Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne yazsam boşluğa konuşuyormuşum gibi gelecek(!)

Kocanız taksın niye kavinvalide takıyor madem istiyorsunuz kocaniza soyleyin

Kadın doğruyu söylüyor 75 bin lira bir kolye bir biletlik dediğin sey

Kadın doğruyu söylüyor 75 bin lira bir kolye bir biletlik dediğin sey
Yalnız 20 binle başladık 30-40-50 çok şükür 75’e kadar geldik. Bence herkes trabzon set yatırımı yapsın. Birkaç saatte bu kadar prim yapan başka yatırım aracı yok

Hayır ama geline takılır zaten ailem de bilezik taktı.Ama ailesi sürekli biz zenginiz bizim aile hep okumuş senin ailen öyle değil demeye getirir.Ezmeye çalışır ama görünürde birşey yapmadılar
Yahu daha ne takacaklar, 50 bin trabzon set
Hayatında kaç kez çalışıp trabzon set aldın
Ya da sen damada ne yaptın, kıytırık bir saat o zaman kocanda boşasın seni takmadılar diye öyle mi evlerden ırak ya bu nedir sabrımızı mı sınıyorsun töbeler olsun

Olduğundan özenmiyorsunuzdur

Bende benimkileri eve verdim, kocam hala mihrimi alacak, bakalım ne zaman

Bana taktıkları setle 3 bilenziği geri aldılar mesela... düğünden 2 gün sonra öğrendim üstelik geldiler bu senin değil dediler aldılar ve gittiler...
Böyle insanlarda var yani söylemek istedim

Bir trabzon setim bilem olmadı vah ki vahhh nerelere gidemm offff
Ben nerelere gidem
Bana gelinliği giydirdiler gelinlikçi de yakın arkadaşımız, damat bey dedi bu gelinin takısı yok muuuukoştur koştur ilerdeki bi milyoncudan incili küpeyle kolye aldırdılarbir alyansla evlendim ben yaw

Seninkiler onu takmış bnde oda yok bide bana gelip ilk gelinlerine yaptıklarını anlatıyor kendi annem sagolsun soz Nisan dugun param takılanlar bnde kaldim onunla yaptım. Ama sorsan tum takılarimi kaynanam yapmış gibi konuşuyor oylesi daha kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…