düğüne 23 gün kala nişanım bitiyor

ya çok üstüne düşmüşsün anladığım kadarıyla yada çok fevri davranmışsın.ne bitti de nede mesajlarla boğ.sadece mesafeli dur şu aralar

ya bizde nişanlılık döneminde eşimin ailesinin durumu kötü olduğu için çok zor sürekli ev kurma para harcamayla geçti haliyle gerçekten çok stresliydi. şu zamana kadarki birlikteliğimiz boyunca en büyük kavgaları nişanlıyken evlilik hazırlıklarında yapmışızdır. evlendik bi dahada kavga gürültü olmadı kaydirigubbakcemile3 ama şunu keşfetmiştik iki tarafta çok stresli oluyor anneler babalr sürekli bişeyler söylüyor senin annen beyaz olsun diyor onun annesi siyah olsun diyor arada kalan siz oluyorsunuz falan bazen söylüyorsunuz bazen bişey demiyorsunuz ama sürekli köprü vazifesi görmekten bunalıyorsunuz.

biz evliliğimize son 3 ya falan kalmıştı her günümüz dolu geçiyordu yetiştirmeye çalışıyorduk ama ona rağmen 2 haftada bir falan hiç bir iş yapmıyorduk kendimize ayırıyorduk. nişanlanmadan önce ne yapıoduysak nereye gidiyoduysak aynı şekilde bi kafa dişnlendiriyorduk. düdğün hazırlıklarından konuşmuyorduk. evet biz evleniyoruz artık senin yanında uyucam sana kendi ellerimle yemekler hazırlayacam falan bunların muhabbetini edip hayatın tadını çıkarmaya şarj olmaya çalışıorduk. nitekimde işe yarıyordu.

ve tabi aileleri çok dinlememek lazım sen ve eşin ortak olarak ne istiyorsanız kendi anne babanıza da onu söyleyin biz bunu istiyoruz bu olacak derseniz aileleri karşı karşıa getirmemiş olur böylelilkle aranızda da huzursuzluk çıkartmamış olursunuz. dile bişey dökmez nişanlınız ama içten içe dolar çünkü.

bende stresliydim fevri davrandığım zamanlar oldu ama üstüme çok geldi sabrım taştı hiç bu kadar kavga etmemiştik neyse artık bi önemi yok zaten artık bundan sonra hayatıma nasıl yön vericem o önemli

Canım bu kadar yıl ve emek bence bir anda bitmemeli.
Düğün stresi var zaten ortada, birbirinize gurur kırıcı sözler sarfetmediyseniz bence sorun yok.
Çünkü insan stresli anında gerçek yüzünü gösterir, anladığım kadarıyla sizin tek sorununuz maddiyat.
Erkekler borç ödemekten korkarlar, bu bir gerçek, o nedenle sıkıntı yapmış olabilir.
Bence bitirmeden önce bir araya gelip konuşun, gerçekten ayrılmak çözümmü? bunu düşünün.
Bitti demek kolaydır ama onu unutamama detayınıda düşünmek lazım, he tabi evlendikten sonra da böyle devam eder diyorsan, bir yerde dur demelisin.
Pazar gününe kadar görüşmemek iyi olur kanımca kendinizi sorgulayabilirsiniz.
Ama eksileri bir yana artıları bir yana koyarak düşün.
Buraya kadar gelmişsiniz, bir anda söküp atmak kolay değil, hiç kimse 4*4'lük değildir, muhakkak onunda seninde hatalarınız vardır.
Bir başkası olsa sanki sorun yaşamayacakmısınız?
Sevginize yazık etmeyin derim, tabi nişanlın ne düşünüyor bilmiyorum ama biraz zaman verin kendinize...

Düğün yaklaştıkça hemen hemen her evlenen çiftler arasında gerginlik olduğunu çok duydum. Hatta sizin gibi büyük kavga edenleride. Annem evlenecek çiftlerin arasına tam düğün zamanı şeytan girermiş der. Yani insana bir vesvese veya bir huzursuzluk olabilir. Önemli olan bu durumu çabuk atlatmanız. İlerde yaptığınız şeyden pişman olmakta var. Tamam diyelim bitti herşey, ya sonrası, pişman olursanız..O yüzden acele karar vermeyin, sakinleşin ve bekleyin..

