- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Surat asmakla soğur mu bir insan ya... Bak arkadaşım sorun sen değildin öncelikle bunu bil. Ayrılmak istiyormuş bahan olmuş. Burada konularda okuyorum, eşleri "seni sevmeden evlendim" bahanesiyle boşananlar var. Kurtulmuşsun boşver.
Daha kötüsü de olabilirdi, arkadaşımın nişanlısı sevgisini ilgisini belli eden, sürekli evlilik hazırlığı yapan biriydi. Son ana kadar böyle olan adam başka kızı kaçırdı.Düşün daha o günün sabahı konuşmuş her şey çok iyi... Neymiş, kaçırdığı kızı seviyormuşta diyememiş zamanında. Arkadaşım balık etli güzel bir kızdı. Kaç yıl birden yaşlandı ve sırf kemik kaldı.
Şuan kendine yapılanları haksızlık olarak nitelendiriyorsun ama bu örneğe göre nişanlın iyi bile geldi.
erkeklerde adam gıbı konusucak yurek ne gezer?kız aylarca sormus ıstemıyosan ayrılalım demıs neden demedın be yureksız zamanında kımse kusura bakmasın ama bole yumurta kapıya dayandıktan sonra donenlere yavş.k derler...
Canım senın adına sevındım ınankı ALLAH senı korumus evlenseydınız kımbılır ne acılar cektırecektı sana
yakın bır kac arkadasımın basınada buna benzer olaylar geldı,senden sogumasının sebebı senın bır anlık trıbın degıl kesınlıkle,bence bahane aramıs ben hayatında baska bırısının oldugunu dusunuyorum,senın basını yakamadı ama onunkını yakarlar merak etme ılahı adalete guven
Boşver gitsin,evlenmeden kurtulmuşsun şükür ki...
Hiç kendini suçlama.Millet ne kaprisler,ne nazlar yapıyor,seven adam kuzu kuzu çekiyor.
Senin nişanlının,geçinmeye gönlü yokmuş zaten.
Belki yapamayacağını anladı,huysuzluğu ondandı.
Evlenip mutsuz olacağına,baştan kurtulmuşsun işte.
İnşallah karşına,seni gerçekten sevip sayacak birisi çıkacaktır.
Bahtın açık olsun.
Arkadasim cok zor bir durum.. Cok gurur kirici, uzucu.. Birsey diyimmi biz kendimizi de cok fazla uzuyoruz gibime geliyor..
Biz derken tamamen kadin irkindan bahsediyorum.. bu uzulmeyecek bir sey degil tabikii.. ama zerre kadar degmeyen bir insan icin bu aciyi ne kadar kisa surede bitirirsen kendine iyilik etmis olursun.. ve bunun icin ne yapman gerekiyorsa yap.. Bence mutlaka bir psikologa git.. insan herbirseyi arkadaslarina, ailesine anlatamiyor..
Bir de soyle bir durum var.. bu duyguyu sen icinde tekrar tekrar yasarken insanlar sana ayni seyleri tekrar tekrar soylemekten sikilabilirler.. bunun icin psikolog tavsiye ediyorum..
Gercekten gunumuzde maddi dertler, is dunyasi, esler, evlilik hayati, aile hayati. su bu derken zaten hassas olan kadin bunyesi o kadar daha cok yipraniyorki.. sen ustune duseni yap.. acini cekeceksin ama bir an evvel de kendine gelmek icin elinden geleni yapacaksin.. neyseki dugun olmamis.. onun pismanligi hic birseye benzemezdi..
Allah yardimcin olsun.. ve merak etme. ilahi adalet tecelli eder, kimsenin yaptigi yanina kalmaz.
üzülme canım demesi kolay yapması zor belki ama böyle kişiliksiz biri için cidden değmez sen yolun başında kurtulmuşsun şanslısın evlensen bir ömür boyu üzülecektin yada ilk sıkıntıda seni yine yarı yolda bırakacaktı bu adamboşanmak daha yıpratıcı nişanlıyken böyle olması daha iyi inan
inşallah bundan sonra karşına kıymet bilen biri çıkar canım
onu allah bildiği yapsın da
bu kadınlar neden kapıya konmayı bekliyor çok merak ediyorum
hemen her konuda istemiyorsan ayrılalım dedim var
neden bekliyorsunuz
neden siz tekmeyi vurmuyorsunuz
görünen köy neden klavuz istiyor
Nerden öğrendin sevgilisini olduğunu?
Bu nasıl yüzsüzlüktür anlamadım yaaa..Boşver kızların da dediği gibi evlenince de aynısını yapardı bu adam..
Sen üzülme şükret ki evlenmeden ortaya çıktı ne halt olduğu...
hiç merak etme canım öyle bir bulacak kı Allah2ından sen yeter kı sabret.aynı olay benim basıma geldi ve 4 yıl nısanlı kaldığım resmi nıkahımın olduğu nısanlım aynı serefsizliği gösterdi evlenmeden bir kac ay önce ben de cok uzuldum cok agladım hakkımı hella etmedim.bosabdık Rabbım karsıma o kadar tatlı birini cıkardı kıher seyi unuttum su an bunarı yazarken sacımı ceken 10 aylık bir kızım var ama o zaman bunların olacağını kestirememiştim hep mutsuz olacağım hayatım karardı demiştim aama bugündeyim cok huzuru bir yuvam var ona ne mi oldu evlendi ve 5 ay sonra karısı onu terketti .... unutma Allah en büyük intikam alandır sen sadece sabret cnm
hiç merak etme canım öyle bir bulacak kı Allah2ından sen yeter kı sabret.aynı olay benim basıma geldi ve 4 yıl nısanlı kaldığım resmi nıkahımın olduğu nısanlım aynı serefsizliği gösterdi evlenmeden bir kac ay önce ben de cok uzuldum cok agladım hakkımı hella etmedim.bosabdık Rabbım karsıma o kadar tatlı birini cıkardı kıher seyi unuttum su an bunarı yazarken sacımı ceken 10 aylık bir kızım var ama o zaman bunların olacağını kestirememiştim hep mutsuz olacağım hayatım karardı demiştim aama bugündeyim cok huzuru bir yuvam var ona ne mi oldu evlendi ve 5 ay sonra karısı onu terketti .... unutma Allah en büyük intikam alandır sen sadece sabret cnm
baska bısey varmı bılemıyorum ama daha sonrasında bu olaydan dolayı sogudugunu ıtıraf ettı ama duzelıcek ben kendımı bılıyorum eger duzelmıcegını dusunsem ayrılırdım demıstı ama bı turlu duzelmedı ayrıldıktan sonra da kulagımıza sevdıgı var dıye geldı..her turlu benı kandırmıs bosuna oyalamıs ıste..aman ettıgı yanına kalmaz ınss kalıbının adamı degılmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?