Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Kıza neden yükleniyorsunuz anlamıyorum yok kafamızı şişirdin yeter falan,kimse size zorla okuyun yorum yapın demiyor.

Uzaktan davulun sesi hoş gelir,yaşadığı durum çok zor onun için şu an.Emin olun kendisi de farkında ama kendisine suç bulursa telafi edebileceğini her şeyi düzeltebileceğini zannediyor.

Kafanız şiştiyse okumazsınız yorum yapmazsınız bu kadar basit.

Beni o kadar iyi anlamıssınz ki gercekten

Dimi yok gelinliğim yok veda partim yok düğün organizasyonum evim bilmemne herşey planlandııgı için ertelemek o gun mantıksız gelmıstı ama o da çözmeye çalısıyorum demeseydi kabullenirdim
Konu sahibine öncelikle teşekkür ederim güzelce son defa açıklamış kendi. Sonunda uzunca düşüncelerini yazmış.

Tamam siz de diyorsunuz artık bizden olmaz diye boşverin o zaman yolunuza bakın. Bazen doğru insanlar bile olsa yanlış zamanda denk geldiğimiz için öyle pis olaylara gireriz ki artık o insanlarla bir araya gelemeyecek duruma düşeriz. Sizde de bu olmuş. Artık bir araya gelemeyecek şeyler yaşamışsınız. O yüzden sizi hiç tanımayan yeniden sevebilecek hatta daha çok sevebilecek bir aşk yaşamaktansa, neden eski sevgiliniz geri dönsün ve bu olaylar tüm ömür boyu size bakışını aşkını değiştirsin istiyorsunuz ki. Artık eskisi gibi olmaz. Evet yüzük atmanız kötü sözler etmeniz gibi hatalarınız olmuş ama hata tek taraflı asla değildir. Onun da olmuş. Size karşı annesiyle birlik olması, maaş konusunda eziklemeleri gibi. Yapacak bir şey yok insanız, hatalarımız olur. Siz bir dahaki ilişkinizde daha anlayışlı olursunuz ve size de ılımlı yaklaşan bir erkek bulursunuz. Üzülmeyin dünyanın sonu değil. Ama böyle eskiye saplantılı kalmanız hiç normal değil. Hatalarınız için kendinizi suçladıkça her gün daha fazla üzülecek ve sonucunda hiçbir şey elde edemeyeceksiniz. Ama hatalarınızı öğrenir değiştirir ve tekrardan hayata dönerseniz çok daha mutlu bir yaşantınız olacak daha önünüze ne güzel kıymet bilen adamlar çıkar. Siz niye ısrarla ben acımda boğulacağım diyorsunuz ki? Elinizden bir şey gelse hadi deyeceğim ama artık elinizden bir şey de gelmez. Sizin acı çektiğinizi o görmüyor o şu an çoktan başka insanlara yelken açtı bile. Siz sanıyorsunuz ki ben acı çektikçe o geri dönecek. O uzakta sizin bugün ne kadar canınız sıkkındı duydu mu? Hayır. Her gün siz gördünüz aynada siz duydunuz o kızı. Yani böyle melankolik takılmanızın tek size zararı varın anlayın artık. Artık adamın umrunda değilsiniz. O yüzden kendiniz içşn kalkın toparlanın.

Beni o kadar iyi anlamıssınz ki gercekten
Size tavsiyem,boşverin.

Ben de yakın zamanda erkek arkadaşıma çok kötü davrandım kötü sözler söyledim hak etmediği halde,bir anlık sinirle ağıza alınmayacak şeyler.Bitti dedi günlerce telefonlarımı bile açmadı görmek istemedi.Hatalı olduğum için uğraştım ama yok bitti dedi.Bir gün sonra geldi uzatmadı.

Yani eğer hatalı olduğunuz için bittiğini düşünüyorsanız seven insan affetmenin bir yolunu buluyor.Daha sonra biteceğine şimdi bitmiş olur üzülmeyin,boşanmak çok daha zor.

Orası öyle tabii ki ama maalsef bizim dediklerimize hiç yanıt vermeden aynı şeyleri yazıyordu

Orası öyle tabii ki ama maalsef bizim dediklerimize hiç yanıt vermeden aynı şeyleri yazıyordu
Psikolojisi iyi değil çünkü mantıklı düşünemeyebilir kendine kalmış siz zaten tavsiye vermişsiniz,üzerine bir de buradakilerin üzmesine gerek yok bence

Ben bu ayrılık sürecimizde hatalarımızı görüp sevgimizle birbirimizi özler döner ve daha dogru adımlar atarız sanıyordum o ise daha çok uzaklastı benden bir daha dönmez kafasında bitiren erkek diyor heekes

Uzman beni ümitlendirdi net bitişlerde mutlaka geri dönüşler olur diye o yuzden bıraktım
Uzman dediğiniz falcı falan herhalde. Yok değil de hakikaten psikiyatrist falansa söyleyin yırtıp atsın o yararsız diplomayı.

Sizin iyileşmeye falan niyetiniz yok zaten. Bizim nefesimize yazık sadece.

Hakikaten gidin kul köle olun adamın kapısında, ki bence 2 3 ay sonra evlilik haberi de gelir, belki o zaman şunu demeseydim bunu yapmasaydım avuntunuzun da boş olduğunu anlarsınız.

Valla psikolog net bıtıskerde gerı donus oluyo dedı baktım hep umut verıyo bırsktım mecbur

Valla psikolog net bıtıskerde gerı donus oluyo dedı baktım hep umut verıyo bırsktım mecbur
Şimdi anladım ne demek istediğinizi, böyle "tavsiye ve umut veren" birini bırakmanız doğru olmuş. Umarım düzgün birisini bulursunuz yardım almak için.

Size naçizane, Mevlana'dan çok sevdiğim birkaç satır bırakmak isterim.

YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM

Her gün bir yerden göçmek ne iyi.
Her gün bir yere konmak ne güzel.
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.

Dünle beraber gitti, cancağızım,
Ne kadar söz varsa düne ait.
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.

Benim üslubum yüzünden kaybettim hep

Aslında o da affetti ama ertelemek istedi gözlemlemek istedi ben kabul etmeyince bitirdi

Affetti diyorsunuz ama sadece sizin hatanız olan bir durum yok ki ortada. Yanlış da olsa söylediklerinizin bir kısmı sizi öyle şeyler söylemeye o itmiş. Size güven verseymiş demezdiniz. Diğer konu düğünün ertelenmesini istemek karşı tarafın hakkı ise istememekte sizin hakkınız. Eğer niyet bitirmek değilse karşılıklı konuşulur bir anlaşmaya varılır ama karşı taraf bitirmiş. Bu ilişkinin devam etmesi için her şey karşı tarafın istediği gibi olacaksa, hep oranın aklına yatacaksa bu mantıklımı, böyle evlilik mi olur. Kölelik anlaşması yapacaktınız galiba farkında olmadan. Annesinin lafıyla hareket eden erkek kadar itici bir şey yok. Kendinize haksızlık etmeyin bulunmaz hint kumaşı değil eski nişanlınız. Gittiğiniz psikolog aklınıza yatmadıysa başkasına gidin. Çok iyi uzmanlar var eminim faydasını görürsünüz.

biraz annesinin doldurusuna gelmis gibi hissettim . 2 secenek var ya 2 ay sonra biriyle evlendigini/nisanlandigini duyarsiniz ya da pisman olup geri gelir. zamanaa birakin yipratmayin kendiniizi, evlendikten sonra olsaydi bunlar inan daha zor olurdu

biraz annesinin doldurusuna gelmis gibi hissettim . 2 secenek var ya 2 ay sonra biriyle evlendigini/nisanlandigini duyarsiniz ya da pisman olup geri gelir. zamanaa birakin yipratmayin kendiniizi, evlendikten sonra olsaydi bunlar inan daha zor olurdu
İkna oluyo gibşyken mesajla veda bile etmeden gitmesi çok üzücğ gercekten iste karakterim böyle diyeymiş mantıgına uymuyomusum

İkna oluyo gibşyken mesajla veda bile etmeden gitmesi çok üzücğ gercekten iste karakterim böyle diyeymiş mantıgına uymuyomusum
keske bir yüz yüze konusabilseydin. en azindan icinde keske kalmazdi. ama sakin zorlama da zorla güzellik olmuyor. suan ne hissettigin icinde neler döndügünü bi kendin bilirsin o yüzden yine kendine iyi gelcek kisi sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…