- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Günlügü flan degil ders defteri düştü elimden baktim kalp flan var seni seviyorum flan yaziyor dikkatmi cekti okudum. Bu konuda bana kizamaz.Eşiniz bile olacak olsa günlüğünü okumanız çok yanlış.ben olsam eş adayınınız yerinde sizi bir temiz fırçalardım.benim günlüklerimi eşim okuyacak bir de hesap soracak canına okurum.mahremiyete saygı.
Yok artikkkkkk.yahu ders defteriymis, gunluk bile degil...cok haksizsin.ortada bisey yok.Günlügü flan degil ders defteri düştü elimden baktim kalp flan var seni seviyorum flan yaziyor dikkatmi cekti okudum. Bu konuda bana kizamaz.
Geçmişi eşelemek kimseye fayda sağlamaz kaldı ki geçmişe değil bugüne bakmak lazım.o kişi onun geçmişi ve siz bugünüsünüz böyle gereksiz kıskançlıklarla birbirinizin yarını olabilme ihtinalini ortadan kaldırmayın.sevip seviliyorsanız boş verin evlenin bu konuyu da açıp da ağzınızın tadını bozmayın.eşimin hemen hemen tüm ilişkilerini bilirim saygı duyarım hiç de rahatsız olmam.(ilişki sayısı hayli kabarık) eşimi şu anki beni mutlu eden adam yapan da yaşadıklarından edindikleri bence.Günlügü flan degil ders defteri düştü elimden baktim kalp flan var seni seviyorum flan yaziyor dikkatmi cekti okudum. Bu konuda bana kizamaz.
Günlügü flan degil ders defteri düştü elimden baktim kalp flan var seni seviyorum flan yaziyor dikkatmi cekti okudum. Bu konuda bana kizamaz.
Arkadaslar konu başlıgında bildirdigim gibi dugunume üç gün kaldi ve ben çok mutsuzum huzursuzum. Bugun evime gittim eşimin kitaplarini dizerken içinde bi defter buldum. Defterin icinde birine aşık olmus ve ayrildiktan sonra yazilmis acili seyler yaziyor baya baya sayfalarca yazilmis. Seni seviyorm ve hep sevecegm giun gectikce daha cok flan. Baya birseyler yaziyor. Eşime sordum inkar ediyor çocuklugu biraz kotu gecmis ergenlikte yazdgm seylerdir yanls birsey gelmesin aklina diyor. Yani hic kimsenin olmadigini soyluyor ama cok belli birine yazilmis oldugu.. İnanmiyorum dedim nedne yalan soyliyim flan vs guvenmiyoesn gbi seyler soyledi. Bu yazilanlari gormem icimden birseyler kopardi.. Ve inkar ediyor.. Ama ben inanmiyorum. Ne yapmaliyim lutfen birseyler soyleyin cok içime dert oldu gozumun onunden gitmiyor o defterdekiler. 3 gün sonra evlenicem ama okdar mutsuzum ki anlatamam. Mutsuzkende numara yapamiyorum ne olacak yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?