Ben de nikah yapmistim dugun beklerken ayrildim,iyi ki de ayrilmisim. Konu ayni degildi ama bizim de ev,esya, salon bilmem ne hepsi hazirdi,herkes biliyordu isyerim,cevrem,ailem. Hic umrumda olmadi. Hayat benim cunku
Bunu esınle konussana neden kendı basına karar verıyorsun tamam adam cok hatalı fakat bu haksızlık al karsına konus dusuncenden bahset bu böyle olmaz şokamı ugratacaksın 3 gun kala???Mobilya ve diger eşyalar konusunda nasıl paylaşım yaptınız? O dönem neler yaşadınız? Gerçekten zor bir durummus ya
Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Konu sahıbı su alıntıladıgımı bır okusana tek neden bu mu evlılıgın bıtmesı ıcın baska seylerde var mı yahu nasıl korkmussun sen severek evlenmıyormusun ? Nekadar sure tanıdın ?Konunun tamamını okumadım, ilk yazdığınıza bakarak yazıyorum.
Bence söylediğinde bir abes yok, ben de aynı fikirdeyim çünkü, eş bulunur aile bulunmaz. Burda da biz kadınlar olarak aynısını söylüyoruz zaten forumda. Ancak bunu başta "kadın kısmını baştan sıkı tutucaksın" tavrıyla söylemiş gibi duruyor. O yüzden itici evet, ama daha başlamadan evliliği bitirmek için yeterli değil. Ayrıca ailenizi aramaması da büyük bir mesele değil bence, dünürcülük yapan kaç aile var Türkiye'de sonuçta? Panikle hareket etmeyin derim.
Zor gecti elbette. Herkes kendi aldigini geri aldi. Severek ayrilmistim ama kisa sure sonra butun hislerim bitti. Bosanmamiz bizim de uzun surmustu. Kagit uzerinde de olsa biriyle evli gorunuyordum. İsyerimi degistirdim, ayni yerde calisiyorduk. O sehir de degistirdi. Kendimi gezme tozmaya vererek kurtulmustum o berbat duygulardan. Bir sure sonra sevgilim oldu zaten. Cok zordu ama gecti. Evlenseydim hersey daha da kotu olacakti. İkimiz de dogru karari verdik bence. Simdi o baskasiyla evli ben baskasiyla evliyim. Hayat bu. İnanin geciyor. Mobilyasi,evi,salonu batsin. Hic bir sey sizin mutlulugunuzdan onemli degil. Aklinizda en ufak bir soru isareti bile varsa bitirin. Cunku o soru isareti bir cig gibi uzerinize dusuyor evlilikte. Altinda kalip eziliyorsunuz. Hic girmeyin o islereMobilya ve diger eşyalar konusunda nasıl paylaşım yaptınız? O dönem neler yaşadınız? Gerçekten zor bir durummus ya
ayrıldıktan sonra nasıl bir yol izlediniz acaba. Bir de eşiniz güveninizi nasıl kazandı ya da siz nasıl güvendiniz aCanım ben de öğretmenim. Şuan bir yıllık evliyim ama daha öncesi aynı okuldan bir ogretmen ile nişanlandım. Daha sonra aynı sorunlar yasandi annesi ailesi annesinden sürekli özür diletmesi.. seninkinden daha beter olabilir. Nisandan sonra değişti adam ve ailem mutaassıp aynı okul nasıl olacak diye sustum sustum..
Sonra durdum dedim ki ya ben ne yapıyorum?
Hemen gidip babama herşeyi anlattım bi kereden ayrıldım.. ilk zaman dedikodu çok oldu , sizinki kadar düğüne çok yakın değildik ama aynu okuldaydık sürekli burun buruna.. Bir haftada 10 kilo verdim üzüntüden..
Ama sonra hiç pişman olmadım. Ustumden yük kalktı bi iki sene sonra yeniden birine güvendim bu sefer değerimi bilen birisi.. tabii ki ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama şuan çok mutluyum.. kendmi cok degerli hissediyorimmm.iyi ki o zaman o nişanı atmışım yoksa şuan hayatım zindan olacaktı.. Benim paramı yiyen, annesi bırak dedi diye beni bırakan bi adamla değersiz gurursuz bi hayat yaşayacaktım..
Allah aşkına, hayatini azicik seviyosan kurtul şu adamdan.. Bu kadar kadin ayni şeyi söylüyor, neden sence? Ya yasamislar ya gormus duymuslar..Kızlar kızlar ne yapacağımı hala bilmiyorum. İki karar arasında gidip geliyorum. Çok zormuş coookk
Helal olsun sana....Ben de nikah yapmistim dugun beklerken ayrildim,iyi ki de ayrilmisim. Konu ayni degildi ama bizim de ev,esya, salon bilmem ne hepsi hazirdi,herkes biliyordu isyerim,cevrem,ailem. Hic umrumda olmadi. Hayat benim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?