- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Eşimle mutluyum ama bekarlık hayatımı özlüyorumŞimdi ellerine bak tam sonra sırtını kaşı bu devirde iki elin varsa kendi sırtını kendi kaşıcaksin. Kimseden bişey bekleme eş ailesinin tavrı fikir isteydin herkes sana fikir verirdi.Kadin seni istememiş belli eşin ile mutlu isen gerisini önemseme.
Eşini gerçekten seviyor musun? Merak ettim...
Benzer şeyler yaşadım. Set almadım, para yoktu.. eşyalarım dandikti para yoktu. Bana set takacak, para verecek bir kp yoktu. Kendi ailemden asla kabul etmem. Esim çalıştı herşey oldu. Para ile satın alınabilir şeyler için üzülmeyin.
Esyalar eski ise satın üç beş çeyrek alin istediğiniz seyi. Sevgi olsun, saygı olsun muhabbet olsun yeter ki....
Onlara da kızıyorum tabiki .Madem iki aile de hazır değildi niye bazı şeyler bende sadece heves olarak kaldı .İki aileyi de aramıyorum bileKisacasi "evlilige hazir degildik ama baskasinin lafina güvenip yaptik bir esseklik, simdi istedigim kadar altinda gelmedi ortaligi toz duman etmek icin firsat kolluyorum" diyorsunuz. Evlilikten sogumanizi anlamadim, daha evliligin ne oldugunu ne gerektigini anlamamissiniz bile.
Ve hayir trabzon seti taktiysa daha fazlasina gerek yok kayinvalideden. Insallah altin ve para icin kendi ailenize de kiziyorsunuzdur
Tamam da siz bu gelin evini evlenmeden gördünüz herhalde . Baktınız eşya eski yenisini alın deseydiniz ben gelin gelmem bu eve deseydiniz ? sanki sözlendiniz uzuunnn bir uykuya daldınız bu evde uyandınız ?Onlara da kızıyorum tabiki .Madem iki aile de hazır değildi niye bazı şeyler bende sadece heves olarak kaldı .İki aileyi de aramıyorum bile
Konuşsun bence sizi bağlamasın siz yorulursunuz kimseye birler olmazTakıyorum kafama valla kaynanam çok matah bişey takmış gibi konuşuyor .balayı dönüşü kaza yaptık ben güzel takı taktım ondan nazar oldular diyor
Eşini gerçekten seviyor musun? Merak ettim...
Benzer şeyler yaşadım. Set almadım, para yoktu.. eşyalarım dandikti para yoktu. Bana set takacak, para verecek bir kp yoktu. Kendi ailemden asla kabul etmem. Esim çalıştı herşey oldu. Para ile satın alınabilir şeyler için üzülmeyin.
Esyalar eski ise satın üç beş çeyrek alin istediğiniz seyi. Sevgi olsun, saygı olsun muhabbet olsun yeter ki....
Onlara da kızıyorum tabiki .Madem iki aile de hazır değildi niye bazı şeyler bende sadece heves olarak kaldı .İki aileyi de aramıyorum bile
Ben dedim alınacak dediler .bi salon bi yatak odası alındı en ucuzundanTamam da siz bu gelin evini evlenmeden gördünüz herhalde . Baktınız eşya eski yenisini alın deseydiniz ben gelin gelmem bu eve deseydiniz ? sanki sözlendiniz uzuunnn bir uykuya daldınız bu evde uyandınız ?
Evliginin ilk ayları zor geçer alışma süreci falan zamanla alışırsın şimdi terk etsen gitsen herşey dahamı iyi olacak sanıyorsun. Kafanın içini değiştir yaşandığın yerin güzelleştirmek senin elinde sıkılıyorsan gir işe çalış.Eşimle mutluyum ama bekarlık hayatımı özlüyorumYa evlendim bekar evim daha güzeldi arkadaşlarım çok fazladaydı.Burada kimseyi tanımıyorum eşim eve geç geliyor ev öğrenci evi gibi .Hiç heveslenmiyorum temizlik yapayım yemek yağayım diye .Kaynana zaten arayıp arayıp laf sokuypr yok yere rahatımı bozdum
Hiç alışamayacak gibi hissediyorumEvliginin ilk ayları zor geçer alışma süreci falan zamanla alışırsın şimdi terk etsen gitsen herşey dahamı iyi olacak sanıyorsun. Kafanın içini değiştir yaşandığın yerin güzelleştirmek senin elinde sıkılıyorsan gir işe çalış.
Eskiden Hatay daTrabzon set fiyatlarından pardon haberin var mı ? Ya da hayır yani 2 tane ıle 6 tane taksan ne olacak? Belkı senın 2 tanen o 6 taneye bedel gram olarak. Hayır yanı ben olsam hıc takmam oğlum ılerde çalışıp parasını getırsın ben ona altın yapar kenara koyarım evlenırken kendı paralarıyla evlensınler. Çokta tın
yahu alınacak dediler alınmadı. Alınmayınca neden arıza çıkartmadınız ? hani almaya gidelim demediniz ? ben kendimi ifade edebiliyor muyum?Ben dedim alınacak dediler .bi salon bi yatak odası alındı en ucuzundan
Eşimle mutluyum ama bekarlık hayatımı özlüyorumYa evlendim bekar evim daha güzeldi arkadaşlarım çok fazladaydı.Burada kimseyi tanımıyorum eşim eve geç geliyor ev öğrenci evi gibi .Hiç heveslenmiyorum temizlik yapayım yemek yağayım diye .Kaynana zaten arayıp arayıp laf sokuypr yok yere rahatımı bozdum
İnsanlar herşeye alışır.Kendine aktive yarat dizi izle kitap oku git biraz yürüyüş yap yeni yemek tarifleri dene.Hiç alışamayacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?