Düğüne 3 gün kala yerle bir oldum.

Aynisindan ben de yaptim.atmadim defteri ama onemi de hic yok.icinde baska seyler de vardi, yarisi da ask mesk yazisiydi.10 yillik defter...demek kocam gorse keser beni ve bosar...ben gorsem valla tinmam.

Günlügü flan degil ders defteri düştü elimden baktim kalp flan var seni seviyorum flan yaziyor dikkatmi cekti okudum. Bu konuda bana kizamaz.

Asıl önemli olan şu an yanında kimin oldugu, geçmişteki birisiyle degil sizinle bir gelecek istiyor olması

Günlügü flan degil ders defteri düştü elimden baktim kalp flan var seni seviyorum flan yaziyor dikkatmi cekti okudum. Bu konuda bana kizamaz.
Geçmişi eşelemek kimseye fayda sağlamaz kaldı ki geçmişe değil bugüne bakmak lazım.o kişi onun geçmişi ve siz bugünüsünüz böyle gereksiz kıskançlıklarla birbirinizin yarını olabilme ihtinalini ortadan kaldırmayın.sevip seviliyorsanız boş verin evlenin bu konuyu da açıp da ağzınızın tadını bozmayın.eşimin hemen hemen tüm ilişkilerini bilirim saygı duyarım hiç de rahatsız olmam.(ilişki sayısı hayli kabarık) eşimi şu anki beni mutlu eden adam yapan da yaşadıklarından edindikleri bence.

Senden once yasananlar seni ilgilendirmez. Ben esime dahi bunu soylerim.
Seni tanidiktan sonra seni sevdi mi sana sadik kaldi mi bu onemli.
Gecmiste birine asik olmus diye kimseyi suclayamazsin. Huzur bozamazsin.
Adam ne bilsin seni taniyip seninle evlenecegini de ona gore kimseyle yasadigi bir sey olmasin?
Anlatmadiysa da senin boyle kiskanclik yapacagini bildigi icin anlatmamistir gecmisini.
Kiz olsun erkek olsun ben bu gecmisi deşme kurcalama insanlari gecmisiyle yargilama durumunu kabul etmiyorum. Kimse gecmisiyle yargilanmayi hak etmez.

ohooooo
bir gün evlenirsem ve eşim olan kişi eski sevgilime yazdıklarımı görse keser beni

bu kadar abartmayın yaşamış yazmış adam. sanırsınız sevgilisyle mesajlarını yakalamışsınız.

bu adamın sizden önce bir hayatı vardı ve elbette bir sevgilisi de olmuştur.

Siz kendinizi mutlu edecek seyleri düşünün.. Boşverin geçmişi..

Geçmiş? Sen eskiden aşık olmadın mı? O da olmuş, o anki acı ve duyguyla bunları hissetmiş sonra atlatmış seni sevmiş olamaz mı? Senin huyunu bildiği için inkar etmiştir, ben görsem eski olduğuna eminsem dert etmezdim. Adam unutmuş bile kitaplarıyla oraya gitmiş, aklında olsa onu saklamaz, atmaz mı? 3 gün kalmış dert ettiğine değmez..

Iyı de bunda ne var ki hepimiz gecmiste illaki birilerinden hoslanip sevmedik mi? Ben de lisede bi cocuga asiktim ona neler yazmisim bir deftere Hatta hala instagramda ve diger sosyal medya hesaplarimda bile duruyor. Ama bir sey hissetmiyorum yani, gecmis bitmis.

kızabilir o karşınızdaki insanın ruhunu döktüğü bir defter, illa süslü püslü günlük olmak zorunda değil.
görünen o ki adamcağız unutmuş bile defteri, unutmasa kitapların içine koymaz göreceğinizi biliyor.

Geçmişi dönüp düzeltemezsiniz sizinle ilişkisi başladığında olmuş olsaydın haklısın derdim
abartma boşver geçmişte kaldı
aklına sokup sizinle yaşamınıza izin vermeyin

bence adamın sizden önce bir sevgilisinin olmaması anormal olurdu. ayy istemezdim öyle. yani büyütmeyin unutun

Canim bende cok takintiliyimdir bak kiskanc demiyorum kiskanclik hat safada. Ama gecmisi olabilir tabiki bnm nasil olduysa onunda olmustur elbet.bnm de bazen aklima gelir acaba benden cok mu sevdi falan diye cinlerim tepeme cikar :) sonra amaann soyadini ben aldim bnm yatagimda yanimda uyuyor napim ben gecmisini diyorum. Sende bosver dugununun gelinliginin tadini cikarr gun senin gunun kopp...

Evlenme

Karşınızdaki insanın bir geçmişi olması çok doğal... ergenlikte sanatçılara bile aşk mektubu yazıyorduk hatırlayın isterseniz? Geçmişte kalmış bir olay için lütfen gününüzü zehir etmeyin. Zaten çok gizli saklı önemli olsa sizin elinize geçmesine izin verir miydi? Şimdiden mutluluklar...

Bence düğün stresi yüzünden büyütüyorsun gibime geliyor.
Benimde vardı öyle defterlerim ve düğüne 1 hafta kala attım hepsini.
Çeyizim giderken bile duruyordu yani kitaplığımda.
Geçmiş geçmiştir. Takma kafana

benim de öyle defterlerim var. hem de kaç kişiye :)) bikaç tanesi ergenlik dönemi, birisi ergenlikten çıkış, diğeri 20li yaşlarda olmak üzere. ha sevgilim bulsa biraz sölenir şakayla karışık ama sorun etmez. ne yazılar ne şiirler var bi bilsen. yani ben sevgilimin yerinde olup onları bulsam bırak evlenmeyi sevgili bile kalmam heralde. ha aynı şekilde ben bulsam evet çileden çıkarım itiraf ediyorum. ama düğünüme üç gün kala da sorun çıkarıp herşeyi rezil edecek seviyeye de gelmem diye düşünüyorum. sadece senin evine kadar gelmiş olması can sıkıcı. o da ders defteri diyorsun, muhtemelen varlığını bile unuttu diğer kitaplarla dokümanlarla vs. karışıp öyle geldi.

takılmamalısın böyle şeylere geçmiş geçmişte kalmış en güzel günlerini mahfetme unut gitsin düğününe 3 gün var tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…