığı bilezikleri setide mı alacakmış yoksa akrabaların taktığı çeyrek yarımlık onları mı almak istiyor.

Şimdi benim yüzüme damada takılanlar benim dedi

Nişanlımın dediğine göre hepsini istiyormuş

iki aileyi buluşturmadan önce ailen nişanlını alıp karşılarına konuşsunlar,
anneni ikna et, edemezsen biz devreye girelim evladım desinler :)
baktın olmadı, aileleri bir araya getirirsin..
ama lütfen ezdirme kendini.. bağırdı demişsin, inan çok üzüldüm,
susma, kendi kendine ağlama, onlara söyle söylemek istediklerini,
sonra da kusura bakmayın ben de adet günümdeyim dersin :)

tamam senın oğluna takılanlar senın olsun, bende aileme verıcem altınlarımı de
bitsin bu kavga bak nasıl dellenıyor

bişi diyeyım mi? inan değmez! daha evlenmeden neyın muhasebesıne girişmişler.

en iyisi annenle babanla bir aksam gidip konuyu usturupluca konusmak..birak buyukler halletsin..hic hos degil boyle para mevzularinin ortaya cikarilmasi..ihtiyaciniz varsa elbette verelim de..

nişanlına söyle ikili oynamasın. küçük altınları ver gitsin derim ama bilezik ve seti verme bir zahmet düğün yaptıklarını anlasınlar.o nasıl yüzsüzlük yapıyorsa sende yap gerekirse ailen araya girsin.ve senin akrabalarının taktıkları aile ver bence

Son düzenleme:
Az önce kızım soruyor hangi yöre ki böyle kültürleri var diye bende ona sinirli,sinirli bunun yöresimi oluyor dedim

Valla canım sen ZONA geçirdiğinde nişanlının tepkisi ne oldu? Neden annesiyle senin o duruma gelmene izin verdi ki? Malesef sadece sevgi yetmiyor. Annesinin sinir durumlarında karşı gelemeyen biri belliki nişanlın. Sonuçta karar senin tabiki. Sadece bizler burda daha objektif bakabiliyoruz. Sen sevdiğin için daha çok duyguların ağır geliyor. Ama burdaki yorumları lütfen ciddiye al. Bu kadın sorunlu. Başa çıkılması çok çok zor. Nişanlın da bu noktada senin bukadar üzülüp ağladığını gördüğü halde annesine karşı gelememiş. Bu sadece bir olay. Evlenince birçok şeyle karşılaşaksınız ve bu kadın böyle yaptığı sürece nişanlında kocasıda ses çıkaramayıp senden taviz vermeni bekleyecekler. Hep senden gidecek, alttan alman beklenecek. Bunları düşün. Evlendikten sonra ayrılması çok daha zor.

nişanlını kesinlikle bi şekilde ikna et daha şimdiden anasının ağzına bakıyor anlamıyorum ya sen şimdiden boyun eğersen istemediğin bi duruma
evlenince o kadın daha çok canını yakar senin anneni ikna etmeye çalış konuşsun o kadınla gözünü korkutsun biraz sahipsiz zannetmesin seni
eğer hiç bi şekilde ikna edemezsen istanbulda oturuyorsan düğün yerini falan söyle ben geliyim takı odasına girelim annen falan artık kim girerse yanında
ben o kadına tek kelime ettirmem annen alır çantasına koyar güzel güzel devam edersiniz zaten takı odasına
fazla kimse girmez bişey dese bile sıkıntı olmaz arkandan istediği kadar konuşsun zaten mantıklı olan insan senin halı olduğunu bilir sen kulağını kapat
eğlenmene bak zaten ben konuşturmam onu gün boyunca ben olmasam bile benim gibi yapıcak biri varsa onunla konuş o halletsin

Az önce kızım soruyor hangi yöre ki böyle kültürleri var diye bende ona sinirli,sinirli bunun yöresimi oluyor dedim

Karadenizli ama bilmiyorum adet mi ben karadenizli değilim diye yapmadığı kalmadı zaten

Çok tatlısın teşekkür ederim az önce aklıma geldi teyzesiyle konuşucam düğün günü tutsun kardeşini diye

damada takılanları nişanlın bişey demesse sen bişey diyemessin boşver sen kendininkileri kurta oda yeter

ameliepoulain bir yorumda sen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…