Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle mutluyum ama bekarlık hayatımı özlüyorum Ya evlendim bekar evim daha güzeldi arkadaşlarım çok fazladaydı.Burada kimseyi tanımıyorum eşim eve geç geliyor ev öğrenci evi gibi .Hiç heveslenmiyorum temizlik yapayım yemek yağayım diye .Kaynana zaten arayıp arayıp laf sokuypr yok yere rahatımı bozdum

Bence sevmiyor. Sevmek böyle birsey degil

Onlara da kızıyorum tabiki .Madem iki aile de hazır değildi niye bazı şeyler bende sadece heves olarak kaldı .İki aileyi de aramıyorum bile

Onlara da kızıyorum tabiki .Madem iki aile de hazır değildi niye bazı şeyler bende sadece heves olarak kaldı .İki aileyi de aramıyorum bile
Tamam da siz bu gelin evini evlenmeden gördünüz herhalde . Baktınız eşya eski yenisini alın deseydiniz ben gelin gelmem bu eve deseydiniz ? sanki sözlendiniz uzuunnn bir uykuya daldınız bu evde uyandınız ?

ooo, iki gonul bir olunca samanlik seyran olurcularin nesli tukenmedi mi ya,
bir tek ben kaldim saniyordum

Demek ki neymis? Önce büyüyüp kendi hayatimizin sorumlulugunu alip, sonra adam katip sonra evleniyoruz degil mi? Siz daha kendinizi yeterli kadar gelistirmeden bu islere kalkismissiniz. Kendinize de kizmaniz lazim. Bari bundan sonraki adimlarinizi yetiskin insan gibi yapin

Evliginin ilk ayları zor geçer alışma süreci falan zamanla alışırsın şimdi terk etsen gitsen herşey dahamı iyi olacak sanıyorsun. Kafanın içini değiştir yaşandığın yerin güzelleştirmek senin elinde sıkılıyorsan gir işe çalış.

Eskiden Hatay da
Anneler ogulllarini ise gonderir kazandiklarini altin yapar kollarina takarmis evlendiklerinde de geline devrederlermis
Ya benim kp gibi seni biz evlendirecegiz deyip 6 7 yillik kazancinin ustune yatmamislar ya
Yine trabzon falan takmislar

Hayatta bunlardan daha önemli şeyler var. Evinde huzurun yerindeyse gerisi önemli değil. Eltime bana takılanın 2 katı yapıldı. Kızın ailesi öyle istedi çünkü. Kendimi değersiz falan da hissetmedim. Şartlar imkanlar o an nasıl el veriyorsa öyle yapılır. Kendinize bunlarla değer biçmeyin.

Evlenmeseydin o zaman kafana silah mı dayadılar

sanki sizi yalidan almislar da gecekonduya oturtmuslar gibi konusmayin bence. sizin ailenizin de durumu yokmus, onlar da yapariz demis yapamamislar. yoksa ne yapsin insanlar yaratsinlar mi?

anlamiyorum kac yasinda kadinsiniz yani iki tarafin ailesinin de durumu musait degilse bunu bu kadar abartacak ne var? her gordugunuzu ister misiniz siz boyle cocuk gibi? zaten insanlar size ellerinden geldigi kadar yardimci olmuslar evlenmenize katkida bulunmuslar ama siz de bir seyler yapin yani altin grami hesaplamak, evime sunlar alinmadi demek cok komik. cocuk degilsiniz ki calisin alin madem kolaysa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…