Dugune 3 gun varmis yalniz..Bence bi süre sabredin tartışmadan güzel ve güler yüzlü bi tavırla yaklaşın. Belki oda kendince bi takım korkular yaşıyordur. Tabikide böyle davranması normal karşılanamaz ama bence iyilik ve güzellikle yaklaşın. Çok hoşlanmıyor olsanız bile ailesini haftada bir arayıp hal hatır sorun onun sizi uyarmasına gerek kalmadan. Baktınız hiç bişey düzelmiyor ve daha kötü oluyo o zaman önce onunla konuşun sonrada ailenizle ve doğru olcağına inandığınız bi karar alın.
Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Evet ama nikahları olmuş. Kimse ayrılmak için birlikte olmuyo herşeyi kesip at dön arkanı git dediğimizde ya içinde acabalarla yaşamaktansa sonuna kadar yaşayıp görmesi daha iyi değil mi? Evet acı çekecek ama her türlü o acıyı çekmicek mi? Karşısındakide insan değil mi kendince korkuları olamaz mı? Verdiği tepkilerde sonuna kadar haksız ama bu zamana kadar hiç böyle değilmiş belki o korkularından sıyrılcak ve düzelcek yada bitcek ama bence yaşayıp görmeli insan.Dugune 3 gun varmis yalniz..
Şuan çektiği sıkıntının daha fazlasını cekmektense arkasını dönüp gitmesini yeglerim...niye bile bile kendini uzup yorsunki ,zamanını değmeyecek birine harcasinki...üstelik bizdeki kadın hisleri her zaman güçlüdür,hissederiz ve çıkar...Evet ama nikahları olmuş. Kimse ayrılmak için birlikte olmuyo herşeyi kesip at dön arkanı git dediğimizde ya içinde acabalarla yaşamaktansa sonuna kadar yaşayıp görmesi daha iyi değil mi? Evet acı çekecek ama her türlü o acıyı çekmicek mi? Karşısındakide insan değil mi kendince korkuları olamaz mı? Verdiği tepkilerde sonuna kadar haksız ama bu zamana kadar hiç böyle değilmiş belki o korkularından sıyrılcak ve düzelcek yada bitcek ama bence yaşayıp görmeli insan.
Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef.
Eğer vazgeçcek kadar karşısındaki insandan emin olsaydı zaten çoktan vazgeçmez önüne bakmaz mıydı?Şuan çektiği sıkıntının daha fazlasını cekmektense arkasını dönüp gitmesini yeglerim...niye bile bile kendini uzup yorsunki ,zamanını değmeyecek birine harcasinki...üstelik bizdeki kadın hisleri her zaman güçlüdür,hissederiz ve çıkar...
Söylediklerinde şahsınıza karşı değil de geleceğe dair kaygısından dolayı söylemiş olduğunu dusunuyorum veya çevresinden akıl almıştır bu konuda birinin bu tür şeyleri yaşadığına sahit de olmuş olabilir sonuç itibariyle korkmuş ve önceden uyarmak istemiş bence çok da ciddiye alınacak bir tavır değil belki düğün stresi falan etkilemiştir sizi?Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Boyle olup de dediginiz sekilde hale ypla giren nerdeyse hic duymadim, gormedim.. Bazi seyler bagira bagira gelir, bile bile lades diyip hayatini karartmak cok cok sacma..Evet ama nikahları olmuş. Kimse ayrılmak için birlikte olmuyo herşeyi kesip at dön arkanı git dediğimizde ya içinde acabalarla yaşamaktansa sonuna kadar yaşayıp görmesi daha iyi değil mi? Evet acı çekecek ama her türlü o acıyı çekmicek mi? Karşısındakide insan değil mi kendince korkuları olamaz mı? Verdiği tepkilerde sonuna kadar haksız ama bu zamana kadar hiç böyle değilmiş belki o korkularından sıyrılcak ve düzelcek yada bitcek ama bence yaşayıp görmeli insan.
Vallahi ben 5 gün kala terk etmiştim, öyle korkulacak bir durum da değil. Herkes kendine acısın benden kime ne?Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?