Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

3 gün kalamı aklın başına geldi sürekli mutsuz olursan adamı sen boşa herkes kendi hayat tercübesini yapmak zorunda denersim baktın olmuyor tak sepeti koynuna herkes kendi yolluna der hayata kaldığın yerden devam edersin ana kuzularondan da uzak durarsın

Dugune 3 gun varmis yalniz..

Bu tavırlarından hoşlanmadığınızı ve katlanamayacağınızı net bir şekilde belirtin. Etrafı da hiç düşünmeyin. Size söz verirse ne ala hala bu tavırlarını devam ettirirse evlenmeyin. Kağıt üstünde evlenmiş olursunuz en fazla üzülmeyin. Bazen güçlü bir acı çekmek ömür boyu kronik acı çekmekten iyidir...

Dugune 3 gun varmis yalniz..
Evet ama nikahları olmuş. Kimse ayrılmak için birlikte olmuyo herşeyi kesip at dön arkanı git dediğimizde ya içinde acabalarla yaşamaktansa sonuna kadar yaşayıp görmesi daha iyi değil mi? Evet acı çekecek ama her türlü o acıyı çekmicek mi? Karşısındakide insan değil mi kendince korkuları olamaz mı? Verdiği tepkilerde sonuna kadar haksız ama bu zamana kadar hiç böyle değilmiş belki o korkularından sıyrılcak ve düzelcek yada bitcek ama bence yaşayıp görmeli insan.

Evlisin ama kağıt üzerinde değil mi ? Bence hiç arkana bile bakmadan kac.sonra ailesel sorunlarini kadınlar kulübünde çok okuruz

Elalemin konuşması 15dk yi bulmayacak ama sen bu yükü ömür boyu taşıyacaksin..hangisini tercih edersin?
Hazır annende arkandayken ayrıl kendini bile bile mutsuzluğa mahkum etme...

Şuan çektiği sıkıntının daha fazlasını cekmektense arkasını dönüp gitmesini yeglerim...niye bile bile kendini uzup yorsunki ,zamanını değmeyecek birine harcasinki...üstelik bizdeki kadın hisleri her zaman güçlüdür,hissederiz ve çıkar...

Bizim akrabalardan biri dugun gecesi babasını arayıp beni al dedi. Herkesin tek dediği iyi ki ertesi gün aramadı geç kalmadı dediler şimdi bekar biriyle evli ve mutlular şükür. Bence geç olmadan katar verip vazgeçin eşyalar önemli değil halledilir

Daha aynı eve girmeden böyleyse aynı eve girince vah size.en azından düğün ertelenir sizi ikna ederse sonra olur yine. Yada bosanilir

Hiç bir anne nikahı kıyılmış, düğününe üç gün kalmış kızına boş yere ayrıl demez.
Konu sahibi belli ki evleneceksin ve buradaki konularını daha çok okuyacağız.
Lütfen burdaki yorumları oku ve ona göre hareket et.

Ayrilmalisin!
Daha ortada bisey yokken seni silmeye calismis, aileci adam cok zor hakli da olsan haksizsin hayatin zindan olur yapma evlenme. Evlenirsen kazara bide cocuk olursa herkesi yskarsin yapma.
Masraflar borclar odenir ama hayata birdaha gelinmez. Is yerinde de kim konusursa konussun sen grrekli tavri koyarsan 1 gun konusulur 2 gun konusulur bidaha unutulur. Yazik etme kendine, gencligine. Acil ayril!!!

Zaten bosanmalar bu yuzden cogaldi. erkeklerin cogu gercek yuzunu dugune yakin gosteriyor aslinda ama elalem ne der düşüncesi oldugundan devam ediliyor ve evlilik oldugunda ipler kopuyor

Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef.

Bu cümle bu evliliğin olumsuz olacagı mesajını veriyor
Saygı beklemesi masrafları gereksiz bulması değil

İş yerindekiler neden acısın ki bu acınacak bir sey değil ve bence bunu yapöak yürek ister
Ben duysam gözükaraymış tebrik ederim vs derdim
Asıl acınacak durum istemeyerek cesaretiniz olmadığı için istemediğiniz birine kendinizi mecbur görüp evlenmeniz
Bunu duysam acırdım işte
Vah zavallı cesaret edememiş bırakamamış derdim

Geçen gün aynı olayı yaşadım düğüne gittim mekanın kapı kapalı
kız kuafördeyken birden ben yapamayacağım demiş çıkmış gitmiş
Düğün iptal oldu gelin yada damat adayına değil kendime acıdım o gün o kadar giyin süslen git kapı duvar :)

Insanlarin ne dusunecegini bosver,sen nasil iyi hissedeceksen oylesi olsun. Eger mutsuzluk veren bi iliskiyse zaten hic baslamasin daha iyi. Ayaklarinin ustunde duran bir kadinsin kimseye eyvallahin olmasin:)

Eğer vazgeçcek kadar karşısındaki insandan emin olsaydı zaten çoktan vazgeçmez önüne bakmaz mıydı?

Söylediklerinde şahsınıza karşı değil de geleceğe dair kaygısından dolayı söylemiş olduğunu dusunuyorum veya çevresinden akıl almıştır bu konuda birinin bu tür şeyleri yaşadığına sahit de olmuş olabilir sonuç itibariyle korkmuş ve önceden uyarmak istemiş bence çok da ciddiye alınacak bir tavır değil belki düğün stresi falan etkilemiştir sizi?

Boyle olup de dediginiz sekilde hale ypla giren nerdeyse hic duymadim, gormedim.. Bazi seyler bagira bagira gelir, bile bile lades diyip hayatini karartmak cok cok sacma..

Vallahi ben 5 gün kala terk etmiştim, öyle korkulacak bir durum da değil. Herkes kendine acısın benden kime ne?
Diğer mevzu da hayat felsefem 'Kısasa Kısas!' O benim ailemle ne kadar ilgili olursa o kadar karşılık görür. O aramazsa ben de aramam, bunu da açık açık yüzüne söylerim.
Biraz dik durun, bu ne Allah aşkına!
Sadece 1 tane hayatınız var, elalem ne der diye yaşamaktan vazgeçin artık. Siz o evde gözyaşı döndüğünüzde elalem de size ağlayarak eşlik etmiyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…