Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

tatlım bak bu adam değişmeyecek, aksine daha da kötüleşecek.. bunu bil.. bunu bilerek kabul edebiliyorsan ne ala.. ha artık şu da bir gerçek, olan olmuş, resmi nikahınız kıyılmış, bu süreden sonra geri dönüş çooookk zor..

Cok zor diye dusunuldugu icin sozluyken, nisanliyken veya nikaha yakinken millet ayrilamiyor ve bosanmak cok cok daha zor oluyor sonradan..

Cok zor diye dusunuldugu icin sozluyken, nisanliyken veya nikaha yakinken millet ayrilamiyor ve bosanmak cok cok daha zor oluyor sonradan..
tabi ki o da var, şu anda ben o bahsettiğiniz durumu birebir yaşamaktayım.. ama şu noktada ayrılırsa da bu sefer içinde kalacak, devam etseydim iyi mi olacaktı belki diye düşünecek..

Ufacık şeyler için adam şimdiden gözdağına başlamış...

Aileler arası iletişim sıfır, Adam desen adam demeye bin şahit gerek eee heves ettiğim şeylere de gözünü dikiyorsa bu heriften bir cacık olmaz...

Ayrılsan kimse sana acıyarak bakmaz emin ol, ben olsam "helal olsun bile bile kendini yakmamış resti çekmiş" diye düşünürdüm...

tabi ki o da var, şu anda ben o bahsettiğiniz durumu birebir yaşamaktayım.. ama şu noktada ayrılırsa da bu sefer içinde kalacak, devam etseydim iyi mi olacaktı belki diye düşünecek..
Iyi olmayacagi oyle bariz ki.. Yoksa gercekten ben de hic merakli degilim "ayril" demeye..
Inanmak isteyecek geri donus zor geldigi icin, belki de inanacak.. Ama keske cesur davransa..

"Eş değişir, anne baba değişmez" Bu söz çok kırıcı, çok incitici bir söz. Bu zihniyetteki bir adamla kesinlikle evlenme.
Kaç, kurtul...Bu cümleyi kurarken seni ne kadar kıracağını, inciteceğini bile düşünmemiş. Şimdi böyleyse, düğünden sonrasını düşünemiyorum bile... Ve emin ol evlendikten sonra boşanmak çok çok daha zor olacak. Bu şekilde düğünden dönmüş biri olacaksın. Ben nişanlanacağım gün ayrılmıştım sözlümden. Şimdi Allah kurtarmış beni diyorum... Emin ol yıllar sonra sen de aynı cümleleri kuracaksın...

Bu insanlar neden yaptıklarını göremez hiç anlamam benim kaynanamgilde hiçbir adeti bilmedi bizde yok dedi şimdi kızının kızına kırk uçurmadan altı ay kınasına kadar herşeyi yaptılar.Onları tanıyıp alışverişlerdeki tavırları gördükçe uzaklaştım ki ilkgünden beri sıkı fıkı değildim hiç onlarla sen bozmasanda onlar bozmak için ellerinden geleni yapacaklar sanırım bizde düğüne beş gün kala kapıya dayandılar ayrılın diye kına günü eşimi reddettiler 3 ayda bizi onlara değişmişmiş düğün oldu bir sene geçti sesler kesildi sizde nasıl olur bilmiyorum.

İleride boşanabiliriz düşüncesi olan biriyle lütfen evlenme. Kimse boşanmak için evlenmez. Hadi ailesi sorun yaratsa nişanlın yuvamızı kuralım seni bırakmam dese bir nebze. Ama değişen nişanlın... Ortada çok büyük bir aşk bir tutku yok demek ki... Ne mantıksız ya, durduk yere göz dağı vermiş resmen... Tamam aile değişmez ama eş değişir demek çok yanlış. Baban ayrılma diyormuş ama bak annen kardeşlerin yanında. İstersen şöyle yap, ailen onun ailesini davet etsin konuşmak için, aile içinde bu konuyu konuşun. Arayıp sorma mevzusu ya da saygısızlığın mı olmuş ki böyle göz dağı verme ihtiyacı olmuş, baban konuşsun. Ama konuşmayı yaparken ayrılma ihtimalini de unutma. Esas o zaman insanların gerçek yüzünü görürsün. Yok kızım kurun yuvanızı sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz mu diyecekler yoksa tartışmamı çıkaracaklar...

Diğer seçenek herşeyi kabul edip evlen...

Şunu asla unutma... Tayin nikah insanların duyması senin hayatından daha değerli değil, bir kere dünyaya geliyoruz... Evlenip boşanmaktansa, ayrılıp yoluna bakarsın... Ayrılmayacaksan bile ailen yanında olduğunu diğer tarafta hissettirin. Bak bu çok önemli.

Çok net soyluyorum ayrıl!
Aynı hikayeye sahip iki kişi tanıyorum ikiside ayrıldı.hayatını karartma derim boşanma süreci cok zor sancılı bi surec heleki işin içinde cocuk varsa..

Keske nikah olmadan once ayrilsaydin ama icine sinmiyorsa ayril sonucta bir omur gecireceksin hakkinda hayirlisi olsun

Sana söylediklerini aynı sertlikle ona söyleseydin keşke bakalım onun tepkisi ne oluyordu? Sen il içi mi istedin il dışı mı eş durumumu. Eş durumunu bilmiyorum ama eğer il içi tayin istediysen seneye il dışı yazar gidersin. En kötü üç sene sonra gidersin. Oradaki insanlar geçici önemli olan senin ne hissettiğin. İçime sinmiyor ki konu açmışsın. Ayrıl derim ben.

Icine sinmiyorsa evlenme. Bu senin hayatin. Baskalarinin ne dedigini bosver. Sen yuvanda mutsuzken onlarin umurunda olmayacak ama.

Konunun tamamını okumadım, ilk yazdığınıza bakarak yazıyorum.

Bence söylediğinde bir abes yok, ben de aynı fikirdeyim çünkü, eş bulunur aile bulunmaz. Burda da biz kadınlar olarak aynısını söylüyoruz zaten forumda. Ancak bunu başta "kadın kısmını baştan sıkı tutucaksın" tavrıyla söylemiş gibi duruyor. O yüzden itici evet, ama daha başlamadan evliliği bitirmek için yeterli değil. Ayrıca ailenizi aramaması da büyük bir mesele değil bence, dünürcülük yapan kaç aile var Türkiye'de sonuçta? Panikle hareket etmeyin derim.

Bu senin hayatın o ne demiş , bu ne demiş , çevre öğrenmiş hiç bir önemi yok . Akşam otur iyi düşün eline bir kalem kağıt al bir tarafa evlenirsen olumluları , diğer tarafa olumsuzları yaz . Bak bakalım hangisi daha ağır basacak . Hakkında hayırlısı olsun.

benim ne saygisizligimi gördün bende herşey karsiliklidir,senin ailen iyi olursa başım üstüne taşırım he yok degilse sende benden aksini beklersen,ben değil kimse cekemez o zamn seni boşarim elamlem ne der umrumda olmaz de.
Senin ailene yakın oturcaksin ya ailesi fiştekliyordur.

Ben de nikah yapmistim dugun beklerken ayrildim,iyi ki de ayrilmisim. Konu ayni degildi ama bizim de ev,esya, salon bilmem ne hepsi hazirdi,herkes biliyordu isyerim,cevrem,ailem. Hic umrumda olmadi. Hayat benim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…