Öyleyse iyi cesaret valla bile bile bu evliliği yapmak. Seni böyle hasta eden, yataklara düşüren kadın ilerde neler yapmaz. Yol yakınken vazgeç derim. Değmez sağlığından olmaya.
annen baban yok mu senin?
ne diye sahipsiz gibi ezdiriyorsun kendini yahu..
şimdiden dişini gösterdin gösterdin, yoksa yandın!
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
kendi taktığı bilezikleri setide mı alacakmış yoksa akrabaların taktığı çeyrek yarımlık onları mı almak istiyor.
Var annem babam çok şükür ama napcaklarını şaşırdılar arada aşk var diye
Annem beni dolduruyor abim anneme kızıyor kızı doldurma diye babam uzakta 3gün sonra gelicek gelince iki aileyi buluşturmayı düşünuorum
tamam senın oğluna takılanlar senın olsun, bende aileme verıcem altınlarımı deŞimdi benim yüzüme damada takılanlar benim dedi
Nişanlımın dediğine göre hepsini istiyormuş
Şimdi benim yüzüme damada takılanlar benim dedi
Ama seviyorum nişanlımı işte gerektiğinde annesine tavır alabiliyor bu olayda olmadı ama
Geçmişimizi anlatıyım biraz
Ben sırf memleketlerinden değilim diye annesi istememişti beni nişanlım o zaman 2.5 ay konuşmadı annesiyle sonra ne olduysa annesi kabul etti istediler beni özürler diledi haksızlık ettim seni tanımadan dedi oğlumdan çok seviyorum gibi gibi ....
Annesi çok zorluk çıkarttı ama nişanlımın o 2.5 ay konuşmama kararı beni ilerde annesine karşı koruyabileceğini hissettirmişti o yüzden böyle bi annesi olmasına rağmen kabul ettim
Az önce kızım soruyor hangi yöre ki böyle kültürleri var diye bende ona sinirli,sinirli bunun yöresimi oluyor dedim
nişanlını kesinlikle bi şekilde ikna et daha şimdiden anasının ağzına bakıyor anlamıyorum ya sen şimdiden boyun eğersen istemediğin bi duruma
evlenince o kadın daha çok canını yakar senin anneni ikna etmeye çalış konuşsun o kadınla gözünü korkutsun biraz sahipsiz zannetmesin seni
eğer hiç bi şekilde ikna edemezsen istanbulda oturuyorsan düğün yerini falan söyle ben geliyim takı odasına girelim annen falan artık kim girerse yanında
ben o kadına tek kelime ettirmem annen alır çantasına koyar güzel güzel devam edersiniz zaten takı odasına
fazla kimse girmez bişey dese bile sıkıntı olmaz arkandan istediği kadar konuşsun zaten mantıklı olan insan senin halı olduğunu bilir sen kulağını kapat
eğlenmene bak zaten ben konuşturmam onu gün boyunca ben olmasam bile benim gibi yapıcak biri varsa onunla konuş o halletsin
Şimdi sana bir öğüt verecem ......benim annemde istiyor dersin kız tarafını.....bunu da mı diyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?