Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Kızlar kızlar ne yapacağımı hala bilmiyorum. İki karar arasında gidip geliyorum. Çok zormuş coookk

Ben de nikah yapmistim dugun beklerken ayrildim,iyi ki de ayrilmisim. Konu ayni degildi ama bizim de ev,esya, salon bilmem ne hepsi hazirdi,herkes biliyordu isyerim,cevrem,ailem. Hic umrumda olmadi. Hayat benim cunku

Mobilya ve diger eşyalar konusunda nasıl paylaşım yaptınız? O dönem neler yaşadınız? Gerçekten zor bir durummus ya

Mobilya ve diger eşyalar konusunda nasıl paylaşım yaptınız? O dönem neler yaşadınız? Gerçekten zor bir durummus ya
Bunu esınle konussana neden kendı basına karar verıyorsun tamam adam cok hatalı fakat bu haksızlık al karsına konus dusuncenden bahset bu böyle olmaz şokamı ugratacaksın 3 gun kala???

tövbe sana niye insanlar acıyan gözlerle baksınlar

öğretmensin okumuşsun bir yerlere gelmişsin para kazanıyorsun

kimseye muhtaç değilsin

ileriyi görebiliyorsun

neden insanlar sana acısınlar insanlar kaç kez evlenip boşanıyorlar

şahsen ben düğün arefesinde ayrılan birine acımazdım ama kocasından şiddet görüp de boşanmaya cesareti olmayan birine hem acır hem kızarım

Buna kendin karar vermelisin ve karar verirken de kriterin başkaları ne der değil kendi düşüncelerin ve yaşadıkların olmalı. Yazdıklarından anladığım kadarıyla pek sevgi yok sadece başkalarına ne derim kaygısı var. İnsanlar en fazla 2-3 gün konuşur sonra herkes kendi hayatına bakar bu kadar basit bu senin hayatın içinden ne geçiyorsa onu yap.

Konu sahıbı su alıntıladıgımı bır okusana tek neden bu mu evlılıgın bıtmesı ıcın baska seylerde var mı yahu nasıl korkmussun sen severek evlenmıyormusun ? Nekadar sure tanıdın ?

Ya cekeceksin ya yol yakinken doneceksin aklina yatmiyorsa iki gun sonra bosanmaktan iyidir restini cek bence el ne der dusuncesiyle basimiza gelmedik kalmiyor allah yardimcin olsun ama ben resti cekmistim bu saatten sonra o ďusunsun

kuzenim 3 kez nişan atti ustelik ikisi akrabaydi sonuncuda kina gecesi bitti dedi ilk herkes konusur kisa süre 2-3 gün içinde unutulur ve herkese yayıldıgı icin soran olmaz belli ki sende aşk sevgi de yok e o zaman daha ne esyalar konusun gelince kendi aldiklariniz kalsin ortak olanlar icin iade şansi varsa iade ederek yoksa biri alsın hesaplaşın elalem ne der aman o kadar hazirlik var esya alindi diye koca bi ömrü heba etmeye değmez hele ailem diyerek bir birey olamayacak sizi ezdiricek bir erkek için hiç değmez

Bence direk konusun soylediklerin beni çok rahatsız etti kafami karıştrdı deyin ... açıklama yapmaya yada özürdilemeye başlarsa hallolur bu mrsele ... ama yok ısrarcı olur aileye saygı eş bulunur aile bulunmaza devam ederse direk ayrılın... dört duvar arasında siz yaşayacaksiniz elalem degil

Zor gecti elbette. Herkes kendi aldigini geri aldi. Severek ayrilmistim ama kisa sure sonra butun hislerim bitti. Bosanmamiz bizim de uzun surmustu. Kagit uzerinde de olsa biriyle evli gorunuyordum. İsyerimi degistirdim, ayni yerde calisiyorduk. O sehir de degistirdi. Kendimi gezme tozmaya vererek kurtulmustum o berbat duygulardan. Bir sure sonra sevgilim oldu zaten. Cok zordu ama gecti. Evlenseydim hersey daha da kotu olacakti. İkimiz de dogru karari verdik bence. Simdi o baskasiyla evli ben baskasiyla evliyim. Hayat bu. İnanin geciyor. Mobilyasi,evi,salonu batsin. Hic bir sey sizin mutlulugunuzdan onemli degil. Aklinizda en ufak bir soru isareti bile varsa bitirin. Cunku o soru isareti bir cig gibi uzerinize dusuyor evlilikte. Altinda kalip eziliyorsunuz. Hic girmeyin o islere

ayrıldıktan sonra nasıl bir yol izlediniz acaba. Bir de eşiniz güveninizi nasıl kazandı ya da siz nasıl güvendiniz a

Konu sahibi 3 mesaj yazıp kaçıyon gerçekten fikir almak niyetinde misin? Aksine çoktan kararını vermiş gibi görünüyosun buradan

Bi de "karı bulunur, anne bulunmaz" diyerek cok buyuk bi felsefe yaptıklarını ve mukemmel evlat olduklarını sananlar var ya, tam bi facia.. Ulan kimse ana babani at demiyor.. Ama yanlis yaptığında da düzgünce sınırı çizip, eşinin hakkını savunmaktir adamlık.. Oldu, annen durduk yere (seni de yok sayip) esinin, evinin huzurunu bozsun, sen de esin hakli bile olsa kalk "ana bulunmaz" diyerek esini ez, yuvani dagit.. Ne ahmakca bi kafa ya..

Bence bi süre sabredin tartışmadan güzel ve güler yüzlü bi tavırla yaklaşın. Belki oda kendince bi takım korkular yaşıyordur. Tabikide böyle davranması normal karşılanamaz ama bence iyilik ve güzellikle yaklaşın. Çok hoşlanmıyor olsanız bile ailesini haftada bir arayıp hal hatır sorun onun sizi uyarmasına gerek kalmadan. Baktınız hiç bişey düzelmiyor ve daha kötü oluyo o zaman önce onunla konuşun sonrada ailenizle ve doğru olcağına inandığınız bi karar alın.

Bir arkadaşım düğün gecesi, hatta düğün esnasında bitirmişti ilişkisini. Daha düzgün ifade etmek gerekirse, nişanlılık boyunca gerilen ip düğün gecesi davetlilerin huzurunda koptu. Nikah yapılmış, tayin istenmiş, ev tutulmuş, balayı mekanı ayarlanmış, ödemeler yapılmıştı. Ama evlilik gerçekleşmeyince hepsi iptal edildi. Zor bir süreçti onun için, ama sonrasında toparlandı. Olmamasının ne kadar hayırlı olduğunu dile getirdi hep. Kimse de o anlatmadıkça sormadı neden diye. Sonra da herkes alıştı zaten.

Diyeceğim o ki, evlilik mutlu olmak için yapılır. Soru işaretleri, gerginlikler, şüpheler, tereddütler varsa -ki daha yolun başında- sonunu kestirmek pek de zor değil. Olumlu ya da olumsuz alacağınız kararda cesur olun. Gerekirse alın karşınıza nişanlınızı konuşun. Tavrı sizin için belirleyici olsun. Kaldı ki en büyük avantajınız ailenizin alacağınız karar ne olursa olsun arkanızda durması. Sizin için hayırlısını diliyorum. Mutlu olacağınız kapı hangisiyse o açılır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…