- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
amin çok sağolHakkında her daim hayırlısı olsun canım.
mutlu musun şu an?Aynı şeyleri yaşamışız.:çok üzgünüm:
bende öyle dimdik bi şekilde karşısına çıkmak istiyorum zaten ağlamadım ağlamıycamda artık ne olcaksa olcak önerilerin için çoook sağoleger ararsa da seni sessiz sakin bir mekana gidin ve enine boyuna her durumu konusun ama kararlı oldugunu ona bildir sakın aciz ona muhtaç birisi gibi davranma sakın aglama erkeklerin en nefret ettigi model aglayan kızlardır çok güçlü dur karsısında ve ona da gelecegininin sadece evlenmek değil okulunu bitirip çalışmak oldugunu belirt kendi ayakların üzerinde durmak istedigini belirt benim arkadasımın esi nişanlıyken kızı işten çıkardı kızın çok iyi işi vardı çık ben sana bakarım dedi ama su anda evliler ve kız çalışıyor hayatın ne olacagı hiç belli olmaz meslegini eline al ve calış senin de bir gelecegin olacagını bilsin
önceden hiç kavga etmezzdik bilmiorum ne oldu?ama bitio gibi yarın gelinlik provası vardı ama ben gelinlikçiyi arayıp durumu söyliycemEvlilik öncesi bu tarz sIkIntilar yasanmasi normal.
Stresli olmakta cok normal.
Bence nisanlini karsina al güzelce konus.
Bende stresliyim, bende elimin tersiyle herseyi itip gidebilirim ama yapmiyorum cünkü sadece stresden dolayi böyleyiz evlenince gececek felan diyebilirsin.
Dügüne kalmis 25 gün, bu tarz sIkIntilar yüzünden geri dönmek olmaz bence, ki aranizda bi sorun yok anladigim kadari ile, evlilik stresi sadece.
önceden hiç kavga etmezzdik bilmiorum ne oldu?ama bitio gibi yarın gelinlik provası vardı ama ben gelinlikçiyi arayıp durumu söyliycem
Katılıyorum...Yine yaziyorum, yazik etmeyin bence.
O aramiyorsa sen ara.
Sonucta sana küfretmemis, seni dövmemis, sana kabalik yapmamis.
2 yil nisanli duran, ve hatta seninle daha öncedende gecmisi olan bir adam dururda 25 gün kala durduk yere dügünü ertelesek mi, der mi?
Belliki bunalimda, stresli, ne yaptigini bilmiyor.
Bak bende nisanliyim, evlilige az kaldi, ve acaip stresliyiz. Eskiden nisanlimla ilgili gözüme batmayan seyler simdi o kadar batiyorki. Sonra düsünüyorum aslinda hic birsey yok sorun olarak. Aynen oda benim bazi davranislarima sinir oluyor bu aralar, oysa ben eskidende böyleydim.
Anlatabildim mi canim?
Ara ve konus. Normalde ben hep erkeklerin aramasi gerekir diye düsünürüm (eger kiz gercekten hatali degilse), ama su an hatali veya hatasiz degil kimse, stres ve bunalim insani pisman edebiliyor, eger bu konusmayi yapmazsan pisman olabilirsin, ve nisanlindan stresden dolayi ayrilmak istedigine pisman olabilir. Arayip konusmalisin.
bilmiorum herkesin görüşü farklı farklıYine yaziyorum, yazik etmeyin bence.
O aramiyorsa sen ara.
Sonucta sana küfretmemis, seni dövmemis, sana kabalik yapmamis.
2 yil nisanli duran, ve hatta seninle daha öncedende gecmisi olan bir adam dururda 25 gün kala durduk yere dügünü ertelesek mi, der mi?
Belliki bunalimda, stresli, ne yaptigini bilmiyor.
Bak bende nisanliyim, evlilige az kaldi, ve acaip stresliyiz. Eskiden nisanlimla ilgili gözüme batmayan seyler simdi o kadar batiyorki. Sonra düsünüyorum aslinda hic birsey yok sorun olarak. Aynen oda benim bazi davranislarima sinir oluyor bu aralar, oysa ben eskidende böyleydim.
Anlatabildim mi canim?
Ara ve konus. Normalde ben hep erkeklerin aramasi gerekir diye düsünürüm (eger kiz gercekten hatali degilse), ama su an hatali veya hatasiz degil kimse, stres ve bunalim insani pisman edebiliyor, eger bu konusmayi yapmazsan pisman olabilirsin, ve nisanlindan stresden dolayi ayrilmak istedigine pisman olabilir. Arayip konusmalisin.
canım sen yapıcı olmamdan yanasın anlaşılan ama ben olumsuzluğa sürekleniorumGelinlikciyi aramadan önce nisanlini ara canim.. Bak pisman olursun ara.
Konusmak istedigini söyle. Karari ayniysa sen elinden geleni yapmis olursun, ve o ilerde zaten cok ah vah eder. Ama bence karari degisecek, gercegi görecek. Zaten gercekten ayrilmak istemiyor, sen acmissin ayrilik lafini, o sadece ertelesekmi acaba demis. O anda sen sakin olup, konusalim neden böyle düsünüyorsun deseydin buralara kadar gelmezdi belki.
Ara canim, gec kalma.
bilemiorumkiKararsızlık çok kötüdür evlenmek çocuk oyunu değil şu evlilik programlarında ne kadar çok gencecik ayrılmış hoş güzel bayanlar var arkanda baban var bu sevindirici tam olarak ne istediğini bil
o halde ona olan sevginden ben şüphe duyuyorum deli gibi aşık ve seven biri ne istediğini bilirbilemiorumki
biliorum canım allah razı olsun çok yardımcı oluosun beni yalnız bırakmayın....bende aramayı düşünmüorum babamda bekle dedi şimdilik bu durumİnan empati kuruyorum 2 gündür derdine ortak oldum her yazısmayı okuyorum elimden geldigince fikirlerini söylüyorum ama bence arama en azından haftasonuna 1 gün kaldı arama kayınbaban da aynısını demiş bırak o seni arasın sonuçta kendini geriye çeken o erteleyim diyen de o araması gerekn kişinin de o oldugunu düşünüyorum allah korusun yarın bir gün beni sen aradın sen istedin gelmemi demeyecegi ne malum erkekler çok saf çünkü her seye kanıyorlar
çok geçmiş olsun....
bence o arasın sen ara hiç farketmez önemli olan herşeyi bi kenara itip senin ne düşündüğündür...
sen eğer gerçekten nişanlını seviyorsan ve gerçekten evlenmek istiyosan ,en azından olgunluk edip eşini ara veya mesaj yolla ısrarcı olma ama en azından ilşkinizin 2 kelime edecek hatrı oldunu düşünüyorum kaçarak bi yere varılmaz..ara ve artık düğün tarihinin yaklaştığını ve bi karar vermeniz gerektiğini söyle karşılıklı konuşun olaylar çözülüyosa evlenin.....
ama yok hala çözemediğiniz içinize sinmeyen durumlar varsa o olmadan daha mutlu olacağını düşünüyosan senin için vazgeçilmez biri değil ise..ayrılın inan ki ilerde ayrılık olursa çok daha yıkıcı olur..
hakkında hayırlısı olsun canım
ama bence çocukluk edip aramasını bekleme en azından konuş ve bu işi çöz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?