bende kararımı verdim az çok ama gururuma dokunuyor sorumluluk alamayacaksa neden işi bu reddeye getirdi çeyizlerim herşeyim salonun ortasında bazıları mağzalarda kaldı içinde bulunduğum durum çok zor sevdiğim güvendiğim insan bana bunu yaptı...
Neden gururun incinsin ki ne güzel bak çeyizin hazır herseyin hazır hepimiz çeyiz yapıyoruz bence da zorlama bir evlendi ayrıldı denilmesi var bi de nişanlısından ayrıldı yine de sen bilirsin herseyin hayırlısı
yardımların için çok sağol iyi niyetli şeyler yazmışsın bende evlilik stresi dedim ama artık öyle düşünmüyorum biz fazla tartışmazdık tartışsakda barışırdık durum farklı bu kez o böyle sorumsuzca ve düşüncesizce davranıyorsa bende bundan sonra çaba göstermem çünkü beni bitirdi...Neden herşey bitmiş gibi yazıyorsun?
Cidden kızıyorum bu durumlara, sana bişey söyliyeyimmi, biz nişanlımla zaman zaman tartışıyoruz.
Ve son tartışmamızda ben resti çekmiştim, hatta bitti gözüyle bakıyordum ve onunda bitirdiği için aramadığını düşünüyordum.
Oysaki durum çok daha farklıymış, hatasını anlamış ve çözümledikten sonra aramayı düşünüyormuş ve bu olay bize ders oldu.
Onun yokluğunun ne kadar zor olacağını farkettim, o da aynı şekilde hatta ayrılığı biran bile düşünmemiş, oysaki ben ne komplo teorilerileri kurmuştum.
Yani erkekler biraz ilginçtir, bazen yüzüne bakmadan anlayamazsın ne demek istediğini...
Biraz zaman tanı hemen bitirme, iyi düşün, sonra pişman olma ihtimalini düşün lütfen, ben kimseye kolay kolay yorum yazmam ama anlattıklarına bakarak sizin probleminizin sadece evlilik stresi olduğunu görüyorum...
amin sağol..çok üzüldüm sizin için ama hakkınızda herşeyin hayırlısı mutlaka çok zor bir dönem ama inş hakkınızda hayırlsı neyse o olur
Öncelikle Allah yardımcın olsun.
Bu noktaya gelene kadar çok şey yaşanmıştır, senin de hataların vardır mutlaka, herkes gibi... Ama ne olursa olsun, ben oynamıyorum küstüm modu çok yanlış, sorumsuzca bir davranış.. ona ters gelen davranışların vardıysa, bu kadar yıl birliktelik yaşamışsınız, bu kadar hazırlıklar yapılmış, umutlar bağlanmış, gelecek planlamış da şimdi mi dank etmiş kafasına.
inşallah en kısa sürede çok çok pişman olup kapına gelir, ben de nişanlıyım umutların hayallerin neler tahmin edebiliyorum. umarım bunların hepsi en güzel şekilde gerçekleşir. Güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?