- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
Cok zor diye dusunuldugu icin sozluyken, nisanliyken veya nikaha yakinken millet ayrilamiyor ve bosanmak cok cok daha zor oluyor sonradan..tatlım bak bu adam değişmeyecek, aksine daha da kötüleşecek.. bunu bil.. bunu bilerek kabul edebiliyorsan ne ala.. ha artık şu da bir gerçek, olan olmuş, resmi nikahınız kıyılmış, bu süreden sonra geri dönüş çooookk zor..
tabi ki o da var, şu anda ben o bahsettiğiniz durumu birebir yaşamaktayım.. ama şu noktada ayrılırsa da bu sefer içinde kalacak, devam etseydim iyi mi olacaktı belki diye düşünecek..Cok zor diye dusunuldugu icin sozluyken, nisanliyken veya nikaha yakinken millet ayrilamiyor ve bosanmak cok cok daha zor oluyor sonradan..
Iyi olmayacagi oyle bariz ki.. Yoksa gercekten ben de hic merakli degilim "ayril" demeye..tabi ki o da var, şu anda ben o bahsettiğiniz durumu birebir yaşamaktayım.. ama şu noktada ayrılırsa da bu sefer içinde kalacak, devam etseydim iyi mi olacaktı belki diye düşünecek..
Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Bu insanlar neden yaptıklarını göremez hiç anlamam benim kaynanamgilde hiçbir adeti bilmedi bizde yok dedi şimdi kızının kızına kırk uçurmadan altı ay kınasına kadar herşeyi yaptılar.Onları tanıyıp alışverişlerdeki tavırları gördükçe uzaklaştım ki ilkgünden beri sıkı fıkı değildim hiç onlarla sen bozmasanda onlar bozmak için ellerinden geleni yapacaklar sanırım bizde düğüne beş gün kala kapıya dayandılar ayrılın diye kına günü eşimi reddettiler 3 ayda bizi onlara değişmişmiş düğün oldu bir sene geçti sesler kesildi sizde nasıl olur bilmiyorum.Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
böyle bir kavram da yok
normal düz boşanma davası açılıp boşanacaklar bu kadar
Sana söylediklerini aynı sertlikle ona söyleseydin keşke bakalım onun tepkisi ne oluyordu? Sen il içi mi istedin il dışı mı eş durumumu. Eş durumunu bilmiyorum ama eğer il içi tayin istediysen seneye il dışı yazar gidersin. En kötü üç sene sonra gidersin. Oradaki insanlar geçici önemli olan senin ne hissettiğin. İçime sinmiyor ki konu açmışsın. Ayrıl derim ben.Nikah iptali olmuyormus sanırım hakim 1 yıl bosamiyormus bi de.
Annem ayril diyor, babam istemiyor ayrilmami. Kardeşlerim de istiyor ayrilmami ama zor geliyor İşte.
Annesi hep trip atıyor aramiyorsun aramiyorsun diye ben de siz de düğün için gelip gitmediniz diye trip attım gülerek ondan uyardı beni
Bu senin hayatın o ne demiş , bu ne demiş , çevre öğrenmiş hiç bir önemi yok . Akşam otur iyi düşün eline bir kalem kağıt al bir tarafa evlenirsen olumluları , diğer tarafa olumsuzları yaz . Bak bakalım hangisi daha ağır basacak . Hakkında hayırlısı olsun.Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?