Düğüne 3 gün kala yerle bir oldum.

Canımmm sıkıntı yapma çook olağan bişey bu...sen doğduğu andan beri başında mısın bu adamın?? Ki eşinin bu şekilde birine bağlanmasına sevinmek gerek diye dişünüyorum ben..demek ki yaşayınca sahte değil duyguları..ben yeni bişey olduğunu sanmıyorum bunun..olsa farkederdin...
Kendimden biliyorumm lise zamanlarımda bi çocuğu sevmiştimm en az 3 günlük eksittim onu yaza yaza...her günümü yazdım ama baktım da geçenlerde sırf ona aşkımı anlattım...Noldu geçenlerde beyefendiyle karşılaştımm..konuşmadık hiç ama ben inanamadım kendime nasıl dedim nasıl onu kendime o kadar yakın hissettim? Güldüm geçtim..kırıntısı kalmamış içimde..çünkü o güzel duyguların yerini öyle güzel bi adam dolduruyo ki...iyi ki yaşamışım platonik aşkı..gerçek aşkı bulunca bırakmak istemiyo insan :)

KEŞKE BENİMDE TERK DERDİM BU OLSAYDI.

TATLIM SEN EN MUTLU GÜNÜNE 3 GÜN KALA KENDİNE NEDEN BUNU YAPIOSUN Kİ BİTMİŞ GİTMİŞ.
DÜŞÜNME BUNLARI DÜĞÜNÜ DÜŞÜN SAÇINI MAKYAJINI DÜŞÜN BALAYINI DÜŞÜN ÖZETLE O DEFTER HARİÇ HERŞEYİ DÜŞÜNEBİLİRSİN :)

Bazı şeyleri kendimiz çağırıoruz... az çok kndini tanırsın neden okudun bu kadar üzüleyeceğini tahmin etmeliydin... seninde olmuştur illaki aklında sadece o varsa neden onunda sadece aklında sen olmayasın... tozlu bi rafa kaldır gitsin ve evliliğin sürece hiç konusunu açma kendinden soğutursun yazdığı kişiye itersin... düğününün kınanın tadını çıkar seni seçmiş ve sende onu bir ömür mutlu olun geçmişleri atın çöpe bilmek rahatsız eder.....

neden saklamış bende düşünürdüm

benzeri benımde basıma geldi. eşimle bi dönem ayrılmıstık flort doneminde. o dönemde eski kız arkadasının kardesinin faceıne yazmıs işte ben ondan baskasını sevemedım ,birileri girdi hayatıma ama onu unutamadım vs... ve ben bunu nıkahımız olduğu gün okumuştum...insanın içinden bişeyler kopuyo ve hissedilen ACABA... eşim ayaklarıma kapandı tabi yeminler etti kızgındım sana boşluktaydım vs. hediyeler bilmem neler ... hala da yüzüne vururum... sarsılan güven hiç bi zaman eskisi gibi olmuyor...seviyosan ve inandırmıssa seni devam ediyosun bi şekilde...

Ohoo benim ne defterlerim vardı....

Kendiniz de yazmışsınız ders defteri filan diye bence dikkat etmedi,o yazdıklarının varlığını bile unuttu.Eskiden kalma hatıra diye atmadı. Benim bile öyle kaç defterim var ortaokuldan kalan,hatıra diye atmıyorum. Evlenince de yeni evime getiririm.
Platonik takıldıklarıma yazdıklarım vardı onlara yazdığım şeylerin hepsini attım. Bence önemsemeyin bu kadar,şu heyecanlı ve mutlu günlerinizi kendinize zehir etmeyin lütfen...

Önemsenicek birşey yokki bunda ya Svartbabe ..
Olmuş bitmiş hepımızın hayatına bırılerı gırıyor cıkıyor. Belkı ılk sevgılın dıye boyle seyler hıssetmıssındır ama hıc moralını bozmaya degmez en mutlu gunune cok cok az kalmıs senın takıldıgın seylere bak :)
Sırf detay verıp senı uzmemek ıcın anlatmıyodur ben kotu nıyetını oldugunu sanmıyorum.Sonucta şöyleydi böyleydi diye anlatsa uzulecegını bılıyor ıster ıstemez.Senınle beraberken baskası olsaydı evet kızmakta haklısın aman boşveeeer atmana ızın verıyorsa at gitsin bile sen dugun gununu dusun moral depolamaya bak ne guzel yenı evını dızıyorsun ohh darısı bekarların basına :)

Canım yaaaa benzer bi sey benimde başıma geldi ama simdi gulup geciyorum inan esin seni sevmese niye evlensin ki..bence dugunun tadini cikar sonra cok pisman olursu takma boyle seyleri gecmis gecmiste kaldi artik siz yeni bi sayfa aciyosunuz ...

