- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Dimi yok gelinliğim yok veda partim yok düğün organizasyonum evim bilmemne herşey planlandııgı için ertelemek o gun mantıksız gelmıstı ama o da çözmeye çalısıyorum demeseydi kabullenirdimKızsal hırslar değil o kendi hırsınız
Beni o kadar iyi anlamıssınz ki gercektenKıza neden yükleniyorsunuz anlamıyorum yok kafamızı şişirdin yeter falan,kimse size zorla okuyun yorum yapın demiyor.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir,yaşadığı durum çok zor onun için şu an.Emin olun kendisi de farkında ama kendisine suç bulursa telafi edebileceğini her şeyi düzeltebileceğini zannediyor.
Kafanız şiştiyse okumazsınız yorum yapmazsınız bu kadar basit.
Konu sahibine öncelikle teşekkür ederim güzelce son defa açıklamış kendi. Sonunda uzunca düşüncelerini yazmış.Dimi yok gelinliğim yok veda partim yok düğün organizasyonum evim bilmemne herşey planlandııgı için ertelemek o gun mantıksız gelmıstı ama o da çözmeye çalısıyorum demeseydi kabullenirdim
Size tavsiyem,boşverin.Beni o kadar iyi anlamıssınz ki gercekten
Orası öyle tabii ki ama maalsef bizim dediklerimize hiç yanıt vermeden aynı şeyleri yazıyorduKıza neden yükleniyorsunuz anlamıyorum yok kafamızı şişirdin yeter falan,kimse size zorla okuyun yorum yapın demiyor.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir,yaşadığı durum çok zor onun için şu an.Emin olun kendisi de farkında ama kendisine suç bulursa telafi edebileceğini her şeyi düzeltebileceğini zannediyor.
Kafanız şiştiyse okumazsınız yorum yapmazsınız bu kadar basit.
Psikolojisi iyi değil çünkü mantıklı düşünemeyebilir kendine kalmış siz zaten tavsiye vermişsiniz,üzerine bir de buradakilerin üzmesine gerek yok benceOrası öyle tabii ki ama maalsef bizim dediklerimize hiç yanıt vermeden aynı şeyleri yazıyordu
Uzman dediğiniz falcı falan herhalde. Yok değil de hakikaten psikiyatrist falansa söyleyin yırtıp atsın o yararsız diplomayı.Uzman beni ümitlendirdi net bitişlerde mutlaka geri dönüşler olur diye o yuzden bıraktım
Valla psikolog net bıtıskerde gerı donus oluyo dedı baktım hep umut verıyo bırsktım mecburUzman dediğiniz falcı falan herhalde. Yok değil de hakikaten psikiyatrist falansa söyleyin yırtıp atsın o yararsız diplomayı.
Sizin iyileşmeye falan niyetiniz yok zaten. Bizim nefesimize yazık sadece.
Hakikaten gidin kul köle olun adamın kapısında, ki bence 2 3 ay sonra evlilik haberi de gelir, belki o zaman şunu demeseydim bunu yapmasaydım avuntunuzun da boş olduğunu anlarsınız.
Şimdi anladım ne demek istediğinizi, böyle "tavsiye ve umut veren" birini bırakmanız doğru olmuş. Umarım düzgün birisini bulursunuz yardım almak için.Valla psikolog net bıtıskerde gerı donus oluyo dedı baktım hep umut verıyo bırsktım mecbur
Benim üslubum yüzünden kaybettim hepŞimdi anladım ne demek istediğinizi, böyle "tavsiye ve umut veren" birini bırakmanız doğru olmuş. Umarım düzgün birisini bulursunuz yardım almak için.
Size naçizane, Mevlana'dan çok sevdiğim birkaç satır bırakmak isterim.
YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM
Her gün bir yerden göçmek ne iyi.
Her gün bir yere konmak ne güzel.
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.
Dünle beraber gitti, cancağızım,
Ne kadar söz varsa düne ait.
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Aslında o da affetti ama ertelemek istedi gözlemlemek istedi ben kabul etmeyince bitirdiSize tavsiyem,boşverin.
Ben de yakın zamanda erkek arkadaşıma çok kötü davrandım kötü sözler söyledim hak etmediği halde,bir anlık sinirle ağıza alınmayacak şeyler.Bitti dedi günlerce telefonlarımı bile açmadı görmek istemedi.Hatalı olduğum için uğraştım ama yok bitti dedi.Bir gün sonra geldi uzatmadı.
Yani eğer hatalı olduğunuz için bittiğini düşünüyorsanız seven insan affetmenin bir yolunu buluyor.Daha sonra biteceğine şimdi bitmiş olur üzülmeyin,boşanmak çok daha zor.
İkna oluyo gibşyken mesajla veda bile etmeden gitmesi çok üzücğ gercekten iste karakterim böyle diyeymiş mantıgına uymuyomusumbiraz annesinin doldurusuna gelmis gibi hissettim . 2 secenek var ya 2 ay sonra biriyle evlendigini/nisanlandigini duyarsiniz ya da pisman olup geri gelir. zamanaa birakin yipratmayin kendiniizi, evlendikten sonra olsaydi bunlar inan daha zor olurdu
keske bir yüz yüze konusabilseydin. en azindan icinde keske kalmazdi. ama sakin zorlama da zorla güzellik olmuyor. suan ne hissettigin icinde neler döndügünü bi kendin bilirsin o yüzden yine kendine iyi gelcek kisi sensinİkna oluyo gibşyken mesajla veda bile etmeden gitmesi çok üzücğ gercekten iste karakterim böyle diyeymiş mantıgına uymuyomusum
Hiç yüz yüze konuşmadınız mı?Bide direkt mesaj atar atmaz instagramdan çıkarması netflixten çkkarması üzücü gercekten çok cocukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?