kararımı verdim gibi ama pişman olmaktan korkuuyorum ilerde başkasıyla mutlu olabilirmiyim diyeGeriye dönüp baktığında pişman olmayacağın derecede bir karar ver senin kararın olsun başkaların değil buna dikkat et
sende çok sıkıntılar çekmişsin umarım şimdi mutlusundur.biz pazar gününe kadar bekliyecektik arayıp görüşmeyecektim nişanlım öğlen aradı buluşalım dedi konuştuk ama kafam o kadar bunalmışki halen karışıkcanım başta olumlu telkinlerde bulunmuştum,çünki ben de çok şey yaşadım ve herşeyin göründüğü gibi olmadığını sonradan farkettim.
çok güzel başlayan nişan durumumuz düğüne 1 ay kala eşimin iş yerinin yanmasıyla kabus dolu günlere merhaba dedi.
eşim ailesinin yanına döndü,annem habersizdi yangından(üzülür diye söylmemiştim ki sonra çok pişman oldum((( )
memleketinde iş arıyordu aynı zamanda.
ama biz bilmiyoruz çabalarını,sıkıntılarını.
annem,özellikle çok kızıyordu''iş aramıyor,kaçtı oraya diye''
bayramlarda ailesi yine gelirdi ama o bindebir arardı,ben de konuşmazdım.
bu arada buraya gelip çalışmaya başladım.
otobüsde gelinceye kadar ağlamıştım,ben evimden böyle kırık,dökük çıkmayı hayal etmemiştim.
bir bayram abisi ve annesi geldiğinde ben bitirdim artık ve çok kararlı,çok öfkeliydim.
doğru bir karar verdiğime adım gibi emindim.
onlar gittiler,ertesi gün ben işe,istanbula döndüm.
bu kararım beni rahatlatmıştı.
sonra annem aradı ne konuştu hatırlamıyorum ama bu işin bitmesini istemediğini anladım.
ne yaptı ne etti kafamı karıştırdı ve ben nişanlıyken (bozuk olduğumuzda) hiç aramadığım nişanlımı aradım.
normalde böyle bir şeyi asla yapmayan ,taviz vermeyen ben o gün onu kaybetmek istemediğimi farkettim.:gitme:
hala ben bile kendimi anlamış değilim.:bbo:
aylardır görüşmüyorduk,önce soğuk başladı konuşmamız.
sonra buraya geleceğini söyledi.
ben de neden gelecekmişsin dedim,seni özlemiş olamaz mıyım ,yüzünü görmek istiyorum deyince hala beni sevdiğini anladım.
yaşadığımız tüm olumsuzlukları unuttuk ve o yaz evlendik.
iyi ki evlenmişim diyorum.
tatlım belki karışık anlattım bilemiyorum ama eşim benim için sözlenmeden önce de sonra da çok çaba sarfetti.
aşık değildim ama onun beni gerçekten hakettiğini görünce evet demiştim.
hem biz hem aileler çok güzel bir dönem yaşarken şeytan bir anda alt üst etti ve onca sıkıntıyı yaşadık.
insanların nazarı da maalesef çok etkili.
ben nişanlandığımda bana imrenen konuşan insanlar evlendi,çocukları oldu ben hala sıkıntılarımla boğuşur vaziyetteydim.
velhasılı koskoca bir sevgi bir kelimeyle yok olacak bir şey değil ve kaybolmamalı.
1 yıl istedi eşim,3 yıl nişanlı kaldık ve 10 yıldır evliyiz.
onca sıkıntı sadece şimdi birbirimizin kıymetini daha çok farketmemizi sağlıyor.
belki Allah sabretmeyi öğrenmemiz için bunları yaşattı diyorum.
arada birbirimizi yiyoruz ama o da her evde olur.
sanırım korkuları varönceki konularındanda hatırlıyorum sanki seni bence çok iyi düşün nişanlın sanırım sorumluluk almaktan korkuyor
iyi sayılırım kafam halen bulanık öğlen aradı buluşalım diye gittim konuştuk olumlu geçti sayılır sizce ne yapmalıyım???nasılsın canım kendini toparladınmı?haber var mı bizimle de paylaş olursa kendine ii bak
peki ne dedi nişanlınız yani gerekçesi neymiş bir açıklama yapmıştır mutlakasende çok sıkıntılar çekmişsin umarım şimdi mutlusundur.biz pazar gününe kadar bekliyecektik arayıp görüşmeyecektim nişanlım öğlen aradı buluşalım dedi konuştuk ama kafam o kadar bunalmışki halen karışık
aramızdaki tartışma ve kırgınlıkllardan kafası bunalmış gerekçesi bupeki ne dedi nişanlınız yani gerekçesi neymiş bir açıklama yapmıştır mutlaka
karraımı olumlu yönde verdim sewgim var çünkü ona karşı destekleriniz için tşkcanim konunu takip ediyorum....konusmanin olumlu gectigine cok sevindim...icin sana ne diyosa onu yap...seviyosan evlen derim
ewet zaman daraldı kararımızı verdik inşallah bi daha olumsuz durum yaşamayız yani düğüne günler kala...:)o zaman yandım demektirŞuan nasılsın? neye karar verdin canım, zaman gitgid daralıyor, nışanlınla konuşmuşsun, ne hissediyorsun peki?
çook sağol inşallah iyikiki derim tek dileğim bu:)Bence doğru olanı yaptın yıllardır sevgili idin bir şikayetin yoktu,şu son zamanlar düğüne yakın aranız bozuldu demek ki düğün stresi,inşallah iyiki evlenmişim dediğini de okuruz burdan
amin tşk ederim:)inşallah mutlu olursun...düğün öncesi yaşanır böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?