Evlendikten sonra esimin esyalarini getirmislerdi evimize.onlari duzenlerken icinde bi defter bulmustum.ordada bazi seyler yaziyordu.lisedeki sevgilisinin resmini bile gondermislerdi dusunun artik :)
Ama herkezin gecmesinde vardir biseyler.evet gecmiste olan seyleri bilmek hos degil ama erkekler o kadar dikkatli degil kadinlar gibi.hatta birde resmin ustune siir yazilmis bi kagitta vardi. Diyecegim oki en guzel gunlerinizi bole seyler dusunerek mahvetmeyin.olan olmus biten bitmis.bu gunlerinizin keyfini cikarin.

Bazı arkadaşlar ''Geçmiş takmayın..'' dese de, maalesef ben öyle yaklaşamıyorum. Herkesin yapısı farklıdır. Ciddi anlamda çok takıntılıyım. Geçmişi karıştırmam sormam hiçbir şey bile öğrenmem fakat o defter geçmiş birşeyse neden hala saklanıyor ?
Neden kitapların arasında ? Yani evliliğe kadar gelmiş kitapların arasında o geçmişin ne işi var... Birine yazılmış şeyler görülüyor buradan. Fakat o kitapların arasından alıp ''Ergenlik yıllarım yaaa ben neymişim yok edeyim bunu'' diye düşünebilirdi. Böyle bir kitabın özelliklede kitabın içindeki karakteri yeni evinde taşıması oldukça enteresan hanımefendi.

Ben takarım, mutsuz olurum evet yanlış duymadınız evlilikten bile vazgeçerim. Biraz bu konuda paranoyak olabilirim.

Çok çok çok önemsiz bir konu. Hele ki düğün öncesi kafaya takılası birşey hiç değil. Geçmişte kalmış işte ne var bunda. Mühim olan senden sınrası. Ben 2 aylık evliyken eşim askere gitti ve ben kv ile kaldım. Eşimin de öyle bir günlüğü varmış ve kv sırf ben görüp okuyayım diye ortalığa koymuştu. Ben de canımı sıkmamak için elimi bile sürmemiştim. O yaşta da nasıl becermişsem iyi yapmışım. Aferin bana

olmuş bitmiş, şeytanın ayırma vesvesesi bu oyuna gelme, çek besmeleni...

yani adam daha önceden aşk yaşamış olamaz mı aşık olmuştur ergenlik zamanlarında şiire falan dökmüştür .Bence irdeleyip bu mutlu gününüzü cehenneme çevirmeyin sizede onada yazık .ki sormuşsunuz zaten cevaplamış daha ne yapsın.....Bence önünüze bakın geçmişi kurcalamak size sıkıntı yaşatır.Mutluluklar

geçmiş bi olay ama neden sizin beraber olacağınız eve o defteri getiriyor ki ben olsam ona takılırdım madem ergenlikte yazılmış şeyler ki hepimizin başından bazı şeyler geçiyo ilk olmuyo ama atsın gitsin neden taşıyo ki

Bence adam birine yazmuşsa bile çoktan unutmuş
Bi de ilk defa bi erkeğin günlük tuttuğunu duydum, ben bile hiç tutmadım
Siz bi ara küstüyseniz size yazmış olamaz dimi polyanna mıyım neyim bugün
Başkası da olsa ben bozulmazdım ama sana hep ilksin dediyse yalana girer onu düşünürdüm bi

Bu erkeklerde salyangoz gibi hep iz bırakıyorlar
Geçmişte aşık olmuştur nevar siz hiç aşık olmadınızmı günlerce aşk acısı çekip ağlamadınız mı?
Belki platonik biriydi ve ozaman o duygularla şiir vs yazmıştır.
Bence moralini bozup en güzel gününü zehir etme.
Düğün zamanı zaten bunu yapan çok olmuştur.

ne zaman yazıldıgı onemli
sizinle birlikte ikense sorun var ama değilse ,tabıkı gecmıste sevdiği aşık oldugu ınsanlar olacaktır
kıskancsınız dıye belkı anlatmamıs olabılır

şöyle bir durum da var , gizli birsey olsa yasayacagı eve getırır mıydı, ya da fark ettiğinde onu imha etmez mıydı
belkı farkında bile değildir unutulmus bır defterdır

ben öldükten sonra birbaşkasıyla evlenme ihtimali olan bir adamın geçmişte yaşadığı aşkı düşünüp üzülmek anlamasız ama üzülmemek elde değil..yani fena takardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…