Dugune 3 hafta kala....

Ne diyorum biliyormusun canım benim, yine de bir parça umut varmış, seninle evlenmemiş. ya bunu yapamasaydı seninle evlenip çok soğuk davransaydı hayatı burnundan getirseydi. dile kolay canım ama üzülmek boşuna olabildigince rahat olmaya çalış olabildiğince üzülmemeye calış rabbim yardımcın olsun..

Canim benim öncelikle gecmis olsun,seni kimsenin anlamadığını düşündüğün anlarda buraya yaz burda ayni dertten muzdarip onlarca arkadas var,bir diğer örneğide benim malesef.ama sunu unutma,bizi kimse anlamasa bile Rabbimiz var ona tevekkül et, O en guzel sekilde yüce adaletini gösterecektir hic şüphen olmasın.peki evlendigini nasil öğrendin?hem bu kadar kısa sürede evlenilmez mutlaka daha onceden bir iliskisi vardi ve şartlar olgunlasinca senden ayrıldı.uzulme canim Peygamber Efendimiz buyuruyor ki: Canı yanan sabretsin,can yakan da canının yanacağı gunu beklesin.sanirim bu Hadis herseyi anlatıyor yüce adaletin tecelli şüphesiz tecelli edeceğini.

tesekkur ederım esracım..buraya yazıyorum zaten cunku evet kımsenın anlamadıgını dusunuyorum canım okdr cok yanıyorkı..bırbucuk sene bekledım ceyızımı hazırladım yuz kere konustum ama beklettı benı hazırlık yaptırdı kandırdı oyaladı bosu bosuna.hayallerım yıkıldı gururum kırıldı bnmle ayrılırken adam gb konusup helallesmeyı bıle beceremedı yazıklar olsun daha ne dıyım...rabbıme sıgınıyorum zaten...ne kdr dogru bılmıyorum ama evlendıgını duydum bukdr kısa surede nasıl yapabılır bır ınsan bunu ıkı ay bıle tam dolmadı basımdan asagı kaynar sular dokuldu bugun..gunahını da almak ıstemıyorum emın olmadan ama evlense de evlenmese de bana yaptıgı cok adıceydı..evet bu hadısı ben de cok sevıyorum bnm canım yandı sımdı onun canının yanmasını beklıyorum

Merak etme canim ummadığı bir anda öyle bir canı yanarki,kendisi bile neye uğradığını şaşırır.beddua etmene bile gerek yok,Allah kulunun canını durduk yere yakan kuluna hakettiği muameleyi gösterecektir.acip bi helallik istemek cokmu zor diycem ama demekki o iyi bir hayatı haketmiyorki,Allah ona nasip etmedi güzel bir sekilde ayrılmayı.benim cok inandığım bisey var hayatta,Rabbim herkesin niyetine göre veriyor inan bana.demek onun niyeti iyi degildiki seni haketmedi,sen niyetini temiz tut,Allah en guzel en iyi yerlerden gönlüne göre versin canim.caninin nasil yandığını tahmin ediyorum,aynısı olmasa da benzerini bende 3 ay once yasadım.Allah kimseye yaşatmasın,bide benim ailemi ikna etmem cok güç olmuştu.tam her sıkıntı bitti dedik en guzel donemde ayrildik.kabullenmesi zor ama vardır elbet bundada bir hayir

bence hıc umut yok be cnm...bu ınsan bnmle bırbucuk sene nısanlı kaldı sonradan degıstı ve ben kac kere konustugumu hatırlamıyorum bnmle ılgılı olmadıgını soyleyıp durdu..hayaller kurdurdu bosuna hazırlık yaptırdı bosuna basımı bagladı kalbım okdr kırık kı ayrılmayı bıle beceremedı ..adam gb konusup helallesmek ısterdım ama bır msj atarak telını kapatarak benı postaladı..benı bu duruma dusurmeye hakkı yoktu..sonucta gorucu usulu nısanlandık beraber evet dedık ama sonuc bak..sukredıyorm ıyıkı sımdı bıtmıs dıyorum rabbım yazmamıs dıyorum ama herseyın bu usul adabı var bu sekılde nısan mı atılır yaa ... uc hfta kala mı aklı basına gelmıs yazıklar olsun rabbıme havale edıyorum onu

bugun tam ıkı ay oldu ayrılalı...benı yarı yolda bırakıp gıdelı..onu allaha havale edıyorum bılıyorum bnm yerıme soracak hesabını... namaz sonrası gozyasları ıcınde rabbım x kulun yaktı benım canımı benı kandırdı hayallerımı yıktı gururumu ayaklar altına aldı sana havale edıyorum sor rabbım hesabnı dıye az aglayıp dualar etmedım hala edıyorum..canım hala acıyor canıyor...her zaman dıyorum nısanlılık anlasma surecı anlasamıyosan sevmıyosan ıstemıyosan ayrılıcaksın olucak bıtıcek ama sen bana dunyanın hazırlıgını yaptırıp uc hfta kala bnmle konusmadan yarı yolda bırakırsan benı orda bı dur derım hakkımı da helal etmem ahımı da ederım..benı bos yere kımsenın oyalamaya basımı baglamaya hayaller kurdurup kandırmaya kımsenın hakkı yok..kendımı gectım annemın babamın gozyasını akıttı.. markete ınıp bes dk gec kaldıgımda kızım nerdesın dıye babamın korkarak benı aradıgını bılırım..aglayarak annemın yanına gıdıpp canım yanıyo anne yardım et bana dıye yalvardıgımı bılırım.. ben yemek yemıyorum dıye babamın sofrada yemgını bırakıp bır catal almam ıcın benı bekledıgını bılırım..hala gozlerım doluyoo hala ıcım acıyoo..bu yaptıgı serefsızlıkten baska bsey deıl..ne demısler KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER .....senın olay nasıl cnm cok uzuldum ama demek bunlar bızı haketmıyolardıkı cekıp gıttıler rabbım senınde yardımcın olsn

YA BU ERKEKLER VARYA HARBİDEN GERİZEKALI BAZILARININ HAKIKATEN BEYINLERI BASMIYOR ! BILMIYORLAR MI KI ETTIGINI ENINDE SONUNDA CEKECEKSIN ? AMA DEDIM YA KAFALARI BASMIYO! ben sana dıyım tatlım hıc bır damla gozyasına bıle degmezzzzzz uzme kendını. ha sunu da bil o herif senın kapına gelecek. ama sakın sakın tekrar donme. hata bır kez yapılır ıkıncısı aptallık olur. allahın sevgılı kuluymussun kı sana gercek yuznu gostermıs. ve kendını suclama o aksamla hıc alakası yoktur. gercekten seven adam sen demeden senı alır dısarı cıkarır tatlım.hıc uzme kendını. senınkarsına ınsallah senı gıbı bırı cıkar :)

Sabır sabır aldatma ihanet kandırma. İnsan bu hale nasıl geldiğine inanamıyor. Bende üç ay oldu. Gördüm insan kılıklı varlıgın ihanetini. Yaşadım geçti diyorum. Bak inan onun cezasını bulmasını beklemeye bile değmiyor çünkü benim ömrümden gidiyor. Bence onu serbest bırak. Dünyanın düzeni öyleyse o zaman düzene bırak. Sen hayatını tekrardan kurmaya bak. Böyle acı yaşayan hepimiz için en iyisi bu sanırım.

Canim benim ya kiyamam sana,anne-babana.bizi gözünden bile sakinip yetiştiriyorlar,elin kendi nefsi ugruna hayatımızın en guzel çağı mahvoluyor.dünya adaletsiz ama Allah'ın adaleti herseye yeter.bende ailemi ikna etmek icin cok çabaladım,Hergün aradılar,kac kez geldiler,kendisi babama sen vermezsen bile yıllarca beklerim bana evet diyene kadar diyodu.bende kac kez ayrıldım,ailem istemiyo diye,yalvardı,severken niye ayrilalim ben mücadeleye hazırım dedi.sonra Nisan oldu,oyle mutluyduki,ailesi diyodu biz onu hic boyle bilmezdik diye.dügün konuşuldu,karar verileceği hafta,bu sene olsun ben sensiz bir ay bile duramam artik dedi.bunu dedikten 2 gün sonra soguk davranmaya başladı,neyin var dedim,kac kez konuştum,ilk basta ben hazır deilim evlilige dedi,sonra korkularım var dedi,daha sonra ben seni sevdiğimden emin deilim dedi,en son ben usteleyince sana karsı bastan beri hic bisey hissetmedim dedi dalga gecer gibi.ama yuzyuze bunlari hic söylemedi,hep mesajla.arkadasimin abisi oluyo,arkadasim iste onun sorunları var,biraz sabret dedi,sorunlarını benimle konusmasada sabrettim,bekledim,ama olmadı.sorunum falan yok benim,bosuna sende zaman kaybetme dedi,daha ne kadar bekleyebilirdim.beni cok seven aile,kendi kızlarından ayırmayan aile,hic aramadı ama hic.en cok ona uzuldum.sanki beni hepsi kandırmış gibime geliyo,gururuma dokunuyor bazen,sonra diyorum Rabbim görüp biliyor herseyi ona havale ettim O neylerse guzel eyler

ben artık erkekler konusunda hiçbir şey diyemorum çünkü bütün güvenimi aldı götürdü..bana görücü haberleri gelmeye başladı..ama ben kendimde o gücü bulamıyorum ..okdr korkuyorumki yine üzülmekten yine yarı yolda bırakılmaktan yine gözyaşı akıtmaktan..beni ikna etmeye çalışıyorlar bir tanış diye ama daha sadece iki ay oldu içimden ne onu ne acısını atabildim..canım cok yanıyor..dogrulugnu bilemıyorum ama evlenmiş diye duydum..yani bnmleyken baskasıylaydı demek.. hissediyordum ama hıc yakalayamadım farklı sehırlerde oldugumuz ıcın..benı postaladı gıttı onu aldı yazıklar olsun dıyorum eger gercekten dogrysa yakında cıkar kokusu

bekliyordum bu zamana kadar ama o kendi hayatına devam ederken mtlu bır sekılde yasarken benı dusunmez aklına gelmez adımı anmazken ben hala ona gozyası akıtıyorum hala onu dusunuyorum ve bna yasattıgının hesabını gunu vermesını beklıyorum ama dedıgın gb bnm omrumden gıdıyor artık bız dıye bısey kalmadı zaten hıc olmadı..ben artık hayatıma bakıyorum yenı bır syfa actım ayaga kalkmaya calısıyorm ve onu rabbıme havale edıyorum..bu dunyada yada dıger tarafta enınde sonunda verıcek hesabını bılıyorum... yapacak baska bsey yok artık..

yazıklar olsun o pisliğe..madem sevmemiş onca sene aklı nerdeymiş..nişanlanınca mı anlamış sevmediğini .. buna inanmıyorum yalan...sonradan değişen tipler özellikle nişanlıyken ya bırını buluyor ve vazgecıyor..ya da evlılık sorumlugunu goze alamıyor kacıyor..gerı kalan hersey bahane ınanmıyorum...anlasamıyoruz sevmıyorum yapamıyorum gb cumleler sadece bır bahaneden ıbaret..affedersınde bı tarafları yemıyor bu sorumlulugu almaya...ben bnmkınden suphelenıyordum baska bırı var dıye ama bı turlu yakalayamadım farklı sehırlerdeydık..cok garıp davranıyordu sureklı bana kotu davranıyordu sımdı anlıyorum bana tahammul edemedıgı ıcın boyle davrandıgını ıstemedıgı ıcın svmedıgı ıcın... evlendıgını duydm daha sadece ıkı ay oldu ayrılalı ve uc hfta olmus evlenelı oyle duydum ama dogrulugndan da emın olamıyorum yakında cıkar nasılsa ortaya...eger dogruysa bu durumda bnmle nısanlıyken baskasıyla tanıstıgı ve ıkımızı ıdare ettıgı ve bana yol verıp onu aldıgı sonucu cıkar..keske adam gb ayrılsaydı daha onceden yapsaydı..uc hfta kala degıl.. bakalım bunun hesabını nasıl verıcek ALLAHA bılemıyorum

biliyorum canın yanıyor ama evlenmediğin için şükretmelisin, kolay değil ama zaman ilaç olacak atlatacaksın mutlaka...
dilerim o şerefsiz vicdan hesabından hiç kurtulamasın allah büyük göreceksin şahit olup sevineceksin

onda vicdan olsa bana bunu yaparmıydı be cnm ama Allah büyük dilerim nasıl bnm canımı yaktıysa onun da canı yanar ... yorumun için teşekkür ederim cnm inşallah görürüm o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…