- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Bende benimkileri eve verdim, kocam hala mihrimi alacak, bakalım ne zaman
Ben buna şey diyodum nişanlılık madalyonu. Bizim orda nişanda takıyolar. Hiç gık etmedim ne gereği var filan tarzında.Teyzemde var bundan, kendisi 73 yaşındaDiyeyim de bana miras bıraksın bari.
Eyvah ki eyvah senin durumun daha vahimmişBen nerelere gidem
Bana gelinliği giydirdiler gelinlikçi de yakın arkadaşımız, damat bey dedi bu gelinin takısı yok muuuukoştur koştur ilerdeki bi milyoncudan incili küpeyle kolye aldırdılar bir alyansla evlendim ben yaw
Milli gelin kolyeniz vardır inşallah. Tuğralı olanından
Bende severim bunu kızımda var doğumda takılmıştı,bendemi doğursam acep tekrardan
Cıkkss olmaz illa tuğralı olacakBende de var ama tuğralı değil.
Bende gelin sayılıyor muyum
yaaa öyle istemez esine bile belli etmezsem böyle milletin malları gözüne kacr neden istemedim zaten kisiye beden bicme degil bu cocuguna yardım yoksa benim bedelim trilyon olsa az gelir dicektin sonucta trabzon zaten bozulmuyo alırken normal gramı 300 diyelim onu 600 e satıyolar işcilkli diye ama satarken bilezik hurda fiyatı oluyo onu gectim eee ailen nerde sen nerdesin nasıl demezsin tamam 10 bilezik belli fazla ama en azz 7 8 bilezik olur hani ev verdimi dayadı dösedemi yok dede bayılıım buutun borcları size taktıy ve sizde babanızın sıcak evinden cıkıp borc odemek icin mi evlendiniz oooooooooooooooKızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
Ablacım taşıyan taşıyo da yani ben en son bunu layığıyla takacak insanım.Bende severim bunu kızımda var doğumda takılmıştı,bendemi doğursam acep tekrardan
Durum var olmasına ama değer olsaydı keşke çok süper anlaştığımız söylenemezYapacak durumları varmış demek ki
Cıkkss olmaz illa tuğralı olacak
Merhaba bilmiyorum belkide haklısınızdır.. Ama ben hep samanlık seyran olur kafası taşıyorum sanki... 12 yaşında kızım ondada olmasada olur kafası var bana benzemiş ..Olduğundan özenmiyorsunuzdur
Helde boyun açık olacak süper duruyor varyaAblacım taşıyan taşıyo da yani ben en son bunu layığıyla takacak insanım.Sokakta taksam çaldı sanarlar.
Bende diyim kaygananaya trabzon alsana bana diye şırakkkk dişer kalır herhaldeTüh ya kv ye söyleyeyim bana bir de tuğralısından alsın
Napayım ucuza gitmişim
Ya bana sordular ne istersin diye var benim herşeyim dedim, eşime de dedim bu takı işlerine girmeyin diye zaten herşeyi kendimiz yaptık bi de kendimize takı mı alacaktıkEyvah ki eyvah senin durumun daha vahimmişdemedin mi gerdanlıım nerde diye
ooo, iki gonul bir olunca samanlik seyran olurcularin nesli tukenmedi mi ya,
bir tek ben kaldim saniyordum
Ben dedim alınacak dediler .bi salon bi yatak odası alındı en ucuzundan
Helde boyun açık olacak süper duruyor varya
Bende diyim kaygananaya trabzon alsana bana diye şırakkkk dişer kalır herhalde
Ne kadar acısanda bir kadının azda olsa takıları olması lazım,arada takınca zengin gibi hissediyorsun kendiniYa bana sordular ne istersin diye var benim herşeyim dedim, eşime de dedim bu takı işlerine girmeyin diye zaten herşeyi kendimiz yaptık bi de kendimize takı mı alacaktıkdüğünden sonra bir beştaş aldı hediye ona bile kıyameti kopardım, acıyorum takıya verilen paraya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?