- 24 Aralık 2014
- 5.409
- 7.291
- 398
Yani 3 kardeşiz 3ümüzün takısını da babam aldı. Bana takılan 5 bilezik 115 gramdı, kolye vardı bana takılan 5 i bir yerde idi. iki bileziği babam birer bileziği annem abim kardeşim kolyeyi de abimin eşi taktı. Ama satın alan babamdı.Bu aileyi kaç kişi olarak sınırlıyorsunuz?
Anne baba kardeşler mi 120-115 gram altın taktılar?
Yoksa amca dayı vs. içinde mi
mutluyum vallaYengeç sende bedavaya gidiyorsun kiz
Hiç öyle bir talebim olmadı.Tamamen kişiyle alakalı olduğunu, Yöreden yöreye değiştiğini , altının insanı kıymetini ölçmediğini biliyorum.sadece ortalama bir fikir edinmek istiyorum.
Bunlar gerçekten gerçek mi?Eki Görüntüle 3659819
Sizi bilmem ama tam liste var burda
İsteyin isteyebildiğiniz kadar
İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
O avrupa vatandasligi alacak en az 500 gr altina denk oYengeç sende bedavaya gidiyorsun kiz
muhtemelenBunlar gerçekten gerçek mi?
Bir de çok dindarmış gibi mehir istemeniz yok muBiz istemedik; 40 gr evlenirken alındı. 60 gr mehir istedim.
Evlendikten sonra eşim kendi isteğiyle 150 gr kadar bi takı aldı
Niye milletten altın istiyoruz ki eşya miyiz biz? Bir de neden erkek tarafı alıyor? Çok saçma sapan birşey.Tamamen kişiyle alakalı olduğunu, Yöreden yöreye değiştiğini , altının insanı kıymetini ölçmediğini biliyorum.sadece ortalama bir fikir edinmek istiyorum.
iyi satmışsın kız kendini maşallahBiz istemedik; 40 gr evlenirken alındı. 60 gr mehir istedim.
Evlendikten sonra eşim kendi isteğiyle 150 gr kadar bi takı aldı
Niye milletin ailesi sana altın alıyor ki çok saçma zaten.Bence direkt şu gram altın istiyoruz demek hiç hoş değil. Ne kadar müsaitseler o kadar yapabilirler bence. Gönüllerinden ne koparsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?