Neden gururun incinsin ki ne güzel bak çeyizin hazır herseyin hazır hepimiz çeyiz yapıyoruz bence da zorlama bir evlendi ayrıldı denilmesi var bi de nişanlısından ayrıldı yine de sen bilirsin herseyin hayırlısı

maddi şeyler çözümlendi toru topu 600 lira borcumuz kalıcaktı düşünün o kadar az.ayrılmak çözüm mü bilmiorum tabiki üzgünlükler olucak bi süre üzerimden atamıycam sevgimide emeğimede yazık oldu ailemide üzdüm ama böyle olacağını bilemezdim gerçekten şeytan girdi aramıza...

Neden herşey bitmiş gibi yazıyorsun?
Cidden kızıyorum bu durumlara, sana bişey söyliyeyimmi, biz nişanlımla zaman zaman tartışıyoruz.
Ve son tartışmamızda ben resti çekmiştim, hatta bitti gözüyle bakıyordum ve onunda bitirdiği için aramadığını düşünüyordum.
Oysaki durum çok daha farklıymış, hatasını anlamış ve çözümledikten sonra aramayı düşünüyormuş ve bu olay bize ders oldu.
Onun yokluğunun ne kadar zor olacağını farkettim, o da aynı şekilde hatta ayrılığı biran bile düşünmemiş, oysaki ben ne komplo teorilerileri kurmuştum.
Yani erkekler biraz ilginçtir, bazen yüzüne bakmadan anlayamazsın ne demek istediğini...
Biraz zaman tanı hemen bitirme, iyi düşün, sonra pişman olma ihtimalini düşün lütfen, ben kimseye kolay kolay yorum yazmam ama anlattıklarına bakarak sizin probleminizin sadece evlilik stresi olduğunu görüyorum...

bundan sonra parmağımı bile kıpırdatmam kısmet böyleymiş ...

çok üzüldüm sizin için ama hakkınızda herşeyin hayırlısı mutlaka çok zor bir dönem ama inş hakkınızda hayırlsı neyse o olur

yardımların için çok sağol iyi niyetli şeyler yazmışsın bende evlilik stresi dedim ama artık öyle düşünmüyorum biz fazla tartışmazdık tartışsakda barışırdık durum farklı bu kez o böyle sorumsuzca ve düşüncesizce davranıyorsa bende bundan sonra çaba göstermem çünkü beni bitirdi...

Öncelikle Allah yardımcın olsun.

Bu noktaya gelene kadar çok şey yaşanmıştır, senin de hataların vardır mutlaka, herkes gibi... Ama ne olursa olsun, ben oynamıyorum küstüm modu çok yanlış, sorumsuzca bir davranış.. ona ters gelen davranışların vardıysa, bu kadar yıl birliktelik yaşamışsınız, bu kadar hazırlıklar yapılmış, umutlar bağlanmış, gelecek planlamış da şimdi mi dank etmiş kafasına.

inşallah en kısa sürede çok çok pişman olup kapına gelir, ben de nişanlıyım umutların hayallerin neler tahmin edebiliyorum. umarım bunların hepsi en güzel şekilde gerçekleşir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

benim kabullenemediğimde bu durdu durdu günler kala böyle bişey yaptı HATALARIM OLMUŞ OLABİLİR ama bu reddeye gelecek kadar büyük hatalar deil herkesin yaşadığı şeylerdi kendime yediremiyorum ailemede mahçup oldum onlarıda üzdüm bi daha kimseye güvenmem...

arkadasım böyle diyen adamdan ilerde hiç fayda gelmez sana bırak gıtsın benım tanıdıklarımdan bırnın kına gecesı bitti bırıde düğün günü böyle olması daha kötü bende söz attım allah ıyılerle karsılastırsın depresyon falan degıl bence bunun altında baska bır sey var

banada altında başka bişey var gibi gelmeye başladı dediğin gibi düğün günü biterse daha yıkıcı olur

çok zor bir durum allah yardımcınız olsun. nişanlınızın nedenlerini bilemiyorum ayrılmak için. acaba nişan döneminde aileniz yada siz çok istektemi bulundunuz? bir iki yerde çok şey istemediğinizi yazmışsınız ama bu çok şey göreceli bir kavram bence. sanki bu istekler yüzünden bıkmış sıkılmış gibi hissettim ben nişanlınızı. umarım düzelir bir an önce sevginiz galip gelir.

evimizde kullanacağımız koltuk tv halı vs den başka bişey istenmedi ailemde yatak odamızı alıcaktı

canım ben nişanlılık döneminde çoğu şeye göz yumdum, problem yapmadım tatsizlık olmasın diye, ama olmadı, evliliğim 2,5 yıl sürdü, boşanma aşamasındayız şu an. Bence sırf hazırlıklar yapıldı diye evliliğini aceleye getirme, iyice düşün nişanlını tanımaya çalış, ertelenirse insanlar ne der diye düşünme sakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…