Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanlar daha ne taksın demeye geldim. Yahu sizin trabzon setlerden haberiniz var mi kac para.. Birde küpesi yok bilmem ne. O seti alasiya koluna seninde 6 7 bilezik takmasini bilirdi ama kadin ne bilsin gelin böyle diyecek

Ahretlik senin kızı isterlerken trabzon olmazsa vermem kızımı demen lazım ona göre iyi para ediyor onlar

Haklisiniz

İki çocuğum var Allah sizin gibi zihniyetlerden korusun. Yazık.

19 sıra değil 5 sırayada fitim
Ya ahahaha ksjdjsjs 2 sıra olsa bile yeter
altın fiyatları uçmuş, babam bana evlendiğimde trabzon seti takacağına söz verdiğinde bu set 17-18bin falandı, şunu bi atayım da yüreğine insin...

Başka yeni gelinlerin kollarındaki bileziklere bakıp iç geçirmek mi ilk evlendiğim zaman o bilezikleri takarken ağlıyordum. Neymiş düğünlere giderken onları takmazsam laf ederlermis. Iyyyyy dusunceye bak. Nefret ederim bilezikmis büyük altın kolyeymis. Neyse 3 5 Ay sonra bozdurup döviz alinca benden mutlusu olmamıştı.
Ayrıca işçiliği olan şeyler almamak mantıklı evlenirken. Bozdururken değer kaybediyor.

Bende bir değil iki oğlan var, yaş üç bile yok. Evlendirmem ben diyorum şimdiden. Kızımı da babası vermiyor. Maa aile yaşlanmak niyetimiz
O da çocukların hakkına girmek olur.Allah kültürlü medeni merhametli ve inançlı insanlarla karşılaştırsın.Küçük düşünceler ne yaparsın.

Ya ahahaha ksjdjsjs 2 sıra olsa bile yeter
altın fiyatları uçmuş, babam bana evlendiğimde trabzon seti takacağına söz verdiğinde bu set 17-18bin falandı, şunu bi atayım da yüreğine insin...
Hahahahaaa bak ben uçtum gene illa 5 sıra olacak aman dur yollama sakın evermekten vazgeçer sonra

Mune apla bence bilmemek en iyisi Eki Görüntüle 2723856

Ahretlik senin kızı isterlerken trabzon olmazsa vermem kızımı demen lazım ona göre iyi para ediyor onlar

19 sıra değil 5 sırayada fitim
Altını sevmiyorum, hele bu set Beğenip takanlar vardır, onlar beni yanlış anlamasın sakın, kendim için diyorum asla takmam, ay bir de bunun sırası mı var ahretlik?

Altın cahiliyim, sayenizde yeni bir şey öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…