- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Canim benim öncelikle gecmis olsun,seni kimsenin anlamadığını düşündüğün anlarda buraya yaz burda ayni dertten muzdarip onlarca arkadas var,bir diğer örneğide benim malesef.ama sunu unutma,bizi kimse anlamasa bile Rabbimiz var ona tevekkül et, O en guzel sekilde yüce adaletini gösterecektir hic şüphen olmasın.peki evlendigini nasil öğrendin?hem bu kadar kısa sürede evlenilmez mutlaka daha onceden bir iliskisi vardi ve şartlar olgunlasinca senden ayrıldı.uzulme canim Peygamber Efendimiz buyuruyor ki: Canı yanan sabretsin,can yakan da canının yanacağı gunu beklesin.sanirim bu Hadis herseyi anlatıyor yüce adaletin tecelli şüphesiz tecelli edeceğini.
Ne diyorum biliyormusun canım benim, yine de bir parça umut varmış, seninle evlenmemiş. ya bunu yapamasaydı seninle evlenip çok soğuk davransaydı hayatı burnundan getirseydi. dile kolay canım ama üzülmek boşuna olabildigince rahat olmaya çalış olabildiğince üzülmemeye calış rabbim yardımcın olsun..
Merak etme canim ummadığı bir anda öyle bir canı yanarki,kendisi bile neye uğradığını şaşırır.beddua etmene bile gerek yok,Allah kulunun canını durduk yere yakan kuluna hakettiği muameleyi gösterecektir.acip bi helallik istemek cokmu zor diycem ama demekki o iyi bir hayatı haketmiyorki,Allah ona nasip etmedi güzel bir sekilde ayrılmayı.benim cok inandığım bisey var hayatta,Rabbim herkesin niyetine göre veriyor inan bana.demek onun niyeti iyi degildiki seni haketmedi,sen niyetini temiz tut,Allah en guzel en iyi yerlerden gönlüne göre versin canim.caninin nasil yandığını tahmin ediyorum,aynısı olmasa da benzerini bende 3 ay once yasadım.Allah kimseye yaşatmasın,bide benim ailemi ikna etmem cok güç olmuştu.tam her sıkıntı bitti dedik en guzel donemde ayrildik.kabullenmesi zor ama vardır elbet bundada bir hayir
bugun tam ıkı ay oldu ayrılalı...benı yarı yolda bırakıp gıdelı..onu allaha havale edıyorum bılıyorum bnm yerıme soracak hesabını... namaz sonrası gozyasları ıcınde rabbım x kulun yaktı benım canımı benı kandırdı hayallerımı yıktı gururumu ayaklar altına aldı sana havale edıyorum sor rabbım hesabnı dıye az aglayıp dualar etmedım hala edıyorum..canım hala acıyor canıyor...her zaman dıyorum nısanlılık anlasma surecı anlasamıyosan sevmıyosan ıstemıyosan ayrılıcaksın olucak bıtıcek ama sen bana dunyanın hazırlıgını yaptırıp uc hfta kala bnmle konusmadan yarı yolda bırakırsan benı orda bı dur derım hakkımı da helal etmem ahımı da ederım..benı bos yere kımsenın oyalamaya basımı baglamaya hayaller kurdurup kandırmaya kımsenın hakkı yok..kendımı gectım annemın babamın gozyasını akıttı.. markete ınıp bes dk gec kaldıgımda kızım nerdesın dıye babamın korkarak benı aradıgını bılırım..aglayarak annemın yanına gıdıpp canım yanıyo anne yardım et bana dıye yalvardıgımı bılırım.. ben yemek yemıyorum dıye babamın sofrada yemgını bırakıp bır catal almam ıcın benı bekledıgını bılırım..hala gozlerım doluyoo hala ıcım acıyoo..bu yaptıgı serefsızlıkten baska bsey deıl..ne demısler KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER .....senın olay nasıl cnmcok uzuldum ama demek bunlar bızı haketmıyolardıkı cekıp gıttıler rabbım senınde yardımcın olsn
YA BU ERKEKLER VARYA HARBİDEN GERİZEKALI BAZILARININ HAKIKATEN BEYINLERI BASMIYOR ! BILMIYORLAR MI KI ETTIGINI ENINDE SONUNDA CEKECEKSIN ? AMA DEDIM YA KAFALARI BASMIYO! ben sana dıyım tatlım hıc bır damla gozyasına bıle degmezzzzzz uzme kendını. ha sunu da bil o herif senın kapına gelecek. ama sakın sakın tekrar donme. hata bır kez yapılır ıkıncısı aptallık olur. allahın sevgılı kuluymussun kı sana gercek yuznu gostermıs. ve kendını suclama o aksamla hıc alakası yoktur. gercekten seven adam sen demeden senı alır dısarı cıkarır tatlım.hıc uzme kendını. senınkarsına ınsallah senı gıbı bırı cıkar :)
Sabır sabır aldatma ihanet kandırma. İnsan bu hale nasıl geldiğine inanamıyor. Bende üç ay oldu. Gördüm insan kılıklı varlıgın ihanetini. Yaşadım geçti diyorum. Bak inan onun cezasını bulmasını beklemeye bile değmiyor çünkü benim ömrümden gidiyor. Bence onu serbest bırak. Dünyanın düzeni öyleyse o zaman düzene bırak. Sen hayatını tekrardan kurmaya bak. Böyle acı yaşayan hepimiz için en iyisi bu sanırım.
Canim benim ya kiyamam sana,anne-babana.bizi gözünden bile sakinip yetiştiriyorlar,elin kendi nefsi ugruna hayatımızın en guzel çağı mahvoluyor.dünya adaletsiz ama Allah'ın adaleti herseye yeter.bende ailemi ikna etmek icin cok çabaladım,Hergün aradılar,kac kez geldiler,kendisi babama sen vermezsen bile yıllarca beklerim bana evet diyene kadar diyodu.bende kac kez ayrıldım,ailem istemiyo diye,yalvardı,severken niye ayrilalim ben mücadeleye hazırım dedi.sonra Nisan oldu,oyle mutluyduki,ailesi diyodu biz onu hic boyle bilmezdik diye.dügün konuşuldu,karar verileceği hafta,bu sene olsun ben sensiz bir ay bile duramam artik dedi.bunu dedikten 2 gün sonra soguk davranmaya başladı,neyin var dedim,kac kez konuştum,ilk basta ben hazır deilim evlilige dedi,sonra korkularım var dedi,daha sonra ben seni sevdiğimden emin deilim dedi,en son ben usteleyince sana karsı bastan beri hic bisey hissetmedim dedi dalga gecer gibi.ama yuzyuze bunlari hic söylemedi,hep mesajla.arkadasimin abisi oluyo,arkadasim iste onun sorunları var,biraz sabret dedi,sorunlarını benimle konusmasada sabrettim,bekledim,ama olmadı.sorunum falan yok benim,bosuna sende zaman kaybetme dedi,daha ne kadar bekleyebilirdim.beni cok seven aile,kendi kızlarından ayırmayan aile,hic aramadı ama hic.en cok ona uzuldum.sanki beni hepsi kandırmış gibime geliyo,gururuma dokunuyor bazen,sonra diyorum Rabbim görüp biliyor herseyi ona havale ettim O neylerse guzel eyler
biliyorum canın yanıyor ama evlenmediğin için şükretmelisin, kolay değil ama zaman ilaç olacak atlatacaksın mutlaka...
dilerim o şerefsiz vicdan hesabından hiç kurtulamasın allah büyük göreceksin şahit olup sevineceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?