- Konu Sahibi yorgunkalp
-
yorumların hepsını okumadım ılk sayfa harıc,sız secme hakkını nısanlınıza bırakmıssınız hatayı hep burada yapıyoruz sanırım.
sogudunsa bıtırelım yerıne bu harekelerınden hoslanmıyorum benden sogudugunu dusunuyorum ve senınle gorusmek ıstemıyorum desek daha az acı cekerız,ve bu kuslugunu aylarca surduren bır adam var ıyı dayanmıssınız.
kendı ısteklerımızı hep arkaya atmaya alısmısız ben bunu ıstıyorum demelıyız evlılıgımızın her safhasında esımıze yada ailesine karsı bunu soylemeyız.
bazı seylerıde yasamadan ogrenemıyoruz malesef ama hakkınızda hayırlısı olsun bunun ıcın soguyan adam ılerıde cayı gec servıs yaptınız dıye bosanalım derdı sıze.
ayrıca sıze bu sebepden dolayı sogudum dese bıle ınandırıcı degıl bu baska derdı vardır muhakkak bu gercerlı bır sebep degıl ınandırıcı gelmedı.
rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın ınsaallah
O adam olsa senin hatrın bile olmasa anne ve babana saygı duyar bir açıklama yapardı. Bu adamın arkasında daha da üzülme canım. Ama şundan emin ol ilahi adalet onun peşini bırakmaz ve sen bunu inşallah görürsün. Allah yüreğine onun soğukluğunu versin.
bir mesajla nişanı atıp herşeyi bitiriyor inanılır gibi değil.sende söylemişsin soğuduysan bitirelim diye karşı çıkmış madem ayrılcaktın niye o zaman ayrılmadın da oyaladın bu kadar zaman.inşallah yaptıkları yanına kalmaz birgün acısı çıkar ondan
iyikide evlenmeden gercek yüzünü göstermis cok iyi olmus
simdi sen aci cekiyorsundur hala sevdigin icin dogal olarak ama o acin gececek ve yeni biri seni hak eden biri cikacak karsina tabiki zaman alicak ,umarim tez zaman atlatir cok mutlu olursun
Sakin beddua etme. Ucu sana degmesin. Allah goruyor ve biliyor.
Sen onun bahanelerine inanmakla hata etmişsin.
Aslında her şeyi ile belli etmiş kendini ama sen görmemişsin.
Sevdiğin için görmek istememişsin.
Ahın yerini bulacaktır merak etme lakin bu sinirin, geçmişi eşeleyip durman sadece sana zarar.
Artık kendini yıpratmamaya çalış lütfen.
Suçu da kendinde arama kesinlikle.
O senin için doğru insan değildi.
görücü usulü demişsin yanılmıyorsam peki bu durumda ailesi falan ne dedi mesajların hepsini okuyamadım açıkladıysan özